Maluszek 01.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer - co mogę powiedzieć? Twoja chałupka powoli zamienia się w dom U nas to właśnie po zrobieniu tynków tak już prawie domowo się zrobiło Klimę zrób bo na górze zawsze jest większa temperatura a przy ostatnich upałach już zaczyna się to wieczorami odczuwać. My zainwestowaliśmy w prosty sprzęt bo kupowaliśmy na wariata - Ty masz szansę i możesz wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Takie ładne som klimatyzatory biblioteka http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/lg-coolingart.jpg sypialnia http://www.uberreview.com/uploaded_images/PANEL-PIC_LG02-796682.jpg u chłopców : http://www.klimatyzatory-omega.pl/files/Image/metal%20m(1).jpg fajnie,nieeeeeeeeeeeee ? ALe ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 fajne są za ile ten z biblioteki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 albo taki ładniuni... http://www.fowlerandsons.com/images/la091cnp_l_l.jpg albo taki http://www.klimatyzatory-omega.pl/files/Image/cool%20szary%20m.jpg A te obrazki można sobie wymienić, żeby było śmieszniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 fajne są za ile ten z biblioteki? Cena za taki komplet jak powyżej ( 2 z obrazkiem i 2 z lusterkiem) to mniej więcej 18k ( z podłaczeniami). Sztuka kosztuje ok. 4 k + podłaczenie każdego ( rurka z freonem do 5 m) to ok. 800 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Drogo - najwyżej nie będzie podłóg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer - jak masz taki pieniądz na zbyciu to bierz. Świetne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer - jak masz taki pieniądz na zbyciu to bierz. Świetne są Z tym zbyciem to raczej niekoniecznie :) ALe chyba raz się żyje .... nie lubię się szczypać. Najwyżej sprzedamy oba mieszkania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dla takich klimatyzatorów to ja bym tę klimę wziena, jakb bum cyk cyk!!! Tylko ta kasa .. ale w końcu podłoga może być tańsza, i tak się po niej łazi w buciorach i tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dla takich klimatyzatorów to ja bym tę klimę wziena, jakb bum cyk cyk!!! Tylko ta kasa .. ale w końcu podłoga może być tańsza, i tak się po niej łazi w buciorach i tak!!! No ma Pani rację - się buciorami łazi... kolejny argument za Odpisałam panu, że muszę przedyskutować z mężem ( to mój chłyt marketingowy ) ale mam wrażenie, że decyzję podjęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Howgh!!!! I Amen!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 u nas gwc, duże ocieplenie, brak okien dachowych i rolety i mam nadzieję że się obejdziemy bez klimy ale jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 u nas gwc, duże ocieplenie, brak okien dachowych i rolety i mam nadzieję że się obejdziemy bez klimy ale jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy Powinno się udać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Czesiulek Przybiegłam zapytać czy kolorek sprawdzałaś dzisiaj (róż , nie róż, albo fiolet) A klimatyzatory to są zarąbiste Jak przebiegła Ci taka myśl przez głowę to .....raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 jezooo zanim ja napisze odpowiedź to Wy w tak zwanym miedzyczasie natrzaskacie tyle postow że ledwo na tej samej stronie sie mieszcze i tylko fuksem trafiam w temat klimatyzatory bombowe. zaczynam żałować tego gwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NIe wiem ile kosztuje GWC ... trochę zaczynam mieć obawy z kasą... Na początku kredytu się hula a potem już coraz cieniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 noooo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Klimatyzacja to nie jest jednorazowy wydatek ale o tym pewnie wiesz. To wydatek ciągły zeby działało jak powinno.Fajna sprawa. Poza moim zasiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 gwc tańszy pod warunkiem że się ma wentylację mechaniczną. a z tą kaską to prawda. szkoda że na 'efekt' nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Klimatyzacja to nie jest jednorazowy wydatek ale o tym pewnie wiesz. To wydatek ciągły zeby działało jak powinno. Fajna sprawa. Poza moim zasiegiem. Właśnie się zastanawiam czy jest w moim zasięgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts