malgos2 07.07.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bedziesz miala goscia na sumieniu jak zawalu dostanie. Zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bedziesz miala goscia na sumieniu jak zawalu dostanie. Zobaczysz... Nneeiiiiieeeeeeeeee no - pełne zrozumienie i współpraca :) Proszę to, to i to naprawić. Nie ma sprawy - rozstajemy sie w zgodzie jak będzie dobrze. A jak źle to nie ma kasy i już - przecież to proste. Ale tynki mam PIĘKNE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a fotkę mu zrobiłaś?No i na czym stanęło? Zrobią poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a fotkę mu zrobiłaś? No i na czym stanęło? Zrobią poprawki? Oczywiście - z pieśnią na ustach. Ani chwili nie czułam oporu - pełna współpraca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 i mam nadzieję, że u nas jutro będzie tak samo.... Nefercia mam pytanko, czy robiłaś może jakieś przymiarki do castingu na parkieciarzy? zaczynam się letko rozglądać za kimś z terminem na jesień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 i mam nadzieję, że u nas jutro będzie tak samo.... Nefercia mam pytanko, czy robiłaś może jakieś przymiarki do castingu na parkieciarzy? zaczynam się letko rozglądać za kimś z terminem na jesień.... Jeszcze nie , ale mam wsparcie mojej pani architekt wnętrz, więc przypuszczam, że ona mi kogoś poleci. Jakby co dam znać ( przetestuję u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to przynajmniej dobrze, że się nie migają i zrobią poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 i mam nadzieję, że u nas jutro będzie tak samo.... Nefercia mam pytanko, czy robiłaś może jakieś przymiarki do castingu na parkieciarzy? zaczynam się letko rozglądać za kimś z terminem na jesień.... Jeszcze nie , ale mam wsparcie mojej pani architekt wnętrz, więc przypuszczam, że ona mi kogoś poleci. Jakby co dam znać ( przetestuję u siebie to świetnie!!! będę się przypominać...a swoją drogą to fajną masz tę panią architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to przynajmniej dobrze, że się nie migają i zrobią poprawki A nie. Bardzo przepraszał szef, tłumaczył się, przyjmował każdą krytykę i obiecał, że przed wyjazdem wszystko poprawią. Generalnie nie jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 i mam nadzieję, że u nas jutro będzie tak samo.... Nefercia mam pytanko, czy robiłaś może jakieś przymiarki do castingu na parkieciarzy? zaczynam się letko rozglądać za kimś z terminem na jesień.... Jeszcze nie , ale mam wsparcie mojej pani architekt wnętrz, więc przypuszczam, że ona mi kogoś poleci. Jakby co dam znać ( przetestuję u siebie to świetnie!!! będę się przypominać...a swoją drogą to fajną masz tę panią architekt Prawda ? Już siedzi nad kolorami i takimi tam pierdołami ( np.liczy ile metrów czego ..łoj....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a że zapytam - myślisz o egzotykach czy polskim drewnie? no i lakier czy olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a że zapytam - myślisz o egzotykach czy polskim drewnie? no i lakier czy olej? W salonie merbau olejowany. Na poddaszu jakieś nasze - chyba jesion deski ( może kolorowy ?) U rodziców panele ( ze względu na psa i łatwość konserwacji - teściowa już nie te lata, żeby olejować na kolanach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no słyszałam, że panele są niemal niezniszczalne bo twardsze od drewna... olejowany merbau mnie też się podoba, ale obawiam sie ciut tej ciemności koloru.... czy nie będzie na nich widać od razu tego, że kurze ścierałaś 2 dni temu i już jest biała smużka kurzu mnie to bardzo pociąga doussie....śliczny.... byłam kiedyś w DLH tam na ścianie wisi próbka w I gatunku... no no no... tylko drogi jest - niestety, bo chcą ponad 230 zł/m2....a do tego chemia i kleje i robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no słyszałam, że panele są niemal niezniszczalne bo twardsze od drewna... olejowany merbau mnie też się podoba, ale obawiam sie ciut tej ciemności koloru.... czy nie będzie na nich widać od razu tego, że kurze ścierałaś 2 dni temu i już jest biała smużka kurzu mnie to bardzo pociąga doussie....śliczny.... byłam kiedyś w DLH tam na ścianie wisi próbka w I gatunku... no no no... tylko drogi jest - niestety, bo chcą ponad 230 zł/m2....a do tego chemia i kleje i robocizna Tanio nie będzie - ale serce nie sługa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a żebyś wiedziała..... na pewno nasza sypialnia lub te dwie mniejsze dla dzieci takie będą...pewnie całości się nie uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.07.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ciągle jestem pod wrażeniem Twojego dziennika no i oczywiście budowy, szkoda tylko że gazowni i elektrowni jakoś tak delikatnie mówiąc niemrawo idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to przynajmniej dobrze, że się nie migają i zrobią poprawki A nie. Bardzo przepraszał szef, tłumaczył się, przyjmował każdą krytykę i obiecał, że przed wyjazdem wszystko poprawią. Generalnie nie jest źle... już to widzę, hehe generalnie nie spodziewałam się innej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Najważniejsze, że jak zwykle - wszystko pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ciągle jestem pod wrażeniem Twojego dziennika no i oczywiście budowy, szkoda tylko że gazowni i elektrowni jakoś tak delikatnie mówiąc niemrawo idzie. Ano jakoś niemrawo... ale w końcu ich też przewalczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 artowałam Ciekawe jak mieszkac bez prądu i gazu i kibla Nefer a nie żal ci będzie tej elewacji jak ci będą wiercić w niej gaz. My z powodu gazu poczekaliśmy, odbiorą to się przykryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts