Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

artowałam Ciekawe jak mieszkac bez prądu i gazu i kibla

Nefer a nie żal ci będzie tej elewacji jak ci będą wiercić w niej gaz. My z powodu gazu poczekaliśmy, odbiorą to się przykryje

Nie żal :):) Ofiary w ludziach muszą być :) Pogadam z hydraulikiem, żeby mi od razu przy podłogówce może ten otwór zrobił :)

Ja jakoś mało wrażliwa jestem - liczę się z ofiarami w ludziach i sprzęcie. W czwartek ekipa od klimy będzie ryła świeżutkie tynki :):)

Dobrze , że przed elewacją ta klima się zmieściła w terminie :)

to przynajmniej dobrze, że się nie migają i zrobią poprawki :D

A nie. Bardzo przepraszał szef, tłumaczył się, przyjmował każdą krytykę i obiecał, że przed wyjazdem wszystko poprawią. Generalnie nie jest źle...

już to widzę, hehe :lol:

generalnie nie spodziewałam się innej wersji :) :)

Ja szczerze mówiąc spodziewałam się oporu. I wtedy pewnie wpadłabym w furię, ale się obyło bez rękoczynów :)

Ja szczerze mówiąc spodziewałam się oporu. I wtedy pewnie wpadłabym w furię, ale się obyło bez rękoczynów :)

Już wiem dlaczego ci od wykończeń dzwonią do mnie a nie rozmawiają face to face :roll: Wystarczająco groźnie brzmię przez telefon chyba :lol:

Już wiem dlaczego ci od wykończeń dzwonią do mnie a nie rozmawiają face to face :roll: Wystarczająco groźnie brzmię przez telefon chyba :lol:

Zarzuć ten zwyczaj - tylko f2f :)

Dzień dobry chcialam powiedzieć :D :D :D :D

Neferko jak ja bym tak chciała umieć jak Ty :roll: :roll: :roll:

A umiem tak: w domu wkurw, a jak mam z nimi gadać to tak jakos nie umiem (dobrze, że małż troche bardziej niż ja umie :lol: ), a potem jestem zła na siebie, że nie umiałam :cry:

Nic się nie martw - to tylko i wyłacznie kwestia wprawy. Jak się już mocno zjeżysz to samo wyjdzie :):) Zobaczysz. Choć Ci nie życzę.

Generalnie to moi nawet nie dali mi okazji wydrzeć ryja - no przecież na przywarowanego nie będę piłować, nie ? :):)

Nefer - czy ja mogę jakoś tak po przyszłym czwartku zajrzeć i oblukać tynk zewnętrzny? I ewentualnie porwać Ci ekipę? Przyrzekam nie macać łapkami tynku coby się nie wybrudził :D

Wchodzą po 15-tym lipca. Zapraszam kiedy chcesz - tylko mnie nie będzie , bo wyjeżdżam 19. lipca nad morze na 2 tygodnie. Ale zawsze możesz powiedzieć, ze jesteś ode mnie. A jak Ci się spodoba to spróbuj ich wyrwać. Co prawda są dość rozrywani - ale próbować trzeba.

Tynki będą robić ze 2 tygodnie ( bo jeszcze będą się bawić z podbitką z OSB, ociepleniem sufitu w garaż i oświetleniem na podbitce i takimi tam..)

Także spokojnie możesz wpadać. Poślę Ci sms-a jak już się zjawią na budowie - wiesz jak to się zdarza z terminami.

Nefer - czy ja mogę jakoś tak po przyszłym czwartku zajrzeć i oblukać tynk zewnętrzny? I ewentualnie porwać Ci ekipę? Przyrzekam nie macać łapkami tynku coby się nie wybrudził :D

Wchodzą po 15-tym lipca. Zapraszam kiedy chcesz - tylko mnie nie będzie , bo wyjeżdżam 19. lipca nad morze na 2 tygodnie. Ale zawsze możesz powiedzieć, ze jesteś ode mnie. A jak Ci się spodoba to spróbuj ich wyrwać. Co prawda są dość rozrywani - ale próbować trzeba.

Tynki będą robić ze 2 tygodnie ( bo jeszcze będą się bawić z podbitką z OSB, ociepleniem sufitu w garaż i oświetleniem na podbitce i takimi tam..)

Także spokojnie możesz wpadać. Poślę Ci sms-a jak już się zjawią na budowie - wiesz jak to się zdarza z terminami.

a to poczekam aż wrócisz z wywczasów.

a propos - jak umawiamy się do Żelki? Mam coś kupić tzn. jakieś napoje?

Wpaść podejrzeć możesz zawsze :):)

Ja zrobię polędwice w winie. Co do napojów o się rządźcie, bo jak widzę za kierowcę będę robić, to sie nie wypowiadam :):)

Wpaść podejrzeć możesz zawsze :):)

Ja zrobię polędwice w winie. Co do napojów o się rządźcie, bo jak widzę za kierowcę będę robić, to sie nie wypowiadam :):)

to gdzie się umawiamy?

Dzień dobry chcialam powiedzieć :D :D :D :D

Neferko jak ja bym tak chciała umieć jak Ty :roll: :roll: :roll:

A umiem tak: w domu wkurw, a jak mam z nimi gadać to tak jakos nie umiem (dobrze, że małż troche bardziej niż ja umie :lol: ), a potem jestem zła na siebie, że nie umiałam :cry:

Nic się nie martw - to tylko i wyłacznie kwestia wprawy. Jak się już mocno zjeżysz to samo wyjdzie :):) Zobaczysz. Choć Ci nie życzę.

Generalnie to moi nawet nie dali mi okazji wydrzeć ryja - no przecież na przywarowanego nie będę piłować, nie ? :):)

A co to przywarowany :o :o :oops: :oops:

Choć faktycznie masz rację, że jak mnie już totalnie ktoś wku...rwi to.wrrrrrr......nie jest wtedy fajnie :evil:

Dobrze, ze był ten weekend to sprawę z tynkarzami dalo się dzisiaj załatwić polubownie. :wink:

Szybko to wszystko idzie. Myslę, że po wylewkach poczujesz się jak w swoim domu. Wtedy jest w nim tak czysto i ładnie! Potem przez kilka miesiecy znów jest bałagan :lol: