Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bedziesz miala goscia na sumieniu jak zawalu dostanie. Zobaczysz... :roll: :roll:

Nneeiiiiieeeeeeeeee no - pełne zrozumienie i współpraca :):) Proszę to, to i to naprawić. Nie ma sprawy - rozstajemy sie w zgodzie jak będzie dobrze. A jak źle to nie ma kasy i już - przecież to proste.

Ale tynki mam PIĘKNE :):)

i mam nadzieję, że u nas jutro będzie tak samo....

Nefercia mam pytanko, czy robiłaś może jakieś przymiarki do castingu na parkieciarzy? zaczynam się letko rozglądać za kimś z terminem na jesień....

Jeszcze nie , ale mam wsparcie mojej pani architekt wnętrz, więc przypuszczam, że ona mi kogoś poleci. Jakby co dam znać ( przetestuję u siebie :) :evil: :wink:

Nefercia mam pytanko, czy robiłaś może jakieś przymiarki do castingu na parkieciarzy? zaczynam się letko rozglądać za kimś z terminem na jesień....

Jeszcze nie , ale mam wsparcie mojej pani architekt wnętrz, więc przypuszczam, że ona mi kogoś poleci. Jakby co dam znać ( przetestuję u siebie :) :evil: :wink:

to świetnie!!! będę się przypominać...a swoją drogą to fajną masz tę panią architekt :D

to przynajmniej dobrze, że się nie migają i zrobią poprawki :D

A nie. Bardzo przepraszał szef, tłumaczył się, przyjmował każdą krytykę i obiecał, że przed wyjazdem wszystko poprawią. Generalnie nie jest źle...

to świetnie!!! będę się przypominać...a swoją drogą to fajną masz tę panią architekt :D

Prawda ? Już siedzi nad kolorami i takimi tam pierdołami ( np.liczy ile metrów czego ..łoj..:)..)

a że zapytam - myślisz o egzotykach czy polskim drewnie? no i lakier czy olej?

W salonie merbau olejowany. Na poddaszu jakieś nasze - chyba jesion deski ( może kolorowy ?) U rodziców panele ( ze względu na psa i łatwość konserwacji - teściowa już nie te lata, żeby olejować na kolanach)

no słyszałam, że panele są niemal niezniszczalne bo twardsze od drewna...

olejowany merbau mnie też się podoba, ale obawiam sie ciut tej ciemności koloru.... czy nie będzie na nich widać od razu tego, że kurze ścierałaś 2 dni temu i już jest biała smużka kurzu :roll:

mnie to bardzo pociąga doussie....śliczny.... byłam kiedyś w DLH tam na ścianie wisi próbka w I gatunku... no no no... :D tylko drogi jest - niestety, bo chcą ponad 230 zł/m2....a do tego chemia i kleje i robocizna :o :roll:

no słyszałam, że panele są niemal niezniszczalne bo twardsze od drewna...

olejowany merbau mnie też się podoba, ale obawiam sie ciut tej ciemności koloru.... czy nie będzie na nich widać od razu tego, że kurze ścierałaś 2 dni temu i już jest biała smużka kurzu :roll:

mnie to bardzo pociąga doussie....śliczny.... byłam kiedyś w DLH tam na ścianie wisi próbka w I gatunku... no no no... :D tylko drogi jest - niestety, bo chcą ponad 230 zł/m2....a do tego chemia i kleje i robocizna :o :roll:

Tanio nie będzie - ale serce nie sługa :):)

to przynajmniej dobrze, że się nie migają i zrobią poprawki :D

A nie. Bardzo przepraszał szef, tłumaczył się, przyjmował każdą krytykę i obiecał, że przed wyjazdem wszystko poprawią. Generalnie nie jest źle...

już to widzę, hehe :lol:

generalnie nie spodziewałam się innej wersji :) :)

Ciągle jestem pod wrażeniem Twojego dziennika no i oczywiście budowy, szkoda tylko że gazowni i elektrowni jakoś tak delikatnie mówiąc niemrawo idzie.

Ano jakoś niemrawo... ale w końcu ich też przewalczę :):)