Nefer 06.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 powiem Ci że na serio bym zobaczyła my chcemy właśnie biały złamany jakimś kolorkiem (reziego opis koloru mi bardzo przypadł do gustu - altweiss - jakkolwiek on by wyglądał) Czuj się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 przy okazji tego ciacha? ja tam chętnie. szkoda że już nie jeżdżę na podyplomówkę - byłam w stolycy co drugi tydzień A nie możesz jakiegoś fajnego powodu sobie wynaleźć ? Pokombinuj ciutkę poszukam szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 poszukam szkolenia Może z badań rynku :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 tynków? Dawaj póki ekipa siedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kurde, ale masz fajną chałupę. Wiosną na wizytę ze spaniem się zaklepuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 o jak rany ulżyło mi patrzyłam na zdjecia i myślałam że mam coś z oczami i wstyd mi się było odezwać bo przeleciałam wszystkie tryby pracy monitora i ciągle mi wychodziło że prawie biały ale nie do końca bo coś jeszcze ale nijak nie wiedzialam co - teraz wiem cappucino Neferciu śliczoności i tak w sumie lepiej nie macać Ależ macany był już przez Maluszka i Maluszkowego Małża :) macałam :D a co (ale tylko taki malutki kawałek tynku, który pozostał na taśmie, żeby nie zostawić śladów na elewacji). Tynk jest rewelacyjny Kolorek tak bardzo mi się spodobał że nawet spytałam Nefer czy mogę taki sam u siebie zrobić i się zgodziła :D :D Bynajmniej nie jest on biały ani żółty ani fioletowy ani inny. Nie wiem jak określić ten kolor, ale właśnie spojrzałam na swoje poranne cappucino i to jest to No może u Nefer jest ciut jaśniejszy. Po zrobieniu tynków i wylewek chałupka już zaczyna przypominać dom :D Tak się przytulnie w środku zrobiło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 maluszkutak opisujesz że już się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/collections/200807161612/content_11940_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 cześć brażuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 witam wszystkich..... Nefercia skoro Maluszek tak pisze, to ja już widzę jakie Ty cudeńka tam masz.... a kolorek w słoneczku wygląda super....a to, że ciężko go zidentyfikować sprawi, że będziesz miała całe mnóstwo macantów go ugoszczenia.... w tym mnie samą.... pozdrawiam słonecznie.....nareszcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 jak tak piszecie to sama mam ochotę pomacać i na żywca podziwiać szkoda że daleko a w ogóle dzień dobry chamuś ze mnie jakiś zły wpływ pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 wu najwyżej jednym transportem się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 efilo normalnie genialna jesteś jestem za ciekawe co Nefercia na to jak tak każdy bedzie chcial oglądac nie mówiąc o macaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 efilo normalnie genialna jesteś no ba jestem za ciekawe co Nefercia na to jak tak każdy bedzie chcial oglądac nie mówiąc o macaniu dumna i blada? no toć to życzliwa kobieta jest - przyjmie nas z otwartymi ręcoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.08.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Bardzo ładny: na moim monitorze na tym zdjęciu z bliska tak właśnie wygląda ja kawa z wieeeelką ilością mleka Efilo wymyśl coś, to przyjedziesz zobaczyć też mój beton piwniczny A kto wie, może pana "słupowego" też się uda ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 beton piwniczny chętnie na słupowego nie reflektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochane, Mój dom stoi dla Was otworem :) ( jakim otworem ? co to za obrzydliwie seksualne sformułowanie ! ) Zapraszam na macanie, oglądanie i głaskanie. Noclegu co prawda nie mogę już obiecac (przydałby sie jakiś kibelek, prysznik i kawałek karimaty chociaż ) Na razie strasznie wilgotno i jeszcze "budowlano". Ale w przyszłym tygodniu ściagam ekipę do wysprzątania terenu budowy i zaczynam kupować glazurę, terakotę i sanitariaty. Więc dajcie mi troszkę czasu :) Niemniej nocowanie jest możliwe tanio w W-wie jakby co . Moja znajoma, która przyjechała wczoraj z Wrocławia wynajęła sobie mieszkanko na kilka dni z widokiem na Barbakan i Starówkę. Dwa pokoje, kuchnia, dwa łóżka i materac (hihi) i płaci chyba coś koło 200 pln za dobę. WIęc w 2 sztuki to żaden wydatek i na pewno taniej niż hotel. Niestety, nie mogę zaproponować moje mieszkania bo to po prostu szuflandia ... Ale jak będzie dom to sobie to odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochane, Mój dom stoi dla Was otworem :) ( jakim otworem ? co to za obrzydliwie seksualne sformułowanie ! ) Zapraszam na macanie, oglądanie i głaskanie. na głaskanie się piszę bry... Noclegu co prawda nie mogę już obiecac (przydałby sie jakiś kibelek, prysznik i kawałek karimaty chociaż ) Na razie strasznie wilgotno i jeszcze "budowlano". Ale w przyszłym tygodniu ściagam ekipę do wysprzątania terenu budowy i zaczynam kupować glazurę, terakotę i sanitariaty. Więc dajcie mi troszkę czasu :) Niemniej nocowanie jest możliwe tanio w W-wie jakby co . Moja znajoma, która przyjechała wczoraj z Wrocławia wynajęła sobie mieszkanko na kilka dni z widokiem na Barbakan i Starówkę. Dwa pokoje, kuchnia, dwa łóżka i materac (hihi) i płaci chyba coś koło 200 pln za dobę. WIęc w 2 sztuki to żaden wydatek i na pewno taniej niż hotel. Niestety, nie mogę zaproponować moje mieszkania bo to po prostu szuflandia ... Ale jak będzie dom to sobie to odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja na oblewanie chetnie. Macac to tak srednio lubie Z macaniem kur mi sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts