Nefer 20.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja się swoich nie pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nefer, Domek Ci pieknieje A okna masz zajefajne, ze nie powiem zajebiste Cudnie! Jeszcze chwila, albo dwie i czas na pakowanie Oczywiscie sle cieple pozdrowienia dla Tescia! Teraz musi byc tylko lepiej, bo taki dom potrzebuje godnego Seniora Z Karmi w rece ale bez papieroska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Piękny kolor ma ta brama!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nefer, Domek Ci pieknieje A okna masz zajefajne, ze nie powiem zajebiste Cudnie! Jeszcze chwila, albo dwie i czas na pakowanie Oczywiscie sle cieple pozdrowienia dla Tescia! Teraz musi byc tylko lepiej, bo taki dom potrzebuje godnego Seniora Z Karmi w rece ale bez papieroska Do pakowania jeszcze daleko :) Jakoś z tego co widzę to rzeczywiście teściowi dobrze tam na budowie :) Pierwszy raz od udaru widziałam go naprawdę szczęśliwego. Byle zdążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nefer - brama super kolor też pozdrófka dla Teścia - niech trzyma tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 eeeeeeee no panom kolor się udał, czyli testowanie wypadło korzystnie skoro dziatwy nie ma to luz-blus moje właśnie kończą chorować - ech Wam to dobrze, kiedy moje SAME gdzieś pojadą. pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 A mój Synek za kilka dni na dobre wyfrunie z gniazda rodzinnego. Kur...a, oflaguję się, okopię na pozycji i będę zanosić rzewnymi łzami, że skrzydzą mojego malutkiego chłopczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nefer - brama super kolor też pozdrófka dla Teścia - niech trzyma tak dalej A dziękuje i za Teściai za bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Piękny kolor ma ta brama!!!! Dzięki Taki sam jak okna - inaczej nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 eeeeeeee no panom kolor się udał, czyli testowanie wypadło korzystnie skoro dziatwy nie ma to luz-blus moje właśnie kończą chorować - ech Wam to dobrze, kiedy moje SAME gdzieś pojadą. pozdrawiam całą rodzinkę Nie przejmuj się - moje zaczęły wyjeżdżać jak miały gdzieś 9 lat - czyli już całkiem blisko. Jakby co to dam Ci namiar na super kolonię pod W-wą (40 km) gdzie moje zaczynały - moge ją polecić z czystym sumieniem. Testowanie odbywa się na drzwiach wejściowych - brama ma taki kolor standawrodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 A mój Synek za kilka dni na dobre wyfrunie z gniazda rodzinnego. Kur...a, oflaguję się, okopię na pozycji i będę zanosić rzewnymi łzami, że skrzydzą mojego malutkiego chłopczyka. Kochana - będzie dobrze. NIe płacz tylko podziwiaj jakie masz cudowne, mądre, samodzielne dziecko. Po to go wychowywałaś tyle lat. Ciesz się Dziewczyno - nie ma większej nagrody dla mamy...:) WIem, wiem, łatwo powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nefercia jakieTy masz okna!!! Te co niebo widac superrrrr. Kolor jak dla mnie ladny, jak przyjdzie elewacja w kosci sloniowej dopiero wyjdzie jakie to leleganckie. Depsia placz kobito placz, z dumy baby tez placza. Ukochaj synka i niech mu sie wiedzie jak najlepiej w tym wielkim swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nefercia jakieTy masz okna!!! Te co niebo widac superrrrr. Kolor jak dla mnie ladny, jak przyjdzie elewacja w kosci sloniowej dopiero wyjdzie jakie to leleganckie. Depsia placz kobito placz, z dumy baby tez placza. Ukochaj synka i niech mu sie wiedzie jak najlepiej w tym wielkim swiecie. Witaj Piękna NO mus samej zobaczyć jakie te okna - daleko nie masz :) Jak skończysz walkę u siebie to wiesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 A dzień dobry - już jestem po śniadanku Jadę na budowę PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witanko Piękne okna i super brama widzę, że parapety blisko zdrówka dla teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nefer, dzięki kochana za dobre słowo. Przyda się wsparcie teraz, oj, przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witanko Piękne okna i super brama widzę, że parapety blisko zdrówka dla teścia Cześć Króliczku, Fajnie,że Ci się podobają okna i brama. Ciągle szukam potwierdzenia, że nie popełniłam błędu wybierając taki kolor Tak to jest jak się samemu decyzje podejmuje Właśnie dziś siedząc na leżaczku w ogródku dotarło do mnie, że ja NIE MAM parapetów A właściwie mam jeden - w kuchni........ nie zły numer ............. No bo przecież rodziców mieszkania nie liczę :) ALe ten jeden chyba starczy , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nefer, dzięki kochana za dobre słowo. Przyda się wsparcie teraz, oj, przyda... Jakby Ci było źle to dzwoń po terapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 ALe ten jeden chyba starczy , nie ? Popitke postawimy na podłodze i będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts