magi 18.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 aaa jeszcze właśnie bo wiesz ja to ten teges jeszcze nie dorosłam, żeby się zieleniną zachwycać to musisz mi wybaczyć Rozumiem Magi - ja tak dla potomności pokazuję te kwiaty tulipanowca - Teściowa 2 lata na nie czychała. Generalnie to ja też nie wiem ocokaman :) Neferciu najważniejsze to żeby sadzić zielonym do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Zajebiscie (przyp: "zajebiście" to nieladne i co gorsza niemodne juz słowo ) wyglada to duze okno!!! nawet tulipanowca przebija.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Duże okno jest faktycznie nikulawe. Na zdjęciach nie widać, ale szkło ma brązowy odcień . Zaraz wkleję kilka bliższych fotek I dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Neferciu najważniejsze to żeby sadzić zielonym do góry Podobno I to mnie trzyma przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jeszcze nigdy nie widziałam takiego drzewa , piękne ma te kwiaty. Duże one są? Okien gratuluję , zamknięty budynek mówi nam , że to już tuż, tuż Już dziś troszkę się zawinęły za zewnątrz kwiatki Jak ułożysz dłoń w taki kielich to właśnie to jest wielkość tych kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ty, no okna są wypasione, słowo daję - a już te co to trochę w dachu, a reszta w ścianie są przecudne po prostu!!! Zawsze mi się podobały takie jak 150, kocham takie okna!!! Tulipoanowiec - cudeńko! Też mam takiego na podwórku, hodowany w ukorzeniaczu od malutkiej kilkucentymetrowej gałązki. Możesz mi napisac ile Twój ma metrów mniej więcej? I w ogóle - ile ma lat? Bo nasz wyrósł na jakieś 4-5 metrów, ma chyba jakieś 8 - 9 lat i ani myśli zakwitać, obie z Babcią się na te kwiaty już parę lat czaimy - i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Byłam, widziałam i jestem pod wrażeniem. Co prawda byłam w poniedziałek jak jeszcze nie wszystkie okna były zamontowane, ale już wtedy dom z nimi nieźle się prezentował Fajnie było patrzeć jak ekipa Starego pracuje przy montażu – szkoda tylko, że jak przyjechałam to zrobiło się chłodniej i nie można było popatrzeć sobie na wszystkie walory chłopaków Ale na poważnie to naprawdę niezła ekipa. Starego też w przelocie widziałam Nefer - jak okna w salonie przeżyły swój pierwszy deszcz? Tulipanowiec piękny jest - no jak to się qrka stało, że go nie widziałam Nitubaga - byłyśmy tego samego dnia - szkoda, że się minęłyśmy Okna przeżyły - pomimo, że uszczelnienie witryny nie było zwulkanizowane. Więc nie przewiduję problemów Była i widziała, ale to był wtedy niezły pierdolnik i wszyscy latali jak koty :) Stary jest niesamowity. Właściewie robota zrobiona, ale fajnie nam się gada, więc do siebie dzwonimy- ot tak sobie :) Dokładność Starego i jego ekipy mnie poraża - dyskusja o nachyleniu 1 stopień to jest coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Okna z daleka - super Tulipanowiec fantastyczny, nigdy takiego drzewa nie widziałam kwitnącego Teraz to tylko odliczać dni do przeprowadzki Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ty, no okna są wypasione, słowo daję - a już te co to trochę w dachu, a reszta w ścianie są przecudne po prostu!!! Zawsze mi się podobały takie jak 150, kocham takie okna!!! Tulipoanowiec - cudeńko! Też mam takiego na podwórku, hodowany w ukorzeniaczu od malutkiej kilkucentymetrowej gałązki. Możesz mi napisac ile Twój ma metrów mniej więcej? I w ogóle - ile ma lat? Bo nasz wyrósł na jakieś 4-5 metrów, ma chyba jakieś 8 - 9 lat i ani myśli zakwitać, obie z Babcią się na te kwiaty już parę lat czaimy - i nic. Depesiu, Mój ma koło 7 metrów. Ma chyba koło 10 lat. W zeszłym roku zakwitł, ale nikt nie zauważył - zostały tylko takie "sakiewki" na sztorc z nasionkami długości ok. 6-7 cm. Wykiwał nas. Ale zeszły rok to na bank było pierwsze kwitnienie. W tym roku ma tylko 2 kwiaty - przyjrzyj się dokładnie, może gdzieś są u Ciebie. Albo jeszcze Twój za młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Chętni do obejrzenia kwiatów tulipanowca - mile widziani. Ale musicie się spieszyć, bo płatki mu się podejrzanie zawijają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a kiedy jesteś na działce? Bo tak samemu to gupio wpaść i obejrzeć tulipanowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a kiedy jesteś na działce? Bo tak samemu to gupio wpaść i obejrzeć tulipanowca. Jutro o świcie (8.00) pewnie do jakiejś 11. A potem jade obkupić dzieci na piątkowy (aaaaaaaaaa to już w piątek !!!!) wyjazd do Grecji. Ale będę koło 16.00 spowrotem albo i wcześniej . Puszczę Ci SMS popołudniu jak dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Okna bombowe. Ale się domek domowy zrobił!! A ten tulipanowiec to taki krótkotrwały że tylko tydzień wytrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a kiedy jesteś na działce? Bo tak samemu to gupio wpaść i obejrzeć tulipanowca. Jutro o świcie (8.00) pewnie do jakiejś 11. A potem jade obkupić dzieci na piątkowy (aaaaaaaaaa to już w piątek !!!!) wyjazd do Grecji. Ale będę koło 16.00 spowrotem albo i wcześniej . Puszczę Ci SMS popołudniu jak dojadę w razie co to zajadę doCiebie po pracy - jak będziesz to fajnie a jak nie to spotkamy się innym razem. znaczy się od piątku jesteście słomianymi rodzicami - oj będzie się domu działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 w razie co to zajadę doCiebie po pracy - jak będziesz to fajnie a jak nie to spotkamy się innym razem. znaczy się od piątku jesteście słomianymi rodzicami - oj będzie się domu działo Super - zapraszam :) A od piątku to ja się może w końcu wyśpię jak człowiek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Okna bombowe. Ale się domek domowy zrobił!! A ten tulipanowiec to taki krótkotrwały że tylko tydzień wytrzymuje? Nie mam pojęcia Gorąco jest a ja nic nie podlewam ( bo hydraulik rządzi przy wodzie tzn. kopie i takie tam..) . Może on i taki nietrwały skubaniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Okna faktycznie wypasione, gratuluję!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Okna faktycznie wypasione, gratuluję!!!!!! Bez naszego forumowego Starego w życiu bym ich nie kupiła. Jest niesamowitym człowiekiem - i fachowcem. Mnie się też podobają - warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Oj warto!!!! Ukłony dla Sterego, świetnie się spisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no to co ja mam napisać jak inni wszystko już napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts