braza 13.07.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ja tak miałam wczoraj, trzyma mnie zresztą jeszcze, ale już mniej, bo mogłam się wyagadać i ponarzekać ... to bardzo delikatnie powiedziane. Byłam wściekła, rozgoryczona, zdołowana i w ogóle do doopy!!!! Jeśli może Ci to pomóc, to chętnie pogadam na priva... zaczynam być spec od dołów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ja raczej jestem na wkurwie. Doskonale znam powód, cel i raczej niewiele mi pomoże. Bo pomóc mi może tylko fakt, gdy mój mąż dorośnie. A na to jeszcze przyjdzie poczekać. Ale dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Wkurwa też zaliczyłam .... Szanownemu dostało się po zbóju ... i dobrze, że tylko telefoniczne, bo na żywo któreś z nas by poległo Faceci mają problem z dorośnięciem ... większość z nich to wieczni Piotrusie Pany, czy jak to się tam odmienia. No cóż, życie to nie je bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 witanko Nefer - mam nadzieję, że wkurw już przeszedł i jest troszkę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Zapewne szykujesz się już z miłą niespodzianką dla panów od podłogówki. Cześć, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 również się dołączę do życzeń miłego dnia, czytałam o tej podłogówce....ech ręce opadają....ale mam nadzieję, ze już odkręcona, ale się właśnie odkręca....daj znak co i jak... a dla otuchy dodam, że u mnie jest to jedyna dobrze i solidnie zrobiona rzecz....jedyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witanko Ślicznie te tynki wygladają niech sobie schna spokojnie - czyli na podłogówkę za bardzo glosno się nie wydzieraj Ale posprawdzać i przeegzaminować trzeba Pozdr i spokoju życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cześć Kochane Podłogówka została wyprostowana w sobotę. Mamy jasność w temacie i będzie good W kwestii wkurwu - również sprawa wyjaśniona. Dziś pozostał tylko kac, więc pracuję z domu :) Życie to górki i dołki... Wylewki wchodza w piątek zamiast w środę, ale nie pali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no to ufff, cieszę się, że już jest ok..... dla koniecznego wyluzowania zapraszam do siebie na szampana.... Ok postawiła dwa - więc nie braknie....jak co się doniesie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No co Ty... Juz braklo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Najpierw musi mi przejść kac - dziś ze mnie kompan żaden :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cześć Kochane Podłogówka została wyprostowana w sobotę. Mamy jasność w temacie i będzie good W kwestii wkurwu - również sprawa wyjaśniona. Dziś pozostał tylko kac, więc pracuję z domu :) Życie to górki i dołki... Wylewki wchodza w piątek zamiast w środę, ale nie pali się zdjęcia please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Jeszcze nie zrobiłam, ale po kontroli taśmy dylatacyjne porozkładane wszędzie pod ścianami. Wanna pod grzejnik kanałowy zaizolowana. Wylewkarze na stałe współpracują w tą ekipą, więc są umówieni, że oni dzielą powierzchnię (oni też kładą siatkę na wierzchu). Uzgodniłam dziś gdzie ma być dylatacja. I fajnie się to da zrobić - powierzchnie sie podzieliły po ok. 25 mkw (będzie pomiędzy pętlami) a pętli na dole mam siedem, więc się ładnie poukładało. W piątek będą wylewkarze, więc popilnuję,żeby dobrze rozłożyli dylatacje, tak jak ustaliliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 fine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No i całe szczęście, że już wszystko dobrze. Do następnej wpadki Panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 fine Jak się ma dobrego nauczyciela to żadna filozofia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 wazeliniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 witaj Nefer przeczytałam cały dziennik - no po prostu bezbłędnie piszesz jak - dobra książka masz kobieto samozaparcie jestem pełna podziwu jak Ci się udało pozałatwiać wszystko i dostać upragnione pozwolenie przypuszczam że połowa ludzi na Twoim miejscu by się poddała w połowie drogi domek piękny Ci rośnie na środeczek też masz super pomysły - przez to piaskowane szkło pokłóciłam się z mężem pisz jeszcze dużo pisz uwielbiam czytać i obyś miała teraz już tylko z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 wazeliniara kokiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts