DPS 02.07.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Mam zacząć dziegać szydełkowe firaneczki i serweteczki? No dobra, nie będę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Serwetek to dziergać nie będę z prostej przyczyny ... nie mam pojęcia jak to się robi Ale mogę jakiś różowy bibelocik przytaszczyć .... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzień Dobry Różowy bibelocik :) yyyyyyyyyyyyyyyyy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzień Dobry Różowy bibelocik :) yyyyyyyyyyyyyyyyy :) Co yyyyyyyy Ja tu z różowym sercem na dłoni, a Ty ..... ehhhhh ... wdzięcznośc ludzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ale mogę jakiś różowy bibelocik przytaszczyć .... W sumie racja, nowy domek nowy potomek, może tym razem jakaś dziewczynka sie trafi Też mowię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Nefer - Ty się ciesz, że to tylko różowy bibelocik a nie na ten przykład krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jakby krasnal też miał ten bibelocik, to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jakby krasnal też miał ten bibelocik, to czemu nie? Pomyślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ale mogę jakiś różowy bibelocik przytaszczyć .... W sumie racja, nowy domek nowy potomek, może tym razem jakaś dziewczynka sie trafi Też mowię dzień dobry Przestań proszę - dziś mi się śniło, że urodziłam dziewczynkę - to chyba najgorszy rodzaj snu jaki jest możliwy... obawiam się , że czekają mnie jakieś kłopoty. Przesądna nie jestem, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzień Dobry Różowy bibelocik :) yyyyyyyyyyyyyyyyy :) Co yyyyyyyy Ja tu z różowym sercem na dłoni, a Ty ..... ehhhhh ... wdzięcznośc ludzka Bo ludzie to chamy som Ale od Ciebie to nawet różowy przełknę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jesli wolisz chlopca to ja moge niebieski bibelocik , nie ma sprawy Do Ciebie to ja zwyklemilo zajrzec , wszystko szybko i sprawnie. Chyba sie juz do fryzjera zapisze , bo widze , ze impreza niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jesli wolisz chlopca to ja moge niebieski bibelocik , nie ma sprawy Do Ciebie to ja zwyklemilo zajrzec , wszystko szybko i sprawnie. Chyba sie juz do fryzjera zapisze , bo widze , ze impreza niedlugo Zapisuj się, zapisuj :) Pamiętam o Twoich pochwytach do drzwi balkonowych - Krzyś będzie u mnie niedługo kończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Czy ja mam kosmetyczkę sobie umawiać Bo u fryzjera byłam niedawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Nefer! Te przeszklenia powaliły nie na kolana RE WE LA CJA !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Neferku ślicznie u Ciebie jest.. a tynkarze? no cóż Ty się ciesz że tylko z nimi masz przekręty bo ja to takich z którymi nie miałam mogę zliczyć na palcach... a może byśmy w wakacje się spotkały na luzie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Spokojnie!! Co spierd... to musza poprawić!!! A może odlicz sobie odpowiednią sumkę za futrynę garażową, coo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Nefer! Te przeszklenia powaliły nie na kolana RE WE LA CJA !!!!!!!! Witaj Żabko Dzięki za dobre słowo - dziś potrzebuję :) Zanim mnie szlag trafi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Neferku ślicznie u Ciebie jest.. a tynkarze? no cóż Ty się ciesz że tylko z nimi masz przekręty bo ja to takich z którymi nie miałam mogę zliczyć na palcach... a może byśmy w wakacje się spotkały na luzie co? Coś jest w tym biznesie, trochę brudna robota, ale można trochę uważać... dla kogo wakacje luźne dla tego luźne :) Odezwę się po urlopie czyli po 7 sierpnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Czy ja mam kosmetyczkę sobie umawiać Bo u fryzjera byłam niedawno... Myślę, że gdzieś w okolicach września będzie termin ok :) Zdążysz zarosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 W przyszłym tygodniu poproszę fachowca o oszacowanie strat. Mam z czego odliczać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts