malgos2 03.08.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 To znaczy chcialam powiedziec bracia z siostra... Łaaaaa Małgoś - Ty to potrafisz człowiekowi zrobić dobrze Tam od razu dobrze. Po prostu mowie co mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Fakt - co najwyżej kuzyni. Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia - wbrew wszystkiemu wyglądasz tak ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Niezle sie maskuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefer - fajnie, że już jesteś Fajnych masz chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia, fajne ciacha masz! Mam nadzieję, że cały czas dobrze się bawiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Cześć Neferko, dopiero dzisiaj zaglądam do Ciebie Jak tam po urlopie? Jak tam teść? I czemu polewasz wylewki ps. następnym razem przywieź ze sobą chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 hejeczka, no i o jakich wielorybach Ty piszesz to ja nie wiem....ale widze uśmiechy więc dobrze jest... ale wiesz co Twoja młodsza latorośl ma kapitalna fryzurę.... Wiolasz się wybiera do fryzjera - może jej zapodać koncepcję.... hm....... witam z powrotem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 hejeczka, no i o jakich wielorybach Ty piszesz to ja nie wiem....ale widze uśmiechy więc dobrze jest... ale wiesz co Twoja młodsza latorośl ma kapitalna fryzurę.... Wiolasz się wybiera do fryzjera - może jej zapodać koncepcję.... hm....... witam z powrotem.... Fryzura jest zrobiona własnoręcznie przez mamusię Wersji co to jest jest kilka : skunks, stonka, zebra, parchaty kot...a dziś doszedł tygrysek ( w pracy). W każdym razie ludzie się na ulicy oglądają - a chyba o to chodziło. Dobrze już być z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no to Twój syn ma przezdolną mamusię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Cześć Neferko, dopiero dzisiaj zaglądam do Ciebie Jak tam po urlopie? Jak tam teść? I czemu polewasz wylewki ps. następnym razem przywieź ze sobą chłopaków Mówisz, żeby nie polewać ? W sumie może już starczy.... A teść cóż.. diagnozują go. We wtorek ma echo serca. Nikt nic nie wie. Ale czuje się już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no to Twój syn ma przezdolną mamusię..... Mamusia nie miała wyjścia. Dzicko poszło do fryzjerki z farbą w garści a ta mu na to : - Synuś- idź do mamusi niech ci zrobi - szkoda na to kasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no to Twój syn ma przezdolną mamusię..... Mamusia nie miała wyjścia. Dzicko poszło do fryzjerki z farbą w garści a ta mu na to : - Synuś- idź do mamusi niech ci zrobi - szkoda na to kasy :) no fakt stałaś po ścianą....a swoją drogą widzę, że Ty całkiem wyluzowana mamusia jesteś....obym i ja taka była....jak mi synuś wręczy farbę i powie że chce skunksa mieć na głowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia a zdecydowałaś się na samochód? Bo podpatrzyłam że testowałaś taką zajefajną kosmiczną furę jaką ja też jeżdżę i ją uwielbiam! PS To skandal że Ci do jazdy próbnej dali 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dobrze, że wróciłaś Mam nadzieję wypoczęta Fajnych masz chłopaków, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no to Twój syn ma przezdolną mamusię..... Mamusia nie miała wyjścia. Dzicko poszło do fryzjerki z farbą w garści a ta mu na to : - Synuś- idź do mamusi niech ci zrobi - szkoda na to kasy :) A ja myslalam, ze to jakowes warkoczyki som, albo dredy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia a zdecydowałaś się na samochód? Bo podpatrzyłam że testowałaś taką zajefajną kosmiczną furę jaką ja też jeżdżę i ją uwielbiam! PS To skandal że Ci do jazdy próbnej dali 1.4 To nie była próbna jazda tylko samochód zastępczy - za ktory ich błogosławiam, bo mi nagle wypadło i nie powiadomiłam wcześniej Gorzej , że w styczniu kupiłam CRV i jeszcze nie mam mocnego argumnetu na zmianę Ale pracuję nad tym. Będzie Civic R-type chyba :) Fajna zabawka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no fakt stałaś po ścianą....a swoją drogą widzę, że Ty całkiem wyluzowana mamusia jesteś....obym i ja taka była....jak mi synuś wręczy farbę i powie że chce skunksa mieć na głowie..... Nauczysz się Luz jest konieczny by nie zwariować w tym świecie A ostatniego sierpnia maszynka do strzyżenia i na 3 mm - śladu nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A ja myslalam, ze to jakowes warkoczyki som, albo dredy. Yyyyyy jak widzę dredy to zawsze sie zastanawiam, czy zamieszkujące je kultury organiczne wymyśliły juz koło czy jeszcze nad tym pracują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A dlaczego nikt nie podziwia moich pięknych wylewek, robiącego się tynku zewnętrzengo i drzwi , coooooooooooooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dobrze, że wróciłaś Mam nadzieję wypoczęta Fajnych masz chłopaków, Czasem się zastanawaim czy oni nie są z kosmosu........... ale może i tak , bo jak mamusia porąbana to skąd dzieci mają być normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts