Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko poranne :)

u nas zrobiło sie szaro i pochmurno, choć są jeszcze szanse na rozpogodzenie. Okna są super!!! wiem, bo wczoraj pozwoliłam sobie na niezapowiedzianą wizytę u Nefer.

Było baaardzo sympatycznie, i choć rozmowa nie trwała zbyt długo ze względów zdrowotnych mej pociechy - to jednak był to myślę miły początek znajomości - Nefercia mam rację?

.... a domek jest zaje....y.... i te okna naprawdę są ogromniaste i dają poczucie przestrzeni..... a zdjęcia choć na pewno się pojawią to nie oddadzą tego co jest w realu!!! o nie....

buziaczki i pozdrowienia dla Męża.... :D :D

)Obiecuję jutro trzasnąć zdjęcia z bliska. Szczególnie, że wutryna prawie skończona ( część elementów zniknęła z budowy w sposób niewyjaśniony - co ciekawe tylko aluminiowe elementy :o :o :o :o )

Nie chciałam przeszkadzać ekipie i się szwendać pod nogami.

Wczoraj na raz miałam w budynku :

8 osób od okien

2 alarmiarzy

3 hydraulików

3 osoby od drzwi Gerda w garażu

Dziś ograniczona ilość :

4 osoby od okien

2 alarmiarzy

2 hydraulików

+ incydentalnie: architekt wnętrz, dekarz.

Dobrze, że ten dom ma więcej niż 100 mkw , bo by się pozabijali :).

A ja - siedzę sobie w ogródeczku pod jabłonką i opalam nogi :):) Właśnie chyba przesadziałam :) Czy to oparzenie ? Eeeeeeeeeee chyba tylko uczulenie od słońca :):)

A ja w kwestii formalnej: czy ten pan to jakoweś uroki nad tymi oknami odczynia i czy to konieczne jest przy wszystkich oknach :roll:

http://images27.fotosik.pl/231/3ca2710ec9becc65med.jpg

Bo ja nie wiem, może tak ma by :roll: To jak ja siem już bendem budowac to takiego sportowaca mam szukać :roll:

Tulipanowiec jest przecudnej urody ... tfu...tfu... tfu... przez lewe ramię charkam .... żeby nie zauroczyć!!!!

A ja w kwestii formalnej: czy ten pan to jakoweś uroki nad tymi oknami odczynia i czy to konieczne jest przy wszystkich oknach :roll:

Bo ja nie wiem, może tak ma by :roll: To jak ja siem już bendem budowac to takiego sportowaca mam szukać :roll:

Tulipanowiec jest przecudnej urody ... tfu...tfu... tfu... przez lewe ramię charkam .... żeby nie zauroczyć!!!!

Eeeenie tylko one te wykonawce tak biegały w te i we w te :)

aaa jeszcze właśnie bo wiesz ja to ten teges jeszcze nie dorosłam, żeby się zieleniną zachwycać :roll: to musisz mi wybaczyć :D

Rozumiem Magi - ja tak dla potomności pokazuję te kwiaty tulipanowca - Teściowa 2 lata na nie czychała.

Generalnie to ja też nie wiem ocokaman :):)

Byłam, widziałam i jestem pod wrażeniem. Co prawda byłam w poniedziałek jak jeszcze nie wszystkie okna były zamontowane, ale już wtedy dom z nimi nieźle się prezentował :D Fajnie było patrzeć jak ekipa Starego pracuje przy montażu – szkoda tylko, że jak przyjechałam to zrobiło się chłodniej i nie można było popatrzeć sobie na wszystkie walory chłopaków 8) :oops: :wink: Ale na poważnie to naprawdę niezła ekipa. Starego też w przelocie widziałam :D

Nefer - jak okna w salonie przeżyły swój pierwszy deszcz?

Tulipanowiec piękny jest :D - no jak to się qrka stało, że go nie widziałam :cry:

Nitubaga - byłyśmy tego samego dnia - szkoda, że się minęłyśmy :(