Nefer 15.07.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 witaj Nefer przeczytałam cały dziennik - no po prostu bezbłędnie piszesz jak - dobra książka masz kobieto samozaparcie jestem pełna podziwu jak Ci się udało pozałatwiać wszystko i dostać upragnione pozwolenie przypuszczam że połowa ludzi na Twoim miejscu by się poddała w połowie drogi domek piękny Ci rośnie na środeczek też masz super pomysły - przez to piaskowane szkło pokłóciłam się z mężem pisz jeszcze dużo pisz uwielbiam czytać i obyś miała teraz już tylko z górki Witaj Wu (Łó ? :) ) Dzieki za dobre słowo Fajnie,że dobrze Ci się czyta - mnie sie dobrze pisze To taka terapia, wiesz ? Gdyby nie ta grafomania wydałabym kupę kasy na psychoanalityka a tak jeszcze się ludzie pośmieją. Nie kłóć się z mężem o szkło - jeszcze zmienisz zdanie 500 razy A gdzie Twój dziennik ? Dawaj go !!!!! Wpadaj do mnie zawsze jak Ci źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 15.07.2008 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 w pół do trzeciej w nocy, na forum muratora, toż to forumoholizm pracować ludziom spokojnie nie dają, skrzyneczki outlooczane mailami-powiadomieniami rozbudzają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 W nocy mozna przynajmniej zaleglosci nadrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A potem rano wszyscy śpią. Dzień dobry, wstawać czas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A potem rano wszyscy śpią. Dzień dobry, wstawać czas!!! Dobraaaaaa...dobraaaaaa.. wstałaaaaammmm... ....zień...bry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ja już wstałam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 i ja też....zaraz po Maluszku... a trzeba wiedzieć, że to ranny ptaszek... dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 wazeliniara kokiet nie przezywaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 e tam ranny - ja rano to się z łóżka zwlekam i jak dojeżdżam do pracy to czasami sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Maluszku to się nazywa stan przejściowy bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej jasne że wpadać będę , co do kłótni przeszłam w stan uśpienia poczekam cierpliwie i z konsekwencją osiołka wyczekam te drzwi zakochałam się po prostu a ja dość stała w uczuciach jestem no chyba że mnie cena pokona co do nicka to wu normalnie wu kawałeczek od zdrobnienia imienia a dziennik budowy no chyba trzeba by zacząć ale póki co to niebezpieczne bo same gwiazdki w nim by były coby cenzura się nie doczepiła jestem na etapie papierków wszystko ładnie żarło aż do momentu pozwolenia na budowę czekam już ponad miesiąc - wiem wiem na to się dlugo czeka ale ja akurat mam tak dobrze ( czytaj wydawało mi się że mam ) że to kolega z sąsiedniego wydziału miał mi je dać no i kurczaczek po znajomości bujam się już coś półtora miesiąca a teraz poszedł sobie na urlop i dopiero w czwartek wraca więc jak zdołam się opanować i nie skrócić czyjegoś życia to obiecuję że jak tylko dostanę pozwolenie to założe dziennik a tak właśnie czy Ty to w ogóle sypiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 wazeliniara kokiet nie przezywaj sie Cicho!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej jasne że wpadać będę , co do kłótni przeszłam w stan uśpienia poczekam cierpliwie i z konsekwencją osiołka wyczekam te drzwi zakochałam się po prostu a ja dość stała w uczuciach jestem no chyba że mnie cena pokona co do nicka to wu normalnie wu kawałeczek od zdrobnienia imienia a dziennik budowy no chyba trzeba by zacząć ale póki co to niebezpieczne bo same gwiazdki w nim by były coby cenzura się nie doczepiła jestem na etapie papierków wszystko ładnie żarło aż do momentu pozwolenia na budowę czekam już ponad miesiąc - wiem wiem na to się dlugo czeka ale ja akurat mam tak dobrze ( czytaj wydawało mi się że mam ) że to kolega z sąsiedniego wydziału miał mi je dać no i kurczaczek po znajomości bujam się już coś półtora miesiąca a teraz poszedł sobie na urlop i dopiero w czwartek wraca więc jak zdołam się opanować i nie skrócić czyjegoś życia to obiecuję że jak tylko dostanę pozwolenie to założe dziennik a tak właśnie czy Ty to w ogóle sypiasz Nie ma jak odpowiedni znajomi Będzie doooobrze Prędzej czy później. Koniecznie pisz. To niezła terapia - nawet jak same gwiazdki ..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam serdecznie obecnych na sali Przepraszam, ale mój dzień zaczął się zdecydowanie zbyt szybko - generalnie nie wiem jak się nazywam. Na dziś rano miałam przegląd umówiony. Ale zadzwoniła koleżanka, że potrzebuje podwózki do szpitala na operacje. No to o świcie do koleżanki, do szpitala, a potem na przegląd (spóźniona 2 h). A ponieważ muszę być o 17.00 znów pod szpitalem - wydębiłam od pana w serwisie samochód zastępczy. A więc dziś testuję nowiutką, pachnącą Hondę Civic ( mało nie złamałam kluczyka w stacyjce, bo ona sie zapala guzikiem ) i chyba to będzie mój następny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no no no....ależ pani szaleje.... witam po południu....dziecka śpiom więc wpadłam wylookać co słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 jak mam być szczera to wolałabym prędzej niż później bo chcę o podłączenie prądu do energetyki wystąpić i teraz mam taki mix jak będę mieć prawomocne pozwolenie na budowę to mi zrobią przyłącze docelowe jak nie to prowizorkę budowlaną czyli zapłacę dwa razy a tak tylko raz, do przyłącza wiadomo mapa do celów projektowych - jak się nie wyrobię i miną mi 3 miesiące to trzeba robić nową albo żebrać żeby geodeta przybił że aktualna i znowu kasa oj chyba mnie trafi ze złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Nefer - opowiedz więcej jak Ci się jeździ nowym Hondą? witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja chcę Ravkę!!!!! Boszszszeee ... macie namiary na jakiego bezrobotnego aktualnie sponsora ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 braza - jak znajdziesz takowego to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 braza - jak znajdziesz takowego to daj znać Powiem bez ogródek ... jak będzie miał więcej, to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts