Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer

podglądam Twoją budowę już od jakiegoś czasu i gratuluję tempa w jakim rośnie Twój domek. Bardzo podobają mi sie okna, są super.

Mam pytanie i prośbę czy podzieliłabyś się namiarami na hydraulika i elektryka? B. chwalisz tych fachowców, a ja właśnie jestem na etapie zbierania ofert.

Na hydraulikę za mój domek (185 m2 pow. użytkowej) dostałam ofertę na samą robocizne prawie 13 tys. wydaje mi się, że to sporo drożej od Tojego fachowca.

Z góry wielkie dzięki za pomoc i powodzenia w dalszych etapach budowania domku.

Pozdrawiam

Nefer

podglądam Twoją budowę już od jakiegoś czasu i gratuluję tempa w jakim rośnie Twój domek. Bardzo podobają mi sie okna, są super.

Mam pytanie i prośbę czy podzieliłabyś się namiarami na hydraulika i elektryka? B. chwalisz tych fachowców, a ja właśnie jestem na etapie zbierania ofert.

Na hydraulikę za mój domek (185 m2 pow. użytkowej) dostałam ofertę na samą robocizne prawie 13 tys. wydaje mi się, że to sporo drożej od Tojego fachowca.

Z góry wielkie dzięki za pomoc i powodzenia w dalszych etapach budowania domku.

Pozdrawiam

Done :)

Nefer

serdeczne dzięki za namiar. Jestem już wstępnie umówiona z p. Mariuszem.

Pozdrawiam :D

Ależ nie ma za co :) Mam nadzieję , że będzie Ci odpowiadała ich praca. Jakbyś chciała zobaczyć efekty - zapraszam do mnie na budowę :)

Neferko, sto lat mnie u Ciebie nie było. Ale Ty zasuwasz :o Pięknie, pięknie :D Doczytałam, że planujesz urlop. Jakby co, to zapraszam do Gdańska ( w przyszłym tygodniu ma być u mnie Ew-ka, można by było zrobić imprezkę 8) :wink: )

Oooo Jooolcia :):) wyjeżdżam 19 lipca :):) Ale jakbyś była w okolicy jakoś, kiedyś to chętnie bym do Ciebie bryknęła na kawkę :):)

Daję na priv :)