Żelka 04.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia piekny juz masz dom, normalnie wszystko wypieknialo i zrobilo sie wieksze od ostatniego razu. p.s. gdzie sa zdjecia chlopakow bo janie znalazlam... p.s. jak dzis burza minela, bo u nas czesc podbitki oderwalo i krzesla plastykowe po ogrodzie lataly - jedno peklo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia, babka to z Ciebie ekstra prima sort, synkw masz świetnych ... po twarzach widac, że fajne chłopaki Mam nadzieję, że ja też pozwolę sobie na lekkie zwariowanie, jak mi córcia zacznie wydziwiać P.S. nawet fajne te wylewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia piekny juz masz dom, normalnie wszystko wypieknialo i zrobilo sie wieksze od ostatniego razu. p.s. gdzie sa zdjecia chlopakow bo janie znalazlam... p.s. jak dzis burza minela, bo u nas czesc podbitki oderwalo i krzesla plastykowe po ogrodzie lataly - jedno peklo.... Prawda, że dziś nieźle powiało :) A zdjęcie jest na poprzedniej stronce A i dziękuje za zauważenie zmian w chałupie - ja ich co prawda tak nie postrzegam (ciągle mi mało miejsca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Znalazlam fotke. Chlopaki przystojne, emanuja szczesciem. Przy takiej mamie to wcale im sie nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nefercia, babka to z Ciebie ekstra prima sort, synkw masz świetnych ... po twarzach widac, że fajne chłopaki Mam nadzieję, że ja też pozwolę sobie na lekkie zwariowanie, jak mi córcia zacznie wydziwiać P.S. nawet fajne te wylewki... Chłopaki są ...szczęśliwe Ale mają kilka wad - jak każdy Leniwe z nich skunksy som Jak sie lubi swoje dzieci troszkę to czasem jest z nimi niezła zabawa :) A z wyleniałym skunksem wyjść na ulicę to jest nie lada wyczyn P.S. dzięęęęęęęęęęki za wylewki - od razu mi lepiej, że fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Znalazlam fotke. Chlopaki przystojne, emanuja szczesciem. Przy takiej mamie to wcale im sie nie dziwie. A akurat wtedy mniej były szczęśliwe, bo już chciały do domu , do kumpli, panienek, internetu, piłki i roweru... No, ale letko nie ma - czasem ze starymi trochę trzeba pobyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja bardzo przepraszam, ale dlaczego z wyliniałym... Na zdjęciu na liniejącego nie wygląda ... ten skunks ... Ciekawe, kiedy moja stwierdzi, że wyjazd ze starymi to siara, Pani Profesor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja bardzo przepraszam, ale dlaczego z wyliniałym... Na zdjęciu na liniejącego nie wygląda ... ten skunks ... Ciekawe, kiedy moja stwierdzi, że wyjazd ze starymi to siara, Pani Profesor Troszku taki wyleniały już jest on :) A moje jeszcze się nie buntują - lubią z nami jeździć (chyba ). Spędzamy razem tylko 2 tygodnie wakacji na wyjeździe - oni sobie jeżdżą jeszcze na obozy pohulać. Generalnie to jak się trochę lubimy to nie robimy sobie wzajemnie wioski :) Fajnie jest z takimi dwoma głupkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A ja myslalam, ze to jakowes warkoczyki som, albo dredy. Yyyyyy jak widzę dredy to zawsze sie zastanawiam, czy zamieszkujące je kultury organiczne wymyśliły juz koło czy jeszcze nad tym pracują :) No ja codziennie myje glowe, wiec sobie tez tego nie wyobrazam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No ja codziennie myje glowe, wiec sobie tez tego nie wyobrazam. o właśnie ... zresztą wolę nie puszczać wodzy wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja to sądzę, że te kultury organiczne to jeszcze nie wynalazły tego koła i cierpią biedne w milczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 No to zaczyna wyglądać jak w domu. Poddasze cudne - z tą ilością światła z okien. Drzwi fajne - bo proste. I to doświetlenie z boku fajne. I salon przepiekny. Już chyba zacznę rezerwować datę w kalendarzu, żeby obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Nefer jest ślicznie kiedy u mnie będzie tak domowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jak bylam mloda pankowka to mialam codziennie tone lakieru na wlosach I zyje Piatka dla Mlodego Fajnie juz sie robi. Prawie dom . Ciesze sie , ze tak sprawnie Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 No to zaczyna wyglądać jak w domu. Poddasze cudne - z tą ilością światła z okien. Drzwi fajne - bo proste. I to doświetlenie z boku fajne. I salon przepiekny. Już chyba zacznę rezerwować datę w kalendarzu, żeby obejrzeć na żywo. Rezerwuj Dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Nefer jest ślicznie kiedy u mnie będzie tak domowo.... Szybciej niż myślisz :) P.S. choć to samo jęczałam w pięknym ogrodzie Jooli : kiedy u mnie tak będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Przyszłam cześć powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dobrze, że wróciłaś Mam nadzieję wypoczęta Fajnych masz chłopaków, Czasem się zastanawaim czy oni nie są z kosmosu........... ale może i tak , bo jak mamusia porąbana to skąd dzieci mają być normalne :) Ty jak coś powiesz a domek pięknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Nefer jest ślicznie kiedy u mnie będzie tak domowo.... Szybciej niż myślisz :) P.S. choć to samo jęczałam w pięknym ogrodzie Jooli : kiedy u mnie tak będzie :) no z ogródkiem to gorzej - samemu się tego nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jak bylam mloda pankowka to mialam codziennie tone lakieru na wlosach I zyje Piatka dla Mlodego Fajnie juz sie robi. Prawie dom . Ciesze sie , ze tak sprawnie Ci idzie Dzięki Rrmiczku - jakoś tego wszystkiego dalej nie czuję, ale pcham dalej po d górkę tę swoją kulkę gnoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts