Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer,

Domek Ci pieknieje :-) A okna masz zajefajne, ze nie powiem zajebiste ;) :lol: Cudnie! Jeszcze chwila, albo dwie i czas na pakowanie :-)

Oczywiscie sle cieple pozdrowienia dla Tescia! Teraz musi byc tylko lepiej, bo taki dom potrzebuje godnego Seniora :-) Z Karmi w rece ale bez papieroska 8) :D

Do pakowania jeszcze daleko :):) Jakoś z tego co widzę to rzeczywiście teściowi dobrze tam na budowie :):) Pierwszy raz od udaru widziałam go naprawdę szczęśliwego. Byle zdążyć...

A mój Synek za kilka dni na dobre wyfrunie z gniazda rodzinnego. :cry:

Kur...a, oflaguję się, okopię na pozycji i będę zanosić rzewnymi łzami, że skrzydzą mojego malutkiego chłopczyka. :cry:

eeeeeeee no panom kolor się udał, czyli testowanie wypadło korzystnie :D :D :D

skoro dziatwy nie ma to luz-blus :D :D :D moje właśnie kończą chorować - ech Wam to dobrze, kiedy moje SAME gdzieś pojadą. :roll: :roll: :roll: :roll:

pozdrawiam całą rodzinkę

Nie przejmuj się - moje zaczęły wyjeżdżać jak miały gdzieś 9 lat - czyli już całkiem blisko. Jakby co to dam Ci namiar na super kolonię pod W-wą (40 km) gdzie moje zaczynały - moge ją polecić z czystym sumieniem.

Testowanie odbywa się na drzwiach wejściowych - brama ma taki kolor standawrodowo :)

A mój Synek za kilka dni na dobre wyfrunie z gniazda rodzinnego. :cry:

Kur...a, oflaguję się, okopię na pozycji i będę zanosić rzewnymi łzami, że skrzydzą mojego malutkiego chłopczyka. :cry:

Kochana - będzie dobrze. NIe płacz tylko podziwiaj jakie masz cudowne, mądre, samodzielne dziecko. Po to go wychowywałaś tyle lat. Ciesz się Dziewczyno - nie ma większej nagrody dla mamy...:):) WIem, wiem, łatwo powiedzieć :)

Nefercia jakieTy masz okna!!! Te co niebo widac superrrrr. Kolor jak dla mnie ladny, jak przyjdzie elewacja w kosci sloniowej dopiero wyjdzie jakie to leleganckie. :wink:

Depsia placz kobito placz, z dumy baby tez placza. :p :wink: Ukochaj synka i niech mu sie wiedzie jak najlepiej w tym wielkim swiecie. :p

Nefercia jakieTy masz okna!!! Te co niebo widac superrrrr. Kolor jak dla mnie ladny, jak przyjdzie elewacja w kosci sloniowej dopiero wyjdzie jakie to leleganckie. :wink:

Depsia placz kobito placz, z dumy baby tez placza. :p :wink: Ukochaj synka i niech mu sie wiedzie jak najlepiej w tym wielkim swiecie. :p

Witaj Piękna :)

NO mus samej zobaczyć jakie te okna - daleko nie masz :):) Jak skończysz walkę u siebie to wiesz :):)

Witanko :D

Piękne okna i super brama

widzę, że parapety blisko 8) :wink:

zdrówka dla teścia

Cześć Króliczku,

Fajnie,że Ci się podobają okna i brama. Ciągle szukam potwierdzenia, że nie popełniłam błędu wybierając taki kolor :oops: :oops: Tak to jest jak się samemu decyzje podejmuje :)

Właśnie dziś siedząc na leżaczku w ogródku dotarło do mnie, że ja NIE MAM parapetów :o :o :o :o

A właściwie mam jeden - w kuchni........ nie zły numer ............. No bo przecież rodziców mieszkania nie liczę :):)

ALe ten jeden chyba starczy , nie ? :D