magi 19.07.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 witanko Neferciu udanego wypoczynku i się dobrze wyśpij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 posłańców przynoszących złe wiadomości kiedyś uśmiercano, dam sobie uciąć co nieco że ta podłogówka nie była liczona, znam te teksty, "Pani ja układam co 15 cm, jeszcze mi się nikt nie skarżył" ten pan uczy się na Tobie, lub utrwala się w przekonaniu że jest DOBRY najprawdopodobniej będziesz miała miejsca gdzie podłoga będzie przegrzana, zrób jeszcze zdjęcia rozdzielaczy, szybko, bo później może mnie nie być w sieci Mierzyłam odległości - no i jest róznie. Tam gdzie ma być drewno jest gęściej ( 15 cm) - w salonie. NIestety zdjęć nie zrobię, bo juz się pakijemy i nie zdążę na działkę . ALe BARDZO serdecznie dziękuję za konsultację fachową - dzięki, że chce Ci się zawracać sobei głowę . Dziś jak dojedziemy przedyskutuję sprawę z Panem wykonawcą. Jak rozmawialiśmy o wykonaniu to pan dopytywał o wszystko - wymiary, materiały na podłodze, mierzył sobie kilka rzeczy (powierzchnie okien) i generalnie chyba coś tam sobie liczył, ale projetu nie widziałam Pytanie : czym mi grozi przegrzanie podłogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.07.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Aaaaaaaaaa i dzięki "Niewidzialnej ręce" za dzisiejszy telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.07.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to chyba wychodzi że liczył copka z gowy a czym grozi przegrzanie podłogówki, to poszukaj wypowiedzi bogusława lub wrzuć hasło podłogówka to Ci się bogusław wyświetli, i w tej kwestii się z nim zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.07.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 copka to Tobie Tak, poczytałam. Dlaczeto jednak się nie zdecydowałam w całym domu .. Nie jestem jakoś na tyle odwazna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nefer - udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Mój tynk WCALE NIE JEST RÓŻOWY Tak twierdzi Mariusz, który dostał rozkaz sprawdzenia fachowym okiem. I nie jest też brzoskiniowy i nie jest żółty. No i bardzo dobrze To jaki jest??? róznokolorowy i zmienia te kolory w zaleznosci od nastroju inwestora? ostatnio uznalysmy ze taki bylby najlepszy :) ps. kicki śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Neferciu no pewnie że pieścioch jak mnie podrapać za uszkiem mruczę jak kot dołączam do reszty odpoczywaj, sił nabieraj i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 powrócę do tej podłogówki, przyjrzałem się jeszcze raz bardzo uważnie, prawdę mówiąc nie widzę różnic w odległościach, nie widzę też stref brzegowych, i to we wszystkich pomieszczeniach, widzę natomiast, że w pokoju o powierzchni co najmniej 30 m2 rozstaw rur wynosi 10 cm, na dodatek jest jeszcze grzejnik kanałowy, te 10 cm to jest stanowczo za gęsto, być może się nie znam, być może nie wszystko wiem, ale wiem na 99 %, że ta podłogówka to jednak raczej nie była liczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A ja przyszłam się przywitać i życzyć miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Aaaaaaaaaa i dzięki "Niewidzialnej ręce" za dzisiejszy telefon To ja , a nie jakas tam niewidzialna reka I sie przedstawilam , ale widac Twoj Stary nie zapamietal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 no tak jak tylko Nefer wyjechała to zapadła cisza pozdrowienia Neferciu i miłego urlopownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 nikt Neferki nie odwiedza czy jak sama też jakby zaginęła mam nadzieję że to wszystko spowodowane długim i owocnym wylegiwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ja tutaj zaglądam i owszem, ale się wstydzę tę błogą ciszę przerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Już jestem - po urlopie- lecę zaległości nadrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.08.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 no to witamy serdecznie .... jak tam urlop? bo pogoda była pewnie super, co? czekamy na relację.....a może i jakies fotki, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 no to witamy serdecznie .... jak tam urlop? bo pogoda była pewnie super, co? czekamy na relację.....a może i jakies fotki, co? Fotki ? Z urlopu ? Greenpeace zabrał wszystkie !!! Fajnie było ... ale jutro do roboty....buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 jak to tak bez fotek? toż to nie uchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Milo Cie widziec w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Milo Cie widziec w domu Witaj - ja też się już stęskniłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts