tosinek 05.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 72 lata to młody wiek, a baypassy to nie zabieg nowy ale już wiekowy. Grunt, żeby mieć po co żyć a w tedy Góra daję siłę na dalsze boje. Pozdrów bardzo i powiedz, żeby się nie dawał. A gdzie zdjęcie tynku nałożonego + numer ze wzornika, my nadal koloru nie mamy. Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 trzeba mieć nadzieję że wszystko bedzie z teściem dobrze Neferciu Twój domek piękny przestronny ciekawa jestem koloru tynku kiedy pokażesz [/b] Jak tylko zrobię fotki to pokażę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mój Tata ma założone baypasy już dobre 13 lat!! Czuje się świetnie, jak na swój wiek (77 lat), tak więc ... życzę Teściowi podjęcia dobrej decyzji i trzymam kciuki za Jego zdrowie!!! Też mnie interesuje ten kolor ... czyj ... numer wzornika itp dyrdymałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jeśli może - niech robi bypassy, namów Go. To zabieg, który bardzo pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nefer - mam nadzieję, że z Teściem będzie wszystko dobrze Trzymaj się A gdzie fotki tynku, co? Lepiej pokaż bo inaczej przyjadę na własnoręczne ich macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nefercia jak rany rób szybko zdjęcia bo jak tak każdy podjedzie pomacać to czarno widze Twoje ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 o to to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dzień dobry.... Maluszku jak będziesz się wybierać na te macanki to daj znak....co dwie macające to nie jedna, nie? no to gdzie te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 nitubago - ja to już dzisiaj mogę do Neferki podjechać po pracy tak czy siak muszę bo chcę wykorzystać jej ekipę u siebie - a chciałabym zobaczyć ich przy robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 hm... myślisz że są jak ten od mycia okien z coca-colą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nefer zdrówka teściowi życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 72 lata to młody wiek, a baypassy to nie zabieg nowy ale już wiekowy. Grunt, żeby mieć po co żyć a w tedy Góra daję siłę na dalsze boje. Pozdrów bardzo i powiedz, żeby się nie dawał. A gdzie zdjęcie tynku nałożonego + numer ze wzornika, my nadal koloru nie mamy. Ha Na elewacji numer tynku : 26395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nefer zdrówka teściowi życzę Dzięki serdeczne Wiem, że bypassy to juz teraz drobny zabieg. Ale teść się zaparł. Myślę, że jak go lekarze przycisnął to może się ugnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam a tynkarze będą? mogę z małżem przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nefer zdrówka teściowi życzę Dzięki serdeczne Wiem, że bypassy to juz teraz drobny zabieg. Ale teść się zaparł. Myślę, że jak go lekarze przycisnął to może się ugnie Kadżdy by się bał operacji, szczególnie takiej na sercu, ale myślę że da się przekonać. W jego wieku to chyba lepiej nawet się pomęczyć z rehabilitacją po zabiegu kilka miesięcy niż męczyć się coraz bardziej do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 życzę teściowi zdrówka i dobrego samopoczucia niezależnie co wybierze. oby mu na zdrowie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam a tynkarze będą? mogę z małżem przyjechać? Myślę, że będą - małża też zapraszam. Ale możeci po prostu wpaść jak Wam wygodnie i pogadać sobie z nimi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 życzę teściowi zdrówka i dobrego samopoczucia niezależnie co wybierze. oby mu na zdrowie wyszło Dzięki Efilko. Oczywiście to jego decyzja, jego życie i mam nadzieję, że wybierze jak uważa najlepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 co z tym tynkiem? właściwie to ja jeszcze nie na tym etapie ale już tyle zostało powiedziane na ten temat że mnei teraz ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts