sevageivi 01.07.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 oj widziałam widziałam.. i zazdrocham jak diabli... (u nas do tylkowania jeszcze daleko.. znaczy jakieś parę tygodni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 oj widziałam widziałam.. i zazdrocham jak diabli... (u nas do tylkowania jeszcze daleko.. znaczy jakieś parę tygodni ) Przeleci - nawet nie zauważysz. U mnie w lutym rosły jeszcze chaszcze :) I macie opcieplone poddasze, a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.07.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Kurcvze, daaawno mnie nie bylo w najciekawszym dzienniku na forum a tu prosze tynki juz sa. Na prawde dawno nie zagladalem bo bylem jeszcze na etapie problemow z pozwoleniem Gratulacje postepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Cześć Celcie :) Oj, dawno CIę nie było Miło, że wpadłeś do mnie. Mam nadzieję , że u Ciebie wszystko już w porządku. Zaglądaj częsciej A czarna łazienka - dla mnie czad ! Coś pięknego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.07.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj, ten salno bedzie piekny. Juz teraz to widac. Fajnie, ze juz tynki. Zapierdziulas jak przecinak. chyba dobrze napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj, ten salno bedzie piekny. Juz teraz to widac. Fajnie, ze juz tynki. Zapierdziulas jak przecinak. chyba dobrze napisalam Może być Ja rozumiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przyszłam oznajmić, że biorę sobie Twoje motto! Będę to codziennie rano powtarzac jak mantrę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przyszłam oznajmić, że biorę sobie Twoje motto! Będę to codziennie rano powtarzac jak mantrę! Mnie ono trzyma przy życiu Brazunia, od wielu, wielu lat. Czasem gorzej działa jak staję przed rzeczami nieodwołalnymi, bo mnie ciężko się pogodzić, że nie mogę czegoś zmienić. Ale ćwiczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NIENAWIDZĘ WŁASNEJ BEZSILNOŚCI!!!! A ta franca zazwyczaj się przypałętuje w najmniej oczekiwanym i chcianym momencie!!! Też ćwiczę, nie powiem że nie, ale ... czasami przegywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NIENAWIDZĘ WŁASNEJ BEZSILNOŚCI!!!! A ta franca zazwyczaj się przypałętuje w najmniej oczekiwanym i chcianym momencie!!! Też ćwiczę, nie powiem że nie, ale ... czasami przegywam... NIe przegrywasz. Twardziele sie nie łamią. Uginają się na chwilkę, by potem znów wstać - mocniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Wiesz co Nefercia ... Hameryki to ja nie odkrywam, wiem ale ... Ty mądra Kobita jesteś!!!!!A do tego dodam na własny użytek:"Panie, daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniosła to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego. Bo ja qurwa twardziel muszę być!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Takiej jednej Fajnej Lasce (pozdrawiam Amtluś) obiecałam zdjęcia tynków Melduje się taka jedna...Ja chyba dużo roszczeń będę wnosiła, żeby takie piękne EPITETY - NAZWY mnie dotyczyły A teraz do rzeczy: dopiero widać jak duże - żeby nie powiedzieć ogromne, są pokazywane pomieszczenia Tynki zmieniają wnętrza....Z tymi dużymi oknami będzie ślicznie Motywuj mnie kobieto, motywuj Pozdr A tej ostatniej linijki Braza nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Wiesz co Nefercia ... Hameryki to ja nie odkrywam, wiem ale ... Ty mądra Kobita jesteś!!!!! A do tego dodam na własny użytek: "Panie, daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniosła to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego. Bo ja qurwa twardziel muszę być!!!!" Dobrze kombinujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 no no no salon po byku niesamowicie sie zmieniaja wnetrza po tynkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja dziewczyny nie wiem gdzie Wy tą wielkość widzicie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Takiej jednej Fajnej Lasce (pozdrawiam Amtluś) obiecałam zdjęcia tynków Melduje się taka jedna...Ja chyba dużo roszczeń będę wnosiła, żeby takie piękne EPITETY - NAZWY mnie dotyczyły A teraz do rzeczy: dopiero widać jak duże - żeby nie powiedzieć ogromne, są pokazywane pomieszczenia Tynki zmieniają wnętrza....Z tymi dużymi oknami będzie ślicznie Motywuj mnie kobieto, motywuj Pozdr A tej ostatniej linijki Braza nie znałam Czytaj i sie motywuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Amtla, bo to moje osobiste po doświadczeniach wydumane!! Nefercia, ja nie mówię, że pięknie bo i tak wiesz, że tak będzie, no nie!!!! Ja oglądam i podziwiam, po prostu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Wiesz Brazunia, będzie jak będzie - już too late, żeby się wycofać :). Właśnie negocjuję z pewnym panem cenę na klimatyzację na poddaszu :) POstanowiłam działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Myślisz, że ta klimatyzacja niezbędna??? Nie pytam złośliwie, broń mnie Panie Boże!!!! Wiem, że poddasza uważa się za gorące, ale ja np. mieszkam na takim poddaszu - ostatnie piętro - i mam super klimacik. Od czego to może zależeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 U chłopaków w pokojach będzie słońce od 12.00 do 20.00. Raczej się nie uda zachować fajnej temperatury ( w każdym pokoju 3 okna dachowe). Myślę, że nie będę im tego robić. Zresztą ja lubię chłodek latem, a zimą też moge dogrzać (jakby co..). Marzy mi się czytanie w bibliotece w chłdku latem... Jakoś tam się przyzwycziłam do tej myśli. Dylemat jest prosty : albo sprzęt chiński za 8.000 albo LG (klimatyzatory w formie obrazów seria Galeria albo czarne szkło) za ..20.000 .... Chyba zbliżam się niebezpiecznie do końca i zaczynam być sknerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts