Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejeczka,

no i o jakich wielorybach Ty piszesz to ja nie wiem....ale widze uśmiechy więc dobrze jest...

ale wiesz co Twoja młodsza latorośl ma kapitalna fryzurę.... Wiolasz się wybiera do fryzjera - może jej zapodać koncepcję.... :roll: hm.......

witam z powrotem.... :lol:

hejeczka,

no i o jakich wielorybach Ty piszesz to ja nie wiem....ale widze uśmiechy więc dobrze jest...

ale wiesz co Twoja młodsza latorośl ma kapitalna fryzurę.... Wiolasz się wybiera do fryzjera - może jej zapodać koncepcję.... :roll: hm.......

witam z powrotem.... :lol:

Fryzura jest zrobiona własnoręcznie przez mamusię :) Wersji co to jest jest kilka : skunks, stonka, zebra, parchaty kot...a dziś doszedł tygrysek ( w pracy).

W każdym razie ludzie się na ulicy oglądają - a chyba o to chodziło.

Dobrze już być z Wami :)

Cześć Neferko, dopiero dzisiaj zaglądam do Ciebie :oops: Jak tam po urlopie? Jak tam teść? I czemu polewasz wylewki :o

ps. następnym razem przywieź ze sobą chłopaków :wink:

Mówisz, żeby nie polewać ? W sumie może już starczy....

A teść cóż.. diagnozują go. We wtorek ma echo serca. Nikt nic nie wie. Ale czuje się już lepiej :)

no to Twój syn ma przezdolną mamusię..... :lol:

Mamusia nie miała wyjścia. Dzicko poszło do fryzjerki z farbą w garści a ta mu na to :

- Synuś- idź do mamusi niech ci zrobi - szkoda na to kasy :):):)

no fakt stałaś po ścianą....a swoją drogą widzę, że Ty całkiem wyluzowana mamusia jesteś....obym i ja taka była....jak mi synuś wręczy farbę i powie że chce skunksa mieć na głowie..... :lol:

Nefercia a zdecydowałaś się na samochód? Bo podpatrzyłam że testowałaś taką zajefajną kosmiczną furę jaką ja też jeżdżę i ją uwielbiam! :lol:

PS To skandal że Ci do jazdy próbnej dali 1.4 :evil: :wink:

To nie była próbna jazda tylko samochód zastępczy - za ktory ich błogosławiam, bo mi nagle wypadło i nie powiadomiłam wcześniej :)

Gorzej , że w styczniu kupiłam CRV i jeszcze nie mam mocnego argumnetu na zmianę :) Ale pracuję nad tym. Będzie Civic R-type chyba :):)

Fajna zabawka :):)

no fakt stałaś po ścianą....a swoją drogą widzę, że Ty całkiem wyluzowana mamusia jesteś....obym i ja taka była....jak mi synuś wręczy farbę i powie że chce skunksa mieć na głowie..... :lol:

Nauczysz się :) Luz jest konieczny by nie zwariować w tym świecie :)

A ostatniego sierpnia maszynka do strzyżenia i na 3 mm - śladu nie będzie :):)