efilo 01.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 strasznie ją coś obłapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oooooooo ja lubię Borysa :) ALe ja generalnie tak wiecie bez serwetek szydełkowanych, pościeli koronkowej, i te rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Alternatywą dla van G. jest taqkie coś :http://www.centrumklima.pl/_katalog/produkty/_obrazki/565/03.jpg brrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 WIecie, rozumiecie, macie tak samo najlepiej stal, szkło i beton no troche drewna na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ........ no troche drewna na dodatek byle nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Alternatywą dla van G. jest taqkie coś : http://www.centrumklima.pl/_katalog/produkty/_obrazki/565/03.jpg brrrrrr..... Tak Ci zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Doszłam do wniosku, ze te poprzednie są ładniejsze i w dodatku mozna je calkiem trafnie pomylić nie z obrazem a z telewizorem i wtedy mi już wszystko gra w tej układance A tak serio Nefer te LG to dobry wybór. Jak chcesz to mogę dać Ci namiar na gościa od nas z firmy zajmujacej sie od lat klimatyzacją. Możesz sobie porównać albo poprostu pogadać i utwierdzic się w przekonaniu, że to dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Alternatywą dla van G. jest taqkie coś : http://www.centrumklima.pl/_katalog/produkty/_obrazki/565/03.jpg brrrrrr..... Tak Ci zimno? dreszczyk emocji nefer przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale w zasadzie klima powinna chlodzic, to nie wiem Neferko, o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Doszłam do wniosku, ze te poprzednie są ładniejsze i w dodatku mozna je calkiem trafnie pomylić nie z obrazem a z telewizorem i wtedy mi już wszystko gra w tej układance A tak serio Nefer te LG to dobry wybór. Jak chcesz to mogę dać Ci namiar na gościa od nas z firmy zajmujacej sie od lat klimatyzacją. Możesz sobie porównać albo poprostu pogadać i utwierdzic się w przekonaniu, że to dobra decyzja. Dzięki Maylandzik - research rynku to ja już zrobiła ( bo i robiła badania dla firm klimatyzacyjnych) to mniej więcej wiem, ze warto LG a chiny niekoniecznie... ALe maszynki składane przez małe, chińskei rączki to 8.ooo a przez LG ( też pewnie przez chińczyków) to 18.ooo.......... No niby niewielka różnica. A działać ma latami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale w zasadzie klima powinna chlodzic, to nie wiem Neferko, o co Ci chodzi? No właśnie . Tylko pewnie lepiej jak chłodzi lepiej niż gorzej i dłużej niż krócej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale w zasadzie klima powinna chlodzic, to nie wiem Neferko, o co Ci chodzi? No właśnie . Tylko pewnie lepiej jak chłodzi lepiej niż gorzej i dłużej niż krócej... Ale te dreszcze na chinskie produkty to w zasadzie normalny objaw przy klimie. Chlodzi, to musi byc zimno... A tak powaznie to tez bym raczej nie oszczedzala - raczej wolalabym dac te klime tylko tam, gdzie jest niezbedna (w ramach oszczednosci), niz kupowac potem co 2 lata nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Słusznie gadacie Kumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 zgadzam się z kumą poza tym takie nołnejmy to nijak nie sprawdzane pod względem bezpieczeństwa. a jak tam się jaka legionella przyszwenda albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nefer klimatyzatory które pokazałaś są co tu dużo mowić bajeranckie w formie. A za bajerki zazwyczaj się dopłaca, czasem nawet slono. Moze więc inne modele LG czy innych firm np. Fujitsu, Daikina czy nawet LG. Może zejdziesz z tego kosztu. Pewnie beda mniej przebojowe i mniej futurystyczne ale jakość, serwis i okres gwarancji powinny mieć lepsze od chińskich Ja chyba bym tak poszukała jeszcze ale ja sknera jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Fujitsu, Daikin, Toshiba - droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Fujitsu, Daikin, Toshiba - droższe. Carrier, Lennox i wbrew pozorom LG to najwyższa półka, Toshiba wchodzi w sklad Carriera, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Potwierdza się zasada stara jak swiat - luksus kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Fujitsu, Daikin, Toshiba - droższe. Carrier, Lennox i wbrew pozorom LG to najwyższa półka, Toshiba wchodzi w sklad Carriera, O wła, wła... Ale chyba LG ma najrosnądniejsze ceny z tej wyższej półki... Zadecydowane : klima będzie w sypialni i pokojach dzieci. W bibliotece słońce będzie po 18 i jest duże okno....... liczymy na cud , że będzie ok. I u Teściów raczej nie zakładamy. W czwartek ma być 35 stopni, więc koło południa zobaczę jaka u nich temepratura. Tam ze słońcem i tak jest kiepsko, bo żywopłot zasłania. W razie czego na dole to nie problem założyć nawet trochę później. Najwyżej popsuję elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 W razie czego na dole to nie problem założyć nawet trochę później. Najwyżej popsuję elewacje są takie które nie psują elewacji, zakłada się je np w obiektach zabytkowych poszukaj na stronie Artela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts