Nefer 06.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 co z tym tynkiem? właściwie to ja jeszcze nie na tym etapie ale już tyle zostało powiedziane na ten temat że mnei teraz ciekawość zżera Dziś będę na budowie to puknę fotki I wieczorkiem będzie wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam qurcze ja odpadam.....o 17,20 mam wizytę Bartka u ortopedy....hm........ a długo będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Na macanko to i ja bym chciała. Uwielbiam się przytulać do Nefer!!! Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam qurcze ja odpadam.....o 17,20 mam wizytę Bartka u ortopedy....hm........ a długo będziesz? Długo się dziś nie da- musze zabrac przyjaciółkę o 19.00 z Centralnego, a chcę jeszcze dzici dziś zobaczyć Ale nic straconego - zdzwonimy sie to wpadniesz jak Ci będzie wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Na macanko to i ja bym chciała. Uwielbiam się przytulać do Nefer!!! Mniam Tosinku -czuj sie zaproszona na macanko (tynku) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Maluszku, Nitubago jestem dziś na działce 17.30 - może być ? Zapraszam qurcze ja odpadam.....o 17,20 mam wizytę Bartka u ortopedy....hm........ a długo będziesz? Długo się dziś nie da- musze zabrac przyjaciółkę o 19.00 z Centralnego, a chcę jeszcze dzici dziś zobaczyć Ale nic straconego - zdzwonimy sie to wpadniesz jak Ci będzie wygodnie OK - to kiedyś jeszcze Cię nawiedzę.... ale najpierw zadzwonię...co by Cię tam zastać...i by jakiś Solid mnie nie wyrzucił za próbę wtargnięcia na teren prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 OK - to kiedyś jeszcze Cię nawiedzę.... ale najpierw zadzwonię...co by Cię tam zastać...i by jakiś Solid mnie nie wyrzucił za próbę wtargnięcia na teren prywatny Trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Z tego co znam zycie ten kolor na zywca pewnie calkiem inny . Coraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Z tego co znam zycie ten kolor na zywca pewnie calkiem inny . Coraz fajniej Ano inny :) Taki jak chciałam na szczęście NIe jest źle, ale rzeczywiście dom zaczyna wyglądać jak dom. Sama nie mogę w to uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 u mnie w ogóle nie widać kolorku to chyba przez to że na bateriach pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 u mnie w ogóle nie widać kolorku to chyba przez to że na bateriach pracuję Bo on prawie biały jezd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 tyle na szczęście widzę a złamany czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 tyle na szczęście widzę a złamany czym? że niby cappucino (czyli z linii brązów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a bardziej żółty czy czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a bardziej żółty czy czerwony Bardziej kremowy. A w ogóle to przy okazji wpadniesz obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 o jak rany ulżyło mi patrzyłam na zdjecia i myślałam że mam coś z oczami i wstyd mi się było odezwać bo przeleciałam wszystkie tryby pracy monitora i ciągle mi wychodziło że prawie biały ale nie do końca bo coś jeszcze ale nijak nie wiedzialam co - teraz wiem cappucino Neferciu śliczoności i tak w sumie lepiej nie macać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 o jak rany ulżyło mi patrzyłam na zdjecia i myślałam że mam coś z oczami i wstyd mi się było odezwać bo przeleciałam wszystkie tryby pracy monitora i ciągle mi wychodziło że prawie biały ale nie do końca bo coś jeszcze ale nijak nie wiedzialam co - teraz wiem cappucino Neferciu śliczoności i tak w sumie lepiej nie macać Ależ macany był już przez Maluszka i Maluszkowego Małża :) Dzięki za dobre słowo Jak dziś podjechałam na budowę to troszkę mi serduszko drgnęło - teraz rzeczywiście "zaczyna być domem" . A przestaje być "zadaniem do wykonania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a bardziej żółty czy czerwony Bardziej kremowy. A w ogóle to przy okazji wpadniesz obejrzeć przy okazji tego ciacha? ja tam chętnie. szkoda że już nie jeżdżę na podyplomówkę - byłam w stolycy co drugi tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 przy okazji tego ciacha? ja tam chętnie. szkoda że już nie jeżdżę na podyplomówkę - byłam w stolycy co drugi tydzień A nie możesz jakiegoś fajnego powodu sobie wynaleźć ? Pokombinuj ciutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 powiem Ci że na serio bym zobaczyła my chcemy właśnie biały złamany jakimś kolorkiem (reziego opis koloru mi bardzo przypadł do gustu - altweiss - jakkolwiek on by wyglądał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts