mayland 01.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer nie bajeruj Jakby nie było to byś sie wogóle nad tym nie zastanawiała Szkoda byłoby czasu na to i zawracania głowy Wiesz co robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Acha i ten niebieski....nie podoba mi się. Kojarzy mi się z tymi obrazami co to są ruchome widoczki na nich, spiew ptaków słychać i przelewajace się wodospady takie trochę....kiczowate Wybrałabym coś bardziej neutralnego, by nie dominował we wnetrzu a wręcz był niewidoczny lub z nim się komponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer nie bajeruj Jakby nie było to byś sie wogóle nad tym nie zastanawiała Szkoda byłoby czasu na to i zawracania głowy Wiesz co robisz! Bo jakoś mi wychodzi, że na kuchnie, łazienki i podłogi tudzież bramy i podjzdy zostanie mi 30.000 :) Co prawda 60.000 też mnie nie wyleczy :) Trza będzie dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ten niebieski to o ile sie nie myle... van Gogh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale na klimatyzatorze? No chyba, ze to on ma byc ozdobą wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Acha i ten niebieski....nie podoba mi się. Kojarzy mi się z tymi obrazami co to są ruchome widoczki na nich, spiew ptaków słychać i przelewajace się wodospady takie trochę....kiczowate Wybrałabym coś bardziej neutralnego, by nie dominował we wnetrzu a wręcz był niewidoczny lub z nim się komponował Obawiam się, że Van Gogh się w grobie właśnie przewrócił za tą recenzję Gwiaździstej Nocy :) Ten klimatyzator wygląda jak obraz. Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale na klimatyzatorze? No chyba, ze to on ma byc ozdobą wnętrza No nie, zgadzam sie, ze jak van Gogh, to tylko oryginal... Na klime wolalabym cos mniej narzucajacego sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale na klimatyzatorze? No chyba, ze to on ma byc ozdobą wnętrza No nie, zgadzam sie, ze jak van Gogh, to tylko oryginal... Na klime wolalabym cos mniej narzucajacego sie. ALe jak sprzedam dom, działkę, samochody i sie oddam komu chętnemu to i tak nie starczy. Drogie Panie - to jest wymienialne - tam można włożyć DOWOLNE zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tak sobie myśle... Ludize nieraz kupują obraz i "robią" pod niego całe wnętrze. Innym znów razem kupują obraz by "dopełnić" wnętrze. Fakt, lubię proste rzeczy. I troche trudno mi zrozumieć sens takiego ozdabiania rzeczy, które i tak są ładne. Znacznie bardziej podobają mi sie te do pokojów chłopców. Są tym z czym mi sie kojarzą Staroswiecka jestem w niektórych sprawach. Albo moze nie zgłębiłam odpowiednio tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 http://www.elkrak.com.pl/klimatyzacja/lg-011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Acha i ten niebieski....nie podoba mi się. Kojarzy mi się z tymi obrazami co to są ruchome widoczki na nich, spiew ptaków słychać i przelewajace się wodospady takie trochę....kiczowate Wybrałabym coś bardziej neutralnego, by nie dominował we wnetrzu a wręcz był niewidoczny lub z nim się komponował Obawiam się, że Van Gogh się w grobie właśnie przewrócił za tą recenzję Gwiaździstej Nocy :) Ten klimatyzator wygląda jak obraz. Po prostu. Nefer kurde no nie mów że nie widziałaś tych obrazów? Wyglądają prawie jak klimatyzator Są równie grube i mają wyraziste, przesycone kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer kurde no nie mów że nie widziałaś tych obrazów? Wyglądają prawie jak klimatyzator Są równie grube i mają wyraziste, przesycone kolory nie widziałam Van Gogha w oryginale Ale muszę się za nim rozejrzec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No dobra, zmieniam zdanie - podoba mi się (ale bez wkładek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Czyli mowisz, ze swoj pysio w to tez mozna wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No dobra, zmieniam zdanie - podoba mi się (ale bez wkładek) |Eeeeeeeeeee nie zmieniaj zdania - przecie nie musi się podobać :) Ja pewnie i tak wymienię na jakiegoś smoka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ostatnio zlecałam kilka wycen klimatyzacji na sale konferencyjne i inne pomieszczenia. Hmmm 20 tys za cały dom czy tylko poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ostatnio zlecałam kilka wycen klimatyzacji na sale konferencyjne i inne pomieszczenia. Hmmm 20 tys za cały dom czy tylko poddasze?Za 4 pomieszczenia podłaczone do jednego urządzenia (jakkolwiek się ono nazywa). Sprawdzałam ceny na Allegro tych klimatyzatorów i tak wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 do sypialni to może takie : http://images34.fotosik.pl/305/b6fe932291244f65.jpgalbo inne Borysa V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Lomatko... Nie no, podoba mi sie... Do sypialni w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja to bałabym się ze zamiast inspirować bedzie punktem porównań A wtedy to....... kołderka albo dwie po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts