Nefer 24.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Uuuuuuuuuu, współczuję Najgorzej jest jak gadasz, a widownia ma minę pt. "ale o so chodzi......??" Trochę taką minę miała widownia, ale wytłumaczyłam jak wietnamskim dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nefer - co słychać na polu walki Dalszy ciąg prac zapisany w dzienniku. Wszystko wskazuje na to, że do końca sierpnia będę miała elewację W życiu bym się nie spodziewała, że to wszystko idzie tak szybko... nie nadążam notować niezły plan mam nadzieję, że wszystko pójdzie z planem. Kto będzie robił Ci tynki? Ta sam ekipa co dom? Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac dobrze to znam szkolenia są męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Uuuuuuuuuu, współczuję Najgorzej jest jak gadasz, a widownia ma minę pt. "ale o so chodzi......??" Trochę taką minę miała widownia, ale wytłumaczyłam jak wietnamskim dzieciom jak się tłumaczy wietnamskim dzieciakom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Uuuuuuuuuu, współczuję Najgorzej jest jak gadasz, a widownia ma minę pt. "ale o so chodzi......??" Trochę taką minę miała widownia, ale wytłumaczyłam jak wietnamskim dzieciom jak się tłumaczy wietnamskim dzieciakom? o PO-WO-LI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nefer - co słychać na polu walki Dalszy ciąg prac zapisany w dzienniku. Wszystko wskazuje na to, że do końca sierpnia będę miała elewację W życiu bym się nie spodziewała, że to wszystko idzie tak szybko... nie nadążam notować niezły plan mam nadzieję, że wszystko pójdzie z planem. Kto będzie robił Ci tynki? Ta sam ekipa co dom? Tak, wszystko dalej koordynuje Mariusz. Umawia wykonawców, kupuje materiały -Bosssshhh co ja bym bez niego zrobiła Już się dowiedziałam, że cena za elektrykę to 35 pln za punkt + materiał + skrzynia. A u mnie to chyba skrzyyyyynia bo póki co mam około 180 punktów ( ale mąż jeszcze nie klepnął, więc może coś przybędzie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Uuuuuuuuuu, współczuję Najgorzej jest jak gadasz, a widownia ma minę pt. "ale o so chodzi......??" Trochę taką minę miała widownia, ale wytłumaczyłam jak wietnamskim dzieciom jak się tłumaczy wietnamskim dzieciakom? o PO-WO-LI dokładnie i DRUKOWANYMI LITERAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nefer - co słychać na polu walki Dalszy ciąg prac zapisany w dzienniku. Wszystko wskazuje na to, że do końca sierpnia będę miała elewację W życiu bym się nie spodziewała, że to wszystko idzie tak szybko... nie nadążam notować niezły plan mam nadzieję, że wszystko pójdzie z planem. Kto będzie robił Ci tynki? Ta sam ekipa co dom? Tak, wszystko dalej koordynuje Mariusz. Umawia wykonawców, kupuje materiały -Bosssshhh co ja bym bez niego zrobiła Już się dowiedziałam, że cena za elektrykę to 35 pln za punkt + materiał + skrzynia. A u mnie to chyba skrzyyyyynia bo póki co mam około 180 punktów ( ale mąż jeszcze nie klepnął, więc może coś przybędzie :)) jak zrobisz już te tynki to może podkradnę Ci tynkarzy co do skrzynki to my mamy dwie a punktów było ok. 200 Nie wiem skąd się tyle tego wzięło rozmawiałam z p. Łukaszem w sobotę mamy spotkanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trzym kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziś mówiłam 7 godzin. Dobrze, że tu nie ma połączenia głosowego :) Dziś wolę pisac Uuuuuuuuuu, współczuję Najgorzej jest jak gadasz, a widownia ma minę pt. "ale o so chodzi......??" Trochę taką minę miała widownia, ale wytłumaczyłam jak wietnamskim dzieciom jak się tłumaczy wietnamskim dzieciakom? o PO-WO-LI dokładnie i DRUKOWANYMI LITERAMI a to ten styl to i ja uprawiam tylko nie wiedziałam, że z tym to wietnamskie dzieci są związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Już się dowiedziałam, że cena za elektrykę to 35 pln za punkt + materiał + skrzynia. A u mnie to chyba skrzyyyyynia bo póki co mam około 180 punktów ( ale mąż jeszcze nie klepnął, więc może coś przybędzie :)) Bardzo przyzwoita cena Miałam tak samo. Całość mnie kosztowała ( wraz z opłaceniem przyłącza Enionu) 11500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 u mnie było 30 zł za punkt ale to było w 2003 roku i wtedy zapłaciłam ok. 15000 zł rozbójstwo w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 jak zrobisz już te tynki to może podkradnę Ci tynkarzy co do skrzynki to my mamy dwie a punktów było ok. 200 Nie wiem skąd się tyle tego wzięło rozmawiałam z p. Łukaszem w sobotę mamy spotkanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trzym kciuki No jasne - w końcu tynki będą do wglądu i oceny :) To ja tez trzymam kciuki za Wasze spotkanie i dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Już się dowiedziałam, że cena za elektrykę to 35 pln za punkt + materiał + skrzynia. A u mnie to chyba skrzyyyyynia bo póki co mam około 180 punktów ( ale mąż jeszcze nie klepnął, więc może coś przybędzie :)) Bardzo przyzwoita cena Miałam tak samo. Całość mnie kosztowała ( wraz z opłaceniem przyłącza Enionu) 11500 Tak mi się wydaje, ze do zniesienia. Znajomy dostał cenę 50 + materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 u mnie było 30 zł za punkt ale to było w 2003 roku i wtedy zapłaciłam ok. 15000 zł rozbójstwo w biały dzień Jak się ma tyle kilometrów kabli :) Ciekawe ile u mnie w końcu wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 jak zrobisz już te tynki to może podkradnę Ci tynkarzy co do skrzynki to my mamy dwie a punktów było ok. 200 Nie wiem skąd się tyle tego wzięło rozmawiałam z p. Łukaszem w sobotę mamy spotkanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trzym kciuki No jasne - w końcu tynki będą do wglądu i oceny :) To ja tez trzymam kciuki za Wasze spotkanie i dalszy ciąg trzymaj, trzymaj bo mam nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 hejeczka, cenę za elektrykę masz dobrą.... ja jak chciałam tu i tam dorzucić kilka światełek to mnie podliczyli po 45 zł sztuka ale plan masz baaardzo napięty...fajnie, że nie ma przestojów... to chyba drażni inwestorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 hejeczka, cenę za elektrykę masz dobrą.... ja jak chciałam tu i tam dorzucić kilka światełek to mnie podliczyli po 45 zł sztuka ale plan masz baaardzo napięty...fajnie, że nie ma przestojów... to chyba drażni inwestorów... A ja cały czas powtarzam : Panowie, nie pali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja tylko przelotem, jak wiatr ....... dobry wieczór!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja tylko przelotem, jak wiatr ....... dobry wieczór!!!! Wiatr czy nie wiatr - witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Zapier...asz jak mały motorek z tą budową Kolor to przecież już wybrałaś bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Zapier...asz jak mały motorek z tą budową Kolor to przecież już wybrałaś bry Mówisz , że panikuje, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts