Nefer 07.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A co to przywarowany No wiesz - taki z uszami po sobie, wzrokiem cocker spaniela i błaganiem o niski wymiar kary w oczach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobra, wyjdę na frajerkę ale ... to Cetniewo to gdzieś chyba bliżej Gdyni, tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobra, wyjdę na frajerkę ale ... to Cetniewo to gdzieś chyba bliżej Gdyni, tak ... Koło Władysławowa ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobra, wyjdę na frajerkę ale ... to Cetniewo to gdzieś chyba bliżej Gdyni, tak ... Koło Władysławowa ? :) Ja byłam blisko, ale do Perły Bałtyku to kawał drogi .... prawie 300 kilosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobra, wyjdę na frajerkę ale ... to Cetniewo to gdzieś chyba bliżej Gdyni, tak ... Koło Władysławowa ? :) Ja byłam blisko, ale do Perły Bałtyku to kawał drogi .... prawie 300 kilosów wiem Jeszcze będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dobra, wyjdę na frajerkę ale ... to Cetniewo to gdzieś chyba bliżej Gdyni, tak ... Koło Władysławowa ? :) Ja byłam blisko, ale do Perły Bałtyku to kawał drogi .... prawie 300 kilosów wiem Jeszcze będzie okazja Nooooo ... ja myślę Hop siup ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Brazunia - ja nie do końca iem czy Ty bywasz przesądna - ale masz piękny wynik równiutkie 13.000 postów....łał... z tego łał - zapomniałam się przywitać.... zatem witam się ze wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pobijesz chyba rekord szybkości budowania. Zostałaś już i tak legendą forum na temat skuteczności działania, istny dynamit w delikatnym damskim ciele. Ci mówię, jaka jestem dumna i blada, że Cię znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pobijesz chyba rekord szybkości budowania. Zostałaś już i tak legendą forum na temat skuteczności działania, istny dynamit w delikatnym damskim ciele. Ci mówię, jaka jestem dumna i blada, że Cię znam. Depesiu Kochana, no co Ty opowiadasz Jaka legenda, jaki rekord - przecież ja normalnie jadę swoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dpsia Jak chcesz to Ja usciskam w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dpsia Jak chcesz to Ja usciskam w sobote Nie Ty! JA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja myślę, że wszystkie się wyściskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja bardzo proszę, żeby każda jedna została przez wszystkie pozostałe w moim imieniu wyściskana - ja Was wszystkie love, no nie mogę... I taka jestem dumna, że Was znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja myślę, że wszystkie się wyściskamy A to jeszcze bedzie normalne? .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 I się wycałujemy i dlatego będzie padać w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No tak my baby.., ale co z Panem rrmi To by w niedziele burza byla. Oczywyscie rrmi by w nas piorunami strzelala. p.s. Zastrzeli mnie w sobote................................, jak juz ciacho postawie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja juz dzisiaj na telefonie powiedzialam Neferce , ze mojego Starego nie oddaje i koniec . Boshe te kobiety to jedno maja w glowie tylko Ja nie wiem co za czasy , co za czasy No dobra , ja tak tylko przelotem. Prosto z pola i lasu jestem , bo z psami chodzilysmy z sasiadka i parke nakrylysmy w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A ja mam swoje małża i innefo nie chcę :) Przy całym szacunku dla Pana Rrmi, którego polubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To moze zabierz Go ze soba w sobote jak taki fajny BTW ma byc w sobote 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To moze zabierz Go ze soba w sobote jak taki fajny BTW ma byc w sobote 30 stopni No, na tyle to go jeszcze nie polubiłam Ponadto nieprzetestowany jest a ja kota w worku nie biere I ma być bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts