rrmi 08.07.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Mialam na mysli , zebys swojego wziela ze soba I pokazala kolezankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Tynkarze skończyli. Wszystko poprawione. .... Teraz schnie. Zobaczymy jak wyschnie co będzie dalej :) Są tak przerażeni, że będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Mialam na mysli , zebys swojego wziela ze soba I pokazala kolezankom BUaaaaahahhahahahahaha - ale ja KCEM odpocząć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Tynkarze skończyli. Wszystko poprawione. .... Teraz schnie. Zobaczymy jak wyschnie co będzie dalej :) Są tak przerażeni, że będzie git A jak im ręce latały ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Tynkarze skończyli. Wszystko poprawione. .... Teraz schnie. Zobaczymy jak wyschnie co będzie dalej :) Są tak przerażeni, że będzie git A jak im ręce latały ? :) A niech tam latają, chirurgami przeca nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 A co to przywarowany No wiesz - taki z uszami po sobie, wzrokiem cocker spaniela i błaganiem o niski wymiar kary w oczach :) Już kiedyś też miałam z takimi do czynienia jak mi ciśnienie podnieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 A co to przywarowany No wiesz - taki z uszami po sobie, wzrokiem cocker spaniela i błaganiem o niski wymiar kary w oczach :) Już kiedyś też miałam z takimi do czynienia jak mi ciśnienie podnieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wpadam do Wawy zapytac, co słychać??? Nefercia, Ty jednak wykończyłaś tych tynkarzy i Cię posadzili, czy co Przeca urlop masz od przyszłego tygodnia, to co się obcyndalasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Tynkarze skończyli i pojechali. Teraz hydraulicy układają podłogówkę. Dziś rano musiałam odkręcić to co namieszał mój małż ( wczoraj pojechał na budowę) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 przeca już raz ustaliłyśmy, że małża samego na budowę się nie wysyła. Co tym razem nabroił? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 przeca już raz ustaliłyśmy, że małża samego na budowę się nie wysyła. Co tym razem nabroił? witanko No wczoraj nieopatrzenie postanowiłam się zdrzemnąć po południu. W międzyczasie małż postanowił zajrzeć na budowę. A tam hydraulik zapytał jak rozkładamy podłogówkę w salonie. A małz powiedział : "W salonie nie będzie podłogówki , bo będzie drewno na podłodze" No to dziś o 8.00 byłam na budowie odkręcać sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a to małż hejeczka... mój na szczęście pracuje całymi dniami i nie ma możliwości by napsocił...z hydraulikiem to nawet nie gadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nie spać!!!!!! Zwiedzać !!!!!! Grunt, że udało się odkręcić Ranyyyy, z tymi facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 przeca już raz ustaliłyśmy, że małża samego na budowę się nie wysyła. Co tym razem nabroił? witanko No wczoraj nieopatrzenie postanowiłam się zdrzemnąć po południu. W międzyczasie małż postanowił zajrzeć na budowę. A tam hydraulik zapytał jak rozkładamy podłogówkę w salonie. A małz powiedział : "W salonie nie będzie podłogówki , bo będzie drewno na podłodze" No to dziś o 8.00 byłam na budowie odkręcać sprawę nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 .....Grunt, że udało się odkręcić Ranyyyy, z tymi facetami e'tam od razu rany z facetami ......takie tam tylko małe nieporozumienie grunt, że małżonce powiedział o swoich "modyfikacjach" !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 .....Grunt, że udało się odkręcić Ranyyyy, z tymi facetami e'tam od razu rany z facetami ......takie tam tylko małe nieporozumienie grunt, że małżonce powiedział o swoich "modyfikacjach" !! Prawda ? Bo by pupa marzła w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No wczoraj nieopatrzenie postanowiłam się zdrzemnąć po południu. W międzyczasie małż postanowił zajrzeć na budowę. A tam hydraulik zapytał jak rozkładamy podłogówkę w salonie. A małz powiedział : "W salonie nie będzie podłogówki , bo będzie drewno na podłodze" Ja juz go lubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Prawdziwy chłop, jak zwykle zorientowany w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts