Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Acha i ten niebieski....nie podoba mi się. Kojarzy mi się z tymi obrazami co to są ruchome widoczki na nich, spiew ptaków słychać i przelewajace się wodospady :wink: takie trochę....kiczowate :wink:

Wybrałabym coś bardziej neutralnego, by nie dominował we wnetrzu a wręcz był niewidoczny lub z nim się komponował :roll:

Nefer nie bajeruj 8) Jakby nie było to byś sie wogóle nad tym nie zastanawiała :wink: Szkoda byłoby czasu na to i zawracania głowy :wink: Wiesz co robisz! :lol:

Bo jakoś mi wychodzi, że na kuchnie, łazienki i podłogi tudzież bramy i podjzdy zostanie mi 30.000 :):)

Co prawda 60.000 też mnie nie wyleczy :):)

Trza będzie dobrać :)

Acha i ten niebieski....nie podoba mi się. Kojarzy mi się z tymi obrazami co to są ruchome widoczki na nich, spiew ptaków słychać i przelewajace się wodospady :wink: takie trochę....kiczowate :wink:

Wybrałabym coś bardziej neutralnego, by nie dominował we wnetrzu a wręcz był niewidoczny lub z nim się komponował :roll:

Obawiam się, że Van Gogh się w grobie właśnie przewrócił za tą recenzję Gwiaździstej Nocy :):)

Ten klimatyzator wygląda jak obraz. Po prostu.

Ale na klimatyzatorze? :roll:

No chyba, ze to on ma byc ozdobą wnętrza :roll:

No nie, zgadzam sie, ze jak van Gogh, to tylko oryginal... :lol: :lol: Na klime wolalabym cos mniej narzucajacego sie.

ALe jak sprzedam dom, działkę, samochody i sie oddam komu chętnemu to i tak nie starczy.

Drogie Panie - to jest wymienialne - tam można włożyć DOWOLNE zdjęcie :)

Tak sobie myśle... Ludize nieraz kupują obraz i "robią" pod niego całe wnętrze. Innym znów razem kupują obraz by "dopełnić" wnętrze.

Fakt, lubię proste rzeczy. I troche trudno mi zrozumieć sens takiego ozdabiania rzeczy, które i tak są ładne. Znacznie bardziej podobają mi sie te do pokojów chłopców. Są tym z czym mi sie kojarzą :wink: Staroswiecka jestem w niektórych sprawach. Albo moze nie zgłębiłam odpowiednio tematu :wink:

Obawiam się, że Van Gogh się w grobie właśnie przewrócił za tą recenzję Gwiaździstej Nocy :):)

Ten klimatyzator wygląda jak obraz. Po prostu.

Nefer kurde no nie mów że nie widziałaś tych obrazów? :lol: Wyglądają prawie jak klimatyzator :wink: Są równie grube i mają wyraziste, przesycone kolory :wink: :lol:

Nefer kurde no nie mów że nie widziałaś tych obrazów? :lol: Wyglądają prawie jak klimatyzator :wink: Są równie grube i mają wyraziste, przesycone kolory :wink: :lol:

nie widziałam Van Gogha w oryginale :( Ale muszę się za nim rozejrzec :):)

Ostatnio zlecałam kilka wycen klimatyzacji na sale konferencyjne i inne pomieszczenia. Hmmm 20 tys za cały dom czy tylko poddasze?
Za 4 pomieszczenia podłaczone do jednego urządzenia (jakkolwiek się ono nazywa).

Sprawdzałam ceny na Allegro tych klimatyzatorów i tak wychodzi...