magi 16.06.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jessu gdzieś Ty spadła ja tu widzę niedoinformowana jestem pewnie już po oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No i co z tymi oknami???? Ja przerwę miałam nieplanowaną, informacji żądna jestem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witanko poranne u nas zrobiło sie szaro i pochmurno, choć są jeszcze szanse na rozpogodzenie. Okna są super!!! wiem, bo wczoraj pozwoliłam sobie na niezapowiedzianą wizytę u Nefer. Było baaardzo sympatycznie, i choć rozmowa nie trwała zbyt długo ze względów zdrowotnych mej pociechy - to jednak był to myślę miły początek znajomości - Nefercia mam rację? .... a domek jest zaje....y.... i te okna naprawdę są ogromniaste i dają poczucie przestrzeni..... a zdjęcia choć na pewno się pojawią to nie oddadzą tego co jest w realu!!! o nie.... buziaczki i pozdrowienia dla Męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 no i gdzie te okna i te foty dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Magi, chyba sztrejk musimy ogłosić. Wygląda, że Nefer też wcięło. Tylko my po tym forum się pętamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nefer, chyba Cię między te okna nie wkleili???????????? Sama widzisz, że niecierpliwe kobity czekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Magi, chyba sztrejk musimy ogłosić. Wygląda, że Nefer też wcięło. Tylko my po tym forum się pętamy. chyba nie imprezują bez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 To sztrejkujemy czy imprezujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja jestem za imprezowaniem!!!! Cześć ... mam nadzieję, że wszystko w porządku.... Nefer, choć jedno słowo napisz ... nawet krótkie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Okna założone. I nie sztrajkować mi tu, bo wczoraj byłam na budowie od 8.00 do 22.30. A dziś od 9.00 do - właśnie teraz. Zaraz coś tam wkleję :)[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 No dużo to tych okien nie widać a juz napewno koloru Ale uklad i ksztalt jest cudny!!! Tulipanowca zazdroszcze (szczególnie patrzę na moją obfitą zieleń na działce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ten fotoreportaż to jakiś monotematyczny rozumiem, że o to okno się najbardziej bałaś ale suuuper narmalnie kręcą mnie ostatnio duże okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 )Obiecuję jutro trzasnąć zdjęcia z bliska. Szczególnie, że wutryna prawie skończona ( część elementów zniknęła z budowy w sposób niewyjaśniony - co ciekawe tylko aluminiowe elementy ) Nie chciałam przeszkadzać ekipie i się szwendać pod nogami. Wczoraj na raz miałam w budynku : 8 osób od okien 2 alarmiarzy 3 hydraulików 3 osoby od drzwi Gerda w garażu Dziś ograniczona ilość : 4 osoby od okien 2 alarmiarzy 2 hydraulików + incydentalnie: architekt wnętrz, dekarz. Dobrze, że ten dom ma więcej niż 100 mkw , bo by się pozabijali . A ja - siedzę sobie w ogródeczku pod jabłonką i opalam nogi :) Właśnie chyba przesadziałam Czy to oparzenie ? Eeeeeeeeeee chyba tylko uczulenie od słońca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 tam oparzenie za długo je wystawiałaś i tyle weź sobie jakiś krem z filtrem do opalania i załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ja w kwestii formalnej: czy ten pan to jakoweś uroki nad tymi oknami odczynia i czy to konieczne jest przy wszystkich oknach http://images27.fotosik.pl/231/3ca2710ec9becc65med.jpg Bo ja nie wiem, może tak ma by To jak ja siem już bendem budowac to takiego sportowaca mam szukać Tulipanowiec jest przecudnej urody ... tfu...tfu... tfu... przez lewe ramię charkam .... żeby nie zauroczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 aaa jeszcze właśnie bo wiesz ja to ten teges jeszcze nie dorosłam, żeby się zieleniną zachwycać to musisz mi wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ja w kwestii formalnej: czy ten pan to jakoweś uroki nad tymi oknami odczynia i czy to konieczne jest przy wszystkich oknach Bo ja nie wiem, może tak ma by To jak ja siem już bendem budowac to takiego sportowaca mam szukać Tulipanowiec jest przecudnej urody ... tfu...tfu... tfu... przez lewe ramię charkam .... żeby nie zauroczyć!!!!Eeeenie tylko one te wykonawce tak biegały w te i we w te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 aaa jeszcze właśnie bo wiesz ja to ten teges jeszcze nie dorosłam, żeby się zieleniną zachwycać to musisz mi wybaczyć Rozumiem Magi - ja tak dla potomności pokazuję te kwiaty tulipanowca - Teściowa 2 lata na nie czychała. Generalnie to ja też nie wiem ocokaman :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Byłam, widziałam i jestem pod wrażeniem. Co prawda byłam w poniedziałek jak jeszcze nie wszystkie okna były zamontowane, ale już wtedy dom z nimi nieźle się prezentował Fajnie było patrzeć jak ekipa Starego pracuje przy montażu – szkoda tylko, że jak przyjechałam to zrobiło się chłodniej i nie można było popatrzeć sobie na wszystkie walory chłopaków Ale na poważnie to naprawdę niezła ekipa. Starego też w przelocie widziałam Nefer - jak okna w salonie przeżyły swój pierwszy deszcz? Tulipanowiec piękny jest - no jak to się qrka stało, że go nie widziałam Nitubaga - byłyśmy tego samego dnia - szkoda, że się minęłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jeszcze nigdy nie widziałam takiego drzewa , piękne ma te kwiaty. Duże one są? Okien gratuluję , zamknięty budynek mówi nam , że to już tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts