DPS 10.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ot, faceci... Zawsze narozrabiają. Ale - jacy są czasami kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 10.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nefer podglądam Twoją budowę już od jakiegoś czasu i gratuluję tempa w jakim rośnie Twój domek. Bardzo podobają mi sie okna, są super. Mam pytanie i prośbę czy podzieliłabyś się namiarami na hydraulika i elektryka? B. chwalisz tych fachowców, a ja właśnie jestem na etapie zbierania ofert. Na hydraulikę za mój domek (185 m2 pow. użytkowej) dostałam ofertę na samą robocizne prawie 13 tys. wydaje mi się, że to sporo drożej od Tojego fachowca. Z góry wielkie dzięki za pomoc i powodzenia w dalszych etapach budowania domku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nefer podglądam Twoją budowę już od jakiegoś czasu i gratuluję tempa w jakim rośnie Twój domek. Bardzo podobają mi sie okna, są super. Mam pytanie i prośbę czy podzieliłabyś się namiarami na hydraulika i elektryka? B. chwalisz tych fachowców, a ja właśnie jestem na etapie zbierania ofert. Na hydraulikę za mój domek (185 m2 pow. użytkowej) dostałam ofertę na samą robocizne prawie 13 tys. wydaje mi się, że to sporo drożej od Tojego fachowca. Z góry wielkie dzięki za pomoc i powodzenia w dalszych etapach budowania domku. PozdrawiamDone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wpadam tylko powiedzieć dobry wieczór i dobranoc.To był ciężki dzień.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 się witam ja też, ja też.....się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 11.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nefer serdeczne dzięki za namiar. Jestem już wstępnie umówiona z p. Mariuszem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 I ja też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nefer serdeczne dzięki za namiar. Jestem już wstępnie umówiona z p. Mariuszem. Pozdrawiam Ależ nie ma za co Mam nadzieję , że będzie Ci odpowiadała ich praca. Jakbyś chciała zobaczyć efekty - zapraszam do mnie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Neferko, sto lat mnie u Ciebie nie było. Ale Ty zasuwasz Pięknie, pięknie Doczytałam, że planujesz urlop. Jakby co, to zapraszam do Gdańska ( w przyszłym tygodniu ma być u mnie Ew-ka, można by było zrobić imprezkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Neferko, sto lat mnie u Ciebie nie było. Ale Ty zasuwasz Pięknie, pięknie Doczytałam, że planujesz urlop. Jakby co, to zapraszam do Gdańska ( w przyszłym tygodniu ma być u mnie Ew-ka, można by było zrobić imprezkę ) Oooo Jooolcia :) wyjeżdżam 19 lipca :) Ale jakbyś była w okolicy jakoś, kiedyś to chętnie bym do Ciebie bryknęła na kawkę :) Daję na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.07.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Oczywiście, że będę Ja planuję urlop w sierpniu jakoś , w nasze góry i będę przejeżdżać przez Warszawę Zrobię Wam Warszawiaki jedne nalot Oczywiście za przyzwoleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A kogo rozumiesz przez Warszawiaki , bo jesli ludnosc ze wsi podwarszawskich to sie uciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.07.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 r babo jedna pewnie, że te wsiowe też. Ja sama już teraz wsiowa jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Oczywiście, że będę Ja planuję urlop w sierpniu jakoś , w nasze góry i będę przejeżdżać przez Warszawę Zrobię Wam Warszawiaki jedne nalot Oczywiście za przyzwoleniem no siostrucha obiecujesz ten nalot od jakiegoś czasu i co? No nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No to ja trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Szybko schną te tynki. Już prawie suche! Kabli widzę do oświetlenia cała masa. Fajnie, że wszystko masz przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Projekt był dość dokładny (elektryczny i hydrauliczny) więc rzeczywiście elektryka była przemyślana, żeby nie latać z jednego końca domu na drugi...Bo tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nefercia, no cudna ta srebrna podłoga i mocno orginalna A ja mam romansik ... wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts