Nefer 13.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No wiesz Nefer, piękno jest w cenie A ja jestem jakaś taka nie do końca wierząca w to piękno :) ALe już w poniedziałek się przekonam. Jak będę miała już drzwi i okna to się tak domowo zrobi, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak dla mnie, to już z dachem jest domowo. Ale w poniedziałek się przekonanamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No wiesz Nefer, piękno jest w cenie A ja jestem jakaś taka nie do końca wierząca w to piękno :) ALe już w poniedziałek się przekonam. Jak będę miała już drzwi i okna to się tak domowo zrobi, nie ? :) na pewno się zrobi a kolor łady wybrałaś witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cze Maluszek Lubię zdecydowane kolory Był jeszcze czerowny, ale brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefer - jak już Ci okna zamontują to wpadnę na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Hejka, Eeeeeeeee, Wy Warszawiaki wszędzie blisko macie nawet do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefer - jak już Ci okna zamontują to wpadnę na przeszpiegi Maluszku - zapraszam - możesz przelecieć przez mój kurnik w poniedziałek - masz moją komórę jakby co Będę w stresie - pomoc się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Hejka, Eeeeeeeee, Wy Warszawiaki wszędzie blisko macie nawet do W-wy Ale jest też druga strona tego medalu - Warszawa ma blisko do nas :) I to nie jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefer - jak już Ci okna zamontują to wpadnę na przeszpiegi Maluszku - zapraszam - możesz przelecieć przez mój kurnik w poniedziałek - masz moją komórę jakby co Będę w stresie - pomoc się przyda jakby co to mogę wpaść w poniedziałek po pracy idziedzie jutro na piknik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ale jest też druga strona tego medalu - Warszawa ma blisko do nas :) I to nie jest fajne I ja tego nie zazdroszczę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefer - jak już Ci okna zamontują to wpadnę na przeszpiegi Maluszku - zapraszam - możesz przelecieć przez mój kurnik w poniedziałek - masz moją komórę jakby co Będę w stresie - pomoc się przyda jakby co to mogę wpaść w poniedziałek po pracy idziedzie jutro na piknik? Zapraszam Starszy i małż wybierają sie na rowery (rano) a ja będę ok 14.00 , na część ogólną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Festyny, grile, imprezy Nowy styl bycia braci budowlanej Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 hej....... a na jaki piknik Wy się wybieracie? kurcze znów coś mnie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefercia Ty sie no tylko o te okna nie martw! Wiadomo, ze stary jeszcze niekogo nie zawiodl. No! Wiec u Ciebie poniedzialek tez wazny dzien. Zamikasz dom. A ja otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefercia Ty sie no tylko o te okna nie martw! Wiadomo, ze stary jeszcze niekogo nie zawiodl. No! Wiec u Ciebie poniedzialek tez wazny dzien. Zamikasz dom. A ja otwieram. Och, ja nawet chwilkę nie wątpię w Starego -świetny fachowiec i przemiły człowiek - bardzo go polubiłam Ja się martwię o własny gust :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Festyny, grile, imprezy Nowy styl bycia braci budowlanej Podoba mi się Ciiiii mamy drobne koneksje na gruncie firmowym z Maluszkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefercia Ty sie no tylko o te okna nie martw! Wiadomo, ze stary jeszcze niekogo nie zawiodl. No! Wiec u Ciebie poniedzialek tez wazny dzien. Zamikasz dom. A ja otwieram. Och, ja nawet chwilkę nie wątpię w Starego -świetny fachowiec i przemiły człowiek - bardzo go polubiłam Ja się martwię o własny gust :) No przeciez staremu nic nie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nefercia Ty sie no tylko o te okna nie martw! Wiadomo, ze stary jeszcze niekogo nie zawiodl. No! Wiec u Ciebie poniedzialek tez wazny dzien. Zamikasz dom. A ja otwieram. Och, ja nawet chwilkę nie wątpię w Starego -świetny fachowiec i przemiły człowiek - bardzo go polubiłam Ja się martwię o własny gust :) No przeciez staremu nic nie brakuje! Zupełnie nic - ile razy do niego pojadę do biura to krócej niż 3 h się nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Stary jest rzeczywiście świetnym facetem, szkoda, że tak krótko mogłam z nim na zlocie pogadać. Nefer, w poniedziałek kciuki będę za okna trzymać, żeby ładnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Stary jest rzeczywiście świetnym facetem, szkoda, że tak krótko mogłam z nim na zlocie pogadać. Nefer, w poniedziałek kciuki będę za okna trzymać, żeby ładnie wyszły. Dzięki Depesiu - z Tobą "za plecami" będę miała mnijeszego stresa. Czy myślicie , że bezpiecznie jest podłaczać laptopa do RBtki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts