Nefer 18.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Oj warto!!!! Ukłony dla Sterego, świetnie się spisał Przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no to co ja mam napisać jak inni wszystko już napisali Możeeeeee.... jak bardzo mnie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no to co ja mam napisać jak inni wszystko już napisali Możeeeeee.... jak bardzo mnie lubisz chciałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no to co ja mam napisać jak inni wszystko już napisali Możeeeeee.... jak bardzo mnie lubisz chciałabyś Kaaaaażdy by chciał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no to co ja mam napisać jak inni wszystko już napisali Możeeeeee.... jak bardzo mnie lubisz chciałabyś Kaaaaażdy by chciał :) Normalnie to ja nie muszę tego mówić bo to z każdego mojego postu wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Normalnie to ja nie muszę tego mówić bo to z każdego mojego postu wyłazi Bo my Obce jesteśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Normalnie to ja nie muszę tego mówić bo to z każdego mojego postu wyłazi Bo my Obce jesteśmy :) czy Obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Normalnie to ja nie muszę tego mówić bo to z każdego mojego postu wyłazi Bo my Obce jesteśmy :) czy Obcy Obcy to nasi faceci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Normalnie to ja nie muszę tego mówić bo to z każdego mojego postu wyłazi Bo my Obce jesteśmy :) czy Obcy Obcy to nasi faceci :) nooooooo i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Nefercia, no to dałas mi nadzieję, że jeszcze tylko małe 2 - 3 latka i mój tez zakwitnie. Czekam na to jak kania na deszcz. No co Ci będę o oknach, jak już pisałam, że uwielbiam takie "łamane" na dwie płaszczyzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Neferko okna są piękne, ale nie będę się pytać jak można je umyć, bo chyba już się kiedyś nad tym zastanawiałaś i znalazłaś rozwiązanie Kibicuje Ci szczerze (czasami tylko z ukrycia ) i życzę szybkiego zakończenia budowy I mam nadzieję, że jak się już wprowadzisz to nas nie zostawisz A jak teść się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cześć, cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a ja widziałam kwiatuszki tulipanowca u Neferki i nawet znalazłam nowego kwiatuszka Śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 http://www.gify.liq.pl/bajki/alicja_kraina_czarow/alicja_www_gify_liq_pl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Neferko okna są piękne, ale nie będę się pytać jak można je umyć, bo chyba już się kiedyś nad tym zastanawiałaś i znalazłaś rozwiązanie Kibicuje Ci szczerze (czasami tylko z ukrycia ) i życzę szybkiego zakończenia budowy I mam nadzieję, że jak się już wprowadzisz to nas nie zostawisz A jak teść się czuje? Teść przy ostatniej wizycie (w środę) zażyczył sobie piwa Karmi ( nie pije) i papierosa ( nie pali od 6 lat) i usiadł na leżaczku i powiedział, że jest szczęśliwy Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Zmęczona jestem jak pies. Wczoraj przejechałam na trasie dom-budowa 8 razy co oznacza 120 km Dziś to samo. Ale dziś o 23.00 dzieci wyjeżdżają na 2 tyg do Grecji, więc przynajmniej jeden kłopot mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Moje dziecko pojutrze rusza - co prawda bliżej, ale też kłopot z głowy Teściu jest debeściak - szacunek dla Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kurcze, a moje dzieci w tym roku nigdzie nie chciały same jechać Szczęściary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Neferko okna są piękne, ale nie będę się pytać jak można je umyć, bo chyba już się kiedyś nad tym zastanawiałaś i znalazłaś rozwiązanie Kibicuje Ci szczerze (czasami tylko z ukrycia ) i życzę szybkiego zakończenia budowy I mam nadzieję, że jak się już wprowadzisz to nas nie zostawisz A jak teść się czuje? Teść przy ostatniej wizycie (w środę) zażyczył sobie piwa Karmi ( nie pije) i papierosa ( nie pali od 6 lat) i usiadł na leżaczku i powiedział, że jest szczęśliwy Dzięki :) To dobrze wróży i oby tak dalej się czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kurcze, a moje dzieci w tym roku nigdzie nie chciały same jechać Szczęściary! A moje nigdy nie chcą jechać Co ja zrobie przez te wakacje Pewnie znowu przesiedza w domu, z wyjątkiem wspólnego wyjazdu na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts