zielonooka 05.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Neferka - a co tam dom (no łaaaaaadny!!! cholernie ładny sie robi!!!) Ty mi daj przepis na to miecho co przywiozłas do Zelki bo mnie rrimi zaprasza i nie moge z pustymi łapami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Neferka - a co tam dom (no łaaaaaadny!!! cholernie ładny sie robi!!!) Ty mi daj przepis na to miecho co przywiozłas do Zelki bo mnie rrimi zaprasza i nie moge z pustymi łapami.... Słoneczko Kupujesz polędwicę wieprzową. I kupujesz niezbyt drogie wino czerwone wytrawne (max. 18-20 pln , bo ze zbyt dobrym będzie kicha). Myjesz polędwicę i czyścisz. Wrzucasz do miski. Zalewasz winem. Dosypujesz pieprzu ( nie solisz - bo będzie twarda polędwica) Wstawiasz do lodówki. Na drugi dzień gotowe. Powiedz tylko Rrmi, żeby przed grille trochę posoliła. I smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 tylko nie na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Neferka - a co tam dom (no łaaaaaadny!!! cholernie ładny sie robi!!!) Ty mi daj przepis na to miecho co przywiozłas do Zelki bo mnie rrimi zaprasza i nie moge z pustymi łapami.... Słoneczko Kupujesz polędwicę wieprzową. I kupujesz niezbyt drogie wino czerwone wytrawne (max. 18-20 pln , bo ze zbyt dobrym będzie kicha). Myjesz polędwicę i czyścisz. Wrzucasz do miski. Zalewasz winem. Dosypujesz pieprzu ( nie solisz - bo będzie twarda polędwica) Wstawiasz do lodówki. Na drugi dzień gotowe. Powiedz tylko Rrmi, żeby przed grille trochę posoliła. I smacznego brzmi pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Neferka - a co tam dom (no łaaaaaadny!!! cholernie ładny sie robi!!!) Ty mi daj przepis na to miecho co przywiozłas do Zelki bo mnie rrimi zaprasza i nie moge z pustymi łapami.... Słoneczko Kupujesz polędwicę wieprzową. I kupujesz niezbyt drogie wino czerwone wytrawne (max. 18-20 pln , bo ze zbyt dobrym będzie kicha). Myjesz polędwicę i czyścisz. Wrzucasz do miski. Zalewasz winem. Dosypujesz pieprzu ( nie solisz - bo będzie twarda polędwica) Wstawiasz do lodówki. Na drugi dzień gotowe. Powiedz tylko Rrmi, żeby przed grille trochę posoliła. I smacznego Dzieki!!! A chałupe masz ekstra i wcale nie przez te poledwice tak pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Nefercia a zdecydowałaś się na samochód? Bo podpatrzyłam że testowałaś taką zajefajną kosmiczną furę jaką ja też jeżdżę i ją uwielbiam! PS To skandal że Ci do jazdy próbnej dali 1.4 To nie była próbna jazda tylko samochód zastępczy - za ktory ich błogosławiam, bo mi nagle wypadło i nie powiadomiłam wcześniej Gorzej , że w styczniu kupiłam CRV i jeszcze nie mam mocnego argumnetu na zmianę Ale pracuję nad tym. Będzie Civic R-type chyba :) Fajna zabawka :) Aha... to ja zaczynam mieć problemy z rozumieniem tekstu pisanego, pięknie No nic, grunt że też jesteś Hondziara Biegnę oglądać postępy w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Aha... to ja zaczynam mieć problemy z rozumieniem tekstu pisanego, pięknie No nic, grunt że też jesteś Hondziara Biegnę oglądać postępy w Twoim domku Luzik - swój swojego zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 brzmi pysznie I tak smakuje - jest soczysta i krucha A przepis prosty jak konstrukcja cepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzieki!!! A chałupe masz ekstra i wcale nie przez te poledwice tak pisze Dzięęęęki - wiem, że takim ludziom niezasłużone pochlebstwa nie przechodzą przez gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 brzmi pysznie I tak smakuje - jest soczysta i krucha A przepis prosty jak konstrukcja cepa no nawet jak dla mnie musze przyznać. choć już i tak bym spieprzyła bo nie doczytałam że wieprzowe i coś mi się pokopsało że to wołowina nefer... a czemu auto chcesz zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no nawet jak dla mnie musze przyznać. choć już i tak bym spieprzyła bo nie doczytałam że wieprzowe i coś mi się pokopsało że to wołowina nefer... a czemu auto chcesz zmieniać? Bo się zakochałam w tej nowej Civiczce ... a u mnie to już tak jest , że jak serce chce to samochód musi być Ale jeszcze pojeżdżę troszkę CRV - też jest fajna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pytam bo ja bym chciala na crv zamienić właśnie... no i jak ty tu tak wyskakujesz że po pół roku już byś chciała ją wypchnąć to trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pytam bo ja bym chciala na crv zamienić właśnie... no i jak ty tu tak wyskakujesz że po pół roku już byś chciała ją wypchnąć to trochę A nie, nie . Jest super. Tylko to nie jest ścigant A ja żeby się teraz pościgać, to muszę od męża brac wózek To znaczy 150 spoko wyciąga, ale czasem by sie przycisnęło, nie ? :) CRV mogę polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 No ślicznie - dom nabrał jeszcze większej klasy po otynkowaniu z zewnątrz I te przestrzenie pod skosami - super Smutno tylko z tym teściem - ile ma lat? Babci mojego meża też proponują by-passy od pewnego czasu, ale ona ma lat 85 albo i 87 i boi się że tak naprawdę chcą jej robić operację w tym wieku żeby sobie na niej poeksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pytam bo ja bym chciala na crv zamienić właśnie... no i jak ty tu tak wyskakujesz że po pół roku już byś chciała ją wypchnąć to trochę A nie, nie . Jest super. Tylko to nie jest ścigant A ja żeby się teraz pościgać, to muszę od męża brac wózek To znaczy 150 spoko wyciąga, ale czasem by sie przycisnęło, nie ? :) CRV mogę polecić z czystym sumieniem A czym mąż jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzięki DorciaIQ za dobre słowo Teść ma 72 lata. Ale po wylewie i dwóch zawałach to chyba marna sprawa... Chyba zrobili mu koronografię dzisiaj. Teściowa jutro sie dowie. Pocieszam się, że dobrze, że trafił na Banacha. To dobra placówka. Powinnam teściową zawieźć, ale szefowa na urlopie i nie mam kiedy - zła jestem na siebie... Małża nie ma.. ehhh .. zawsze coś jak mawiała mucha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no powinnaś kobieta się martwi na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no powinnaś kobieta się martwi na pewno Nie, nie ona tam dziś była u Teścia, ma świetny dojazd autobusem spod domu pod sam szpital, tylko chciałaby tam jeździć codziennie a tez ma swoje lata. Ponadto w razie czego taksówka. Tak sama siebie usprawiedliwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pewnie jak będzie miała wybrać to się będzie tachać autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 trzeba mieć nadzieję że wszystko bedzie z teściem dobrze Neferciu Twój domek piękny przestronny ciekawa jestem koloru tynku kiedy pokażesz [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts