Nefer 22.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 ALe ten jeden chyba starczy , nie ? Popitke postawimy na podłodze i będzie good No i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Okna masz zajebiste, niech nikt nie mówi, ze jest inaczej. Wsio pasuje idealnie Brak parapetów to żaden problem U mnie za stolik robiły pustaki, styropian, ostatnio jakieś odpady z płyty kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nefer, dzięki kochana za dobre słowo. Przyda się wsparcie teraz, oj, przyda... Jakby Ci było źle to dzwoń po terapię Siem zgłoszem w razie czego, bo wierzę, że masz moc uzdrawiającą przez swoje podejście do życia. Chyba pisałam, ale co tam, napiszę jeszcze raz: kolor stolarki w zestawieniu z kolorem elewacji będzie wyglądał przepieknie, tego bądź pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Siem zgłoszem w razie czego, bo wierzę, że masz moc uzdrawiającą przez swoje podejście do życia. Chyba pisałam, ale co tam, napiszę jeszcze raz: kolor stolarki w zestawieniu z kolorem elewacji będzie wyglądał przepieknie, tego bądź pewna. Masz u mnie Kochana abonament :) Nie wiem czy się nadaję na terapeutę, ale mam jakies drobne sukcesy na koncie :) Mam nadzieję, że nie spieprzę tych kolorów Bo sie chyba popłaczę :) A na dodatek myślę o kostce na podjeździe w kolorze dachu i ogrodzeniu z czerwonego łupka ...ciekawe, ciekawe.... Ale zanim to wprowadzę w życie skonsultuję z moja Jolcią :) Aaaaa zapomniałam - dziś kazałam elektrykom wyprowadzić kable do dwóch kinkietów przy garażu - tak jak na tym zdjęciu z dziennika. http://images31.fotosik.pl/282/b1540c9b047536a2med.jpg No bo jakoś tak ładnie to wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Z kinkietami bardzo dobry pomysł, i ładnie to wygląda i bardzo praktyczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nie wiem jak to sie będzie używało, ale wygląda uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No, jak to "Jak się będzie używało" Pstryk! ... i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witanko Piękne okna i super brama widzę, że parapety blisko zdrówka dla teścia Cześć Króliczku, Fajnie,że Ci się podobają okna i brama. Ciągle szukam potwierdzenia, że nie popełniłam błędu wybierając taki kolor Tak to jest jak się samemu decyzje podejmuje Właśnie dziś siedząc na leżaczku w ogródku dotarło do mnie, że ja NIE MAM parapetów A właściwie mam jeden - w kuchni........ nie zły numer ............. No bo przecież rodziców mieszkania nie liczę :) ALe ten jeden chyba starczy , nie ? Pewnie, przecież nie to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 eeeeeeee no panom kolor się udał, czyli testowanie wypadło korzystnie skoro dziatwy nie ma to luz-blus moje właśnie kończą chorować - ech Wam to dobrze, kiedy moje SAME gdzieś pojadą. pozdrawiam całą rodzinkę Nie przejmuj się - moje zaczęły wyjeżdżać jak miały gdzieś 9 lat - czyli już całkiem blisko. Jakby co to dam Ci namiar na super kolonię pod W-wą (40 km) gdzie moje zaczynały - moge ją polecić z czystym sumieniem. Testowanie odbywa się na drzwiach wejściowych - brama ma taki kolor standawrodowo i możesz mi nie wierzyć ale pisałam tego posta i coś mi się zdawało, ze to na odwrót.... no ale wpadłam za namiary na kolonię dla małolatów - strasznie będę wdzięczna.... ps. kiedy mnie odwiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 siemanko ja nie rozumiem co to za rozterki wszystko gra i buczy i byle tak dalej ale z Twoim podejściem i nastawieniem to nie może być inaczej jak ja Ci tego zazdroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 siemanko ja nie rozumiem co to za rozterki wszystko gra i buczy i byle tak dalej ale z Twoim podejściem i nastawieniem to nie może być inaczej jak ja Ci tego zazdroszę NIe ma czego zazdrościć tylko przyjąć postawę : ja wam k.urwa wszystkim jeszcze pokaże !!! - znaczy w stosunku do niedowiarków oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 siemanko ja nie rozumiem co to za rozterki wszystko gra i buczy i byle tak dalej ale z Twoim podejściem i nastawieniem to nie może być inaczej jak ja Ci tego zazdroszę NIe ma czego zazdrościć tylko przyjąć postawę : ja wam k.urwa wszystkim jeszcze pokaże !!! - znaczy w stosunku do niedowiarków oczywiście :) nosz właśnie kuźwa to jest chyba dla mnie za trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 i możesz mi nie wierzyć ale pisałam tego posta i coś mi się zdawało, ze to na odwrót.... no ale wpadłam za namiary na kolonię dla małolatów - strasznie będę wdzięczna.... ps. kiedy mnie odwiedzisz? Luz - sama sie w tym gubię Jutro mam wykłady od 9 do 18 Ale w czwartek wolniej i piątek też - dawaj adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 nosz właśnie kuźwa to jest chyba dla mnie za trudne Ćwicz. Zacznij przed lustrem od : "Ja chcę" :) Drugi krok : "Nie, nie zgadzam się ". Krok trzeci : "Doceniam pana/i doświadczenie, ale wolałabym to zrobić inaczej". Dalszy ciąg za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Pisz, Nefercia, bo jestem pewna, że nie tylko Magi będzie z tych lekcji korzystała. Ja tam bojowa jestem, czasem za bardzo. Dyplomacji we mnie nie ma nic, jak to powiedziała jedna z moich uczennic ostatnio Pani to jest prostolinijna aż do bólu, wszystko powie". Ale uśmiechała się przy tym, więc może jest jeszcze dla mnie nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dyplomacja to u mnie tylko w teorii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dyplomacja to u mnie tylko w teorii :) a co to jest dyplomacja Neferko zacznę kuźwa ćwiczyć bo jakoś siły przebicia i nie tylko mi brakuje A szczerość chyba nie zawsze popłaca Chociaż ja zawsze jestem i chciałabym być sobą Nosz szmotr to nie jest wszystko takie proste noooo No to czekam na wskazóki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 1. polubić siebie 2. określić osoby najistotniejsze w życiu 3. traktować każdy cel jako cel wspólny (mój i moich bliskich) 4. umieć skanalizować swoje uczucia (płakać gdy trzeba, śmiac się gdy jest powód, wkurzyć się i dokładnie wiedziec na kogo ) a moja życiowa zasada to : “Panie, daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósła to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego.” - F.C.Oetiger i wystarczy sobie przypomnieć i od razu lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 1. polubić siebie 2. określić osoby najistotniejsze w życiu 3. traktować każdy cel jako cel wspólny (mój i moich bliskich) 4. umieć skanalizować swoje uczucia (płakać gdy trzeba, śmiac się gdy jest powód, wkurzyć się i dokładnie wiedziec na kogo ) a moja życiowa zasada to : “Panie, daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósła to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego.” - F.C.Oetiger i wystarczy sobie przypomnieć i od razu lepiej :) to motto to rzeczywiście pasuje do Ciebie ale czytając ten post to ja jakaś pierdoła jestem niby się zgadza a kużwa jakoś ... się wszystko krzani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 1. polubić siebie 2. określić osoby najistotniejsze w życiu 3. traktować każdy cel jako cel wspólny (mój i moich bliskich) 4. umieć skanalizować swoje uczucia (płakać gdy trzeba, śmiac się gdy jest powód, wkurzyć się i dokładnie wiedziec na kogo ) a moja życiowa zasada to : “Panie, daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósła to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego.” - F.C.Oetiger i wystarczy sobie przypomnieć i od razu lepiej :) to motto to rzeczywiście pasuje do Ciebie ale czytając ten post to ja jakaś pierdoła jestem niby się zgadza a kużwa jakoś ... się wszystko krzani magi, bo cię może jeszcze nic tak bardzo nie dopiekło Wiesz, człwoeik potrafi duuuuuużo znieść. Czasem, zeby się "odgryźć" trzeba być doprowadzonym do ostateczności. Tak zwana kropla, co to przepełnia czarę. Znam z autopsji Jak to mówią: najtrudniejszy pierwszy krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts