Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

co z tym tynkiem?

właściwie to ja jeszcze nie na tym etapie ale już tyle zostało powiedziane na ten temat że mnei teraz ciekawość zżera

Dziś będę na budowie to puknę fotki :) I wieczorkiem będzie wszystko jasne :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam :)

qurcze ja odpadam.....o 17,20 mam wizytę Bartka u ortopedy....hm........ a długo będziesz?

Długo się dziś nie da- musze zabrac przyjaciółkę o 19.00 z Centralnego, a chcę jeszcze dzici dziś zobaczyć :)

Ale nic straconego - zdzwonimy sie to wpadniesz :) jak Ci będzie wygodnie

Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam :)

qurcze ja odpadam.....o 17,20 mam wizytę Bartka u ortopedy....hm........ a długo będziesz?

Długo się dziś nie da- musze zabrac przyjaciółkę o 19.00 z Centralnego, a chcę jeszcze dzici dziś zobaczyć :)

Ale nic straconego - zdzwonimy sie to wpadniesz :) jak Ci będzie wygodnie

OK - to kiedyś jeszcze Cię nawiedzę.... ale najpierw zadzwonię...co by Cię tam zastać...i by jakiś Solid mnie nie wyrzucił za próbę wtargnięcia na teren prywatny :o :lol:

o jak rany ulżyło mi :D patrzyłam na zdjecia i myślałam że mam coś z oczami i wstyd mi się było odezwać bo przeleciałam wszystkie tryby pracy monitora i ciągle mi wychodziło że prawie biały ale nie do końca bo coś jeszcze ale nijak nie wiedzialam co - teraz wiem cappucino :D

Neferciu śliczoności i tak w sumie lepiej nie macać :roll:

o jak rany ulżyło mi :D patrzyłam na zdjecia i myślałam że mam coś z oczami i wstyd mi się było odezwać bo przeleciałam wszystkie tryby pracy monitora i ciągle mi wychodziło że prawie biały ale nie do końca bo coś jeszcze ale nijak nie wiedzialam co - teraz wiem cappucino :D

Neferciu śliczoności i tak w sumie lepiej nie macać :roll:

Ależ macany był już przez Maluszka i Maluszkowego Małża :):) Dzięki za dobre słowo :) Jak dziś podjechałam na budowę to troszkę mi serduszko drgnęło - teraz rzeczywiście "zaczyna być domem" . A przestaje być "zadaniem do wykonania" :)