Nefer 23.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No bo ile razy mozna wpierdziel zbierać :) Ja bronię swojego terytorium i młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Zacznij od zdrowego, prostego i oczyszczającego wkurwu NIc tak dobrze nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Zacznij od zdrowego, prostego i oczyszczającego wkurwu NIc tak dobrze nie robi wkurwa to ja mam codziennie i na tym się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Zacznij od zdrowego, prostego i oczyszczającego wkurwu NIc tak dobrze nie robi wkurwa to ja mam codziennie i na tym się kończy to znaczy , że to nie jest wkurw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Zacznij od zdrowego, prostego i oczyszczającego wkurwu NIc tak dobrze nie robi wkurwa to ja mam codziennie i na tym się kończy to znaczy , że to nie jest wkurw co to za choroba pójdę na Termedię poczytać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Zacznij od zdrowego, prostego i oczyszczającego wkurwu NIc tak dobrze nie robi wkurwa to ja mam codziennie i na tym się kończy to znaczy , że to nie jest wkurw co to za choroba pójdę na Termedię poczytać chyba to nie choroba, to fizjologiczna reakcja organizmu na otoczające go badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczęta bazując na waszej mondrości kużwa może w końcu dorosnę Zacznij od zdrowego, prostego i oczyszczającego wkurwu NIc tak dobrze nie robi wkurwa to ja mam codziennie i na tym się kończy to znaczy , że to nie jest wkurw co to za choroba pójdę na Termedię poczytać chyba to nie choroba, to fizjologiczna reakcja organizmu na otoczające go badziewie to ja to mam przewlekłe już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 chyba muszę się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 chyba muszę się z tym przespać ja mam czas do rana to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 chyba muszę się z tym przespać ja mam czas do rana to przemyśleć MIłego kombinowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Eeee tam, Magi, wkurw to jest wtedy, jak Ci wentyl puszcza i zaczynasz ustawiać towarzystwo wokół siebie do pionu w sposób krótki i węzłowaty, bez ogródek zresztą. Króko mówiąc, albo będzie po mojemu, albo się uspokoisz i będzie po mojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Eeee tam, Magi, wkurw to jest wtedy, jak Ci wentyl puszcza i zaczynasz ustawiać towarzystwo wokół siebie do pionu w sposób krótki i węzłowaty, bez ogródek zresztą. Króko mówiąc, albo będzie po mojemu, albo się uspokoisz i będzie po mojemu. muszę to przećwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Eeee tam, Magi, wkurw to jest wtedy, jak Ci wentyl puszcza i zaczynasz ustawiać towarzystwo wokół siebie do pionu w sposób krótki i węzłowaty, bez ogródek zresztą. Króko mówiąc, albo będzie po mojemu, albo się uspokoisz i będzie po mojemu. DOSKONAŁE!!! Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Eeee tam, Magi, wkurw to jest wtedy, jak Ci wentyl puszcza i zaczynasz ustawiać towarzystwo wokół siebie do pionu w sposób krótki i węzłowaty, bez ogródek zresztą. Króko mówiąc, albo będzie po mojemu, albo się uspokoisz i będzie po mojemu. ooo to ja mam tak czasami teraz już wiem jak to fachowo się nazywa witanko serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.06.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Widzę, że można się tu wielu ciekawych rzeczy nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No oczywiście - my to mamy tendencje do Nocnych Polaków Rozmów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nefer - co słychać na polu walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nefer - co słychać na polu walki Dalszy ciąg prac zapisany w dzienniku. Wszystko wskazuje na to, że do końca sierpnia będę miała elewację W życiu bym się nie spodziewała, że to wszystko idzie tak szybko... nie nadążam notować Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Uuuuuuuuuu, współczuję Najgorzej jest jak gadasz, a widownia ma minę pt. "ale o so chodzi......??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts