Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo, to teraz panowie tynkarze poznają, co znaczy zadrzeć z Inwestorką. :evil:

Nie jest tak źle, dopiero na etapie tynków się wkurzyłaś. :wink:

W końcu nie na darmo nazywa się to "wykończeniówka". :roll:

Noooo, to teraz panowie tynkarze poznają, co znaczy zadrzeć z Inwestorką. :evil:

Najgorzej, że trafili na wredną inwestorkę :)

Najgorzej, że trafili na wredną inwestorkę :)

Biedni panowie tynkarze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Moze stype urzadzimy od razu?

Kurde, ale to nie miała być wojna....:( A zresztą teraz już faktycznie too late ...

Budowa jest jak wojna, tylko o małym stopniu intensywności :)

W sumie nie zrobili jakichś ogromnych szkód, no ale pełnia wiedzy będzie jak podłączysz przewody do skrzynki. U mnie tylko w jednym miejscu przecięli.

I tak mnie nikt nie przekona że jest coś gorszego od hydraulików...

Witam Neferciu...

czytam i czytam i oczy otwieram........ mam tylko nadzieję, że szkody da się szybko i dobrze poprawić.... co się dzieje u mnie możesz doczytać. Obecnie czekam na przyłącz prądu, by sprawdzić czy wszystkie instalacje mają ciągłość....to samo mam z podłogówką.... zresztą co ja Ci będę....

jeśli prawdą jest, że budowa to wojna to chyba czas zacząć się zbroić...

......i potwierdzam w sprawie hydraulików....dla nich zrobić rozpizdówkę tam gdzie już jest ładna ściana to nic :o :o u nas w 2 miejscach poprzebijali ściany na wylot... :o mówiąc, że Tak im jakoś wyszło... :evil:

Nefer - przykro mi, że to się wydarzyło bo myślałam, że Ty jako jednyna przejdziesz wykończeniówkę bez problemów (tak to fajnie u Ciebie wszystko szło) - ale z tego widać, że tych wszystkich popaprańców nie da się uniknąć :evil: Witaj w klubie 8) :wink: i daj im popalić od nas wszystkich :D

witanko :D

Kochani, już mi trochę przeszło i może przesadzam, ale rzeczywiście przyzwyczili mnie do opowiedniego poziomu usług.

Ano będę po prostu bezlitosna - obciążę za wszyskie koszty i już, a to co muszą poprawić- poprawią i już. W końcu to ja robię przelew. A i reklamę umiem zrobić...

oo to to....

bardzo podoba mi się takie podejście....muszę się go od Ciebie nauczyć i chyba sama zacznę je stosować....i to nieco bardziej stanowczo niż do tej pory....bo dotychczas nieśmiało mówiłam tonem proszącym....i chyba się do niego zbytnio przyzwyczaili....

i jak mówił Staś Tym zmiany, zmiany, zmiany....

No nic tylko współczuć takich fachwców .Jak czytam Twoje posty i coś tam nie wychodzi to jak bym widziała siebie.Niestety na budowie oczy trzeba miec na około głowy i podobno nie można być" miętkim".Ja dopiero zaczynam i już się boję czy damy radę.

Och, ja zupełnie nie mam problemu w "byciu twardym" :):) Co to to nie . Tylko zawsze chciałam ludzi traktować jak ludzi a nie taborety. Ale jak widać nie z każdym się da.

Ekipa do SSO - przemiło. Elektryk - przemiło. Hydraulik - przemiło. Mój główny organizator - uroczo, konktetnie, uczciwie. Okna, brama, drzwi - przemiło.

Się chyba rozbestwiłam.

Ale ja jestem jak Matka Teresa. Za dobrą robotę - przytulam do serca. Za szkody - należy sie kara. I tyle. Sprawiedliwie ma być.

Kochani, już mi trochę przeszło i może przesadzam, ale rzeczywiście przyzwyczili mnie do opowiedniego poziomu usług.

Ano będę po prostu bezlitosna - obciążę za wszyskie koszty i już, a to co muszą poprawić- poprawią i już. W końcu to ja robię przelew. A i reklamę umiem zrobić...

howk :D

Nefer cieszyć się, że tylko tynki robili i już ich oglądać nie musisz :)

Bedzie good. U nas nie ma wykonawcy po ktorym czegos nie trzeba bylo poprawiac, a dom stoi i nawet sie mieszka... :roll:

Ale co sie czlowiek nie nazloscil i ile nerwow poszlo.., to wie kazdy co dom budowal.... :wink: