Nefer 26.06.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie fixy też mają wyrównane poziomy. Nefer - jak Cię nosi i nie masz co z nadmiarem gotówki zrobić to ja chętnie przyjmę witanko Ja organicznie nienawidzę mieć długów i dlatego mnie nosi :) Obawiam się, że i tak będziemy dobierać kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No szczerze ... to ja też różnicy nie widzę ... jakoś tak ... Dzień doberek Dzień doberek :) nie no.. różnica jest, ale jakoś mnie nie bardzo razi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 wiecie, ja Wam powiem, że jak ktoś nie kumaty to różnicy nawet nie zauważy ..... mówię z autopsji....ja nie zauważyłam dopóki o tym nie napisałyście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 wiecie, ja Wam powiem, że jak ktoś nie kumaty to różnicy nawet nie zauważy ..... mówię z autopsji....ja nie zauważyłam dopóki o tym nie napisałyście . Ciiiiiiiiiiiiiiiiiicho , nie przyznawaj się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie fixy też mają wyrównane poziomy. Nefer - jak Cię nosi i nie masz co z nadmiarem gotówki zrobić to ja chętnie przyjmę witanko Ja organicznie nienawidzę mieć długów i dlatego mnie nosi :) Obawiam się, że i tak będziemy dobierać kredyt Ja już jestem po Trudna rada, mus był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie fixy też mają wyrównane poziomy. Nefer - jak Cię nosi i nie masz co z nadmiarem gotówki zrobić to ja chętnie przyjmę witanko Ja organicznie nienawidzę mieć długów i dlatego mnie nosi :) Obawiam się, że i tak będziemy dobierać kredyt Ja już jestem po Trudna rada, mus był my jesteśmy w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie fixy też mają wyrównane poziomy. Nefer - jak Cię nosi i nie masz co z nadmiarem gotówki zrobić to ja chętnie przyjmę witanko Ja organicznie nienawidzę mieć długów i dlatego mnie nosi :) Obawiam się, że i tak będziemy dobierać kredyt Ja już jestem po Trudna rada, mus był my jesteśmy w trakcie to ja tez sie dolacze do komentarzy Nefer czy ja juz mowilam, ze masz piekne okna i brame, a ten kolor ja niestety nie moge dobrac kredytu, zdolnosc nam sie skonczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To ja namieszałam O wybaczenie upraszam Ale prawda jest taka, że wiele osób nie wie nawet, ze te róznice mozna niwelować. Dla wiekszości również nie mają one znaczenia. Moze nawet lepiej gdy widać różnicę bo wtedy wiadomo która część sie otwiera Często sprzedawca nie mówi o takich rzeczach a człowiek sam zapomina lub nawet nie wie, ze to też trzeba omówić. Wszystko to sprawa indywidualna (jak wiekszosć ). Moze i dobrze, że wywiazała sie ta dyskusja bo innym osobą mogą przydać się te informacje. Nefer, mam nadzieję, ze sie nie gniewasz, ze akurat ma to miejsce w Twoich komentarzach Pst. Ja nadal uważam, ze bedziesz miała jeden z najładniejszych domów jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Maylandzik - nie wygłuiaj się - super, że gadamy o tym i wcale mi nie przeszkadza. Stary proponował mi wyrównanie poziomów, ale doszłam do wniosku, że niekoniecznie. Nie wiem czy to był dobry wybór. Pewnie niektórych będzie raziła róznica poziomów - może mnie tez kiedy zacznie drażnić - cholera wie :) Wybieranie okien to nie jest prosta sprawa. Ja nie wiedziałam, że to taki długi proces i trzeba wybrać tyle różnych rozwiązań. Przecież decydujemy o wszystkim : o rodzaju profilu, ilości komór, rodzaju szyby, jej grubości, ilości folii, o okuciach, o ich rozmieszczeniu i materiale z jakich są wykonanne, o kształcie profili, o kolorach, o szerokości profilu, o poziomach o szprosach , słupkach innych podziałach, o takich przedłużeniach profilu,o........... tak wielu rzeczach. Ja wyskoczyłam z roboty zamówić okna. Założyłam, że pół godziny wystarczy Skończyło się na 5 godzinach ciągłego wykładu - pokazywaniu różnic, tłumaczeniu - Stary się nieźle napracował. Ale miał cierpliwość i starał się być maksymalnie obiektywny - co tez nie jest proste. Sama nie wiem ile razy zadałam mu pytanie : "A Ty jak uważasz ? Co jest lepsze?" A to musiał być MÓJ wybór, bo to moje okna :) 5 godzin gadania - szcun dla Starego. Ale miał dla mnie czas i chęć, żeby mnie po prostu uczyć. Ale nigdy nie wiadomo czy te wszystkie decyzje były właściwe Pewnie można było wybrać jeszcze lepiej Zawsze sie pocieszam, że mogło być gorzej :):) Dobrze, że o tym możemy tez pogadać - na pewno komuś się przyda :) P.S. dzięki za dobre słowo - nie wiem jak wyjdzie ten domek. Teraz to już równia pochyła - byle do przodu :) Największe decyzje już zapadły - np. wybó projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 sysko pikne Normalnie jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurcze , Ty to masz dobrze-u Ciebie nie chcą brać kasy , a u mnie bez tego nie zaczną działać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurcze , Ty to masz dobrze-u Ciebie nie chcą brać kasy , a u mnie bez tego nie zaczną działać pozdrawiam No, ale to wychować trzeba. Powiedz im, że u Neferki nie biorą tylko zasuwają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiesz ja to nie wiedziałam co to fixy normalnie taka wyedukowana a ni hu hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiesz ja to nie wiedziałam co to fixy normalnie taka wyedukowana a ni hu hu :) to pewnie nie jest fachowa nazwa tylko taka wiesz - popularnie używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiesz ja to nie wiedziałam co to fixy normalnie taka wyedukowana a ni hu hu :) to pewnie nie jest fachowa nazwa tylko taka wiesz - popularnie używana może ale się czyta się wie i następnym razom pan G. mnie nie zagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 może ale się czyta się wie i następnym razom pan G. mnie nie zagnie Nono - nie można dać sie zaginać :) Mnie dziś zagięło pierwsze sprzątanie w domu Chyba pora do łóżeczka .. Szczególnie, że dostałam zaproszenie na jutro do mojego organizatora budowy - Mariusza. Fajnie, ma piękny dom Ciekawa jestem , bo widziałam tylko na zdjęciach. No i cieszę się , że przy okazji budowy mogłam go poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Nefer, zajrzałam dzisiaj do Twojego dziennika, bo dawno nie zaglądałam i ... - rhododendrony koło firmy boskie , - brama garażowa bardzo ładna (mnie się akurat ten łuczek też spodobał), - domek już prawie gotowy do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.06.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 może ale się czyta się wie i następnym razom pan G. mnie nie zagnie Nono - nie można dać sie zaginać :) Mnie dziś zagięło pierwsze sprzątanie w domu Chyba pora do łóżeczka .. Szczególnie, że dostałam zaproszenie na jutro do mojego organizatora budowy - Mariusza. Fajnie, ma piękny dom Ciekawa jestem , bo widziałam tylko na zdjęciach. No i cieszę się , że przy okazji budowy mogłam go poznać No to czekam na relację i miłego imprezowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Nefer, zajrzałam dzisiaj do Twojego dziennika, bo dawno nie zaglądałam i ... - rhododendrony koło firmy boskie , - brama garażowa bardzo ładna (mnie się akurat ten łuczek też spodobał), - domek już prawie gotowy do zamieszkania Prawie ............ robi wielką różnicę :) Łuczek fajny, ale ja nie przepadam Będzie prosto do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 I za tę prostotą do bólu Cię kocham!!!!! Uwielbiam rzeczy proste i nieskomplikowane Odpoczywasz???? ............. ................ To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts