Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Ja tak miałam wczoraj, trzyma mnie zresztą jeszcze, ale już mniej, bo mogłam się wyagadać i ponarzekać ... to bardzo delikatnie powiedziane. Byłam wściekła, rozgoryczona, zdołowana i w ogóle do doopy!!!!

Jeśli może Ci to pomóc, to chętnie pogadam na priva... zaczynam być spec od dołów!

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wkurwa też zaliczyłam .... Szanownemu dostało się po zbóju ... i dobrze, że tylko telefoniczne, bo na żywo któreś z nas by poległo :-?

Faceci mają problem z dorośnięciem ... większość z nich to wieczni Piotrusie Pany, czy jak to się tam odmienia. No cóż, życie to nie je bajka :-?

również się dołączę do życzeń miłego dnia,

czytałam o tej podłogówce....ech ręce opadają....ale mam nadzieję, ze już odkręcona, ale się właśnie odkręca....daj znak co i jak... a dla otuchy dodam, że u mnie jest to jedyna dobrze i solidnie zrobiona rzecz....jedyna.... :roll:

Cześć Kochane :)

Podłogówka została wyprostowana w sobotę. Mamy jasność w temacie i będzie good :)

W kwestii wkurwu - również sprawa wyjaśniona.

Dziś pozostał tylko kac, więc pracuję z domu :):)

Życie to górki i dołki...

Wylewki wchodza w piątek zamiast w środę, ale nie pali się :)

Cześć Kochane :)

Podłogówka została wyprostowana w sobotę. Mamy jasność w temacie i będzie good :)

W kwestii wkurwu - również sprawa wyjaśniona.

Dziś pozostał tylko kac, więc pracuję z domu :):)

Życie to górki i dołki...

Wylewki wchodza w piątek zamiast w środę, ale nie pali się :)

zdjęcia please

Jeszcze nie zrobiłam, ale po kontroli taśmy dylatacyjne porozkładane wszędzie pod ścianami. Wanna pod grzejnik kanałowy zaizolowana. Wylewkarze na stałe współpracują w tą ekipą, więc są umówieni, że oni dzielą powierzchnię (oni też kładą siatkę na wierzchu). Uzgodniłam dziś gdzie ma być dylatacja. I fajnie się to da zrobić - powierzchnie sie podzieliły po ok. 25 mkw (będzie pomiędzy pętlami) a pętli na dole mam siedem, więc się ładnie poukładało.

W piątek będą wylewkarze, więc popilnuję,żeby dobrze rozłożyli dylatacje, tak jak ustaliliśmy.

witaj Nefer przeczytałam cały dziennik - no po prostu bezbłędnie piszesz jak - dobra książka :D masz kobieto samozaparcie jestem pełna podziwu jak Ci się udało pozałatwiać wszystko i dostać upragnione pozwolenie przypuszczam że połowa ludzi na Twoim miejscu by się poddała w połowie drogi :D

domek piękny Ci rośnie na środeczek też masz super pomysły - przez to piaskowane szkło pokłóciłam się z mężem :wink: pisz jeszcze dużo pisz uwielbiam czytać :D i obyś miała teraz już tylko z górki :D