Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o jak rany ulżyło mi :D patrzyłam na zdjecia i myślałam że mam coś z oczami i wstyd mi się było odezwać bo przeleciałam wszystkie tryby pracy monitora i ciągle mi wychodziło że prawie biały ale nie do końca bo coś jeszcze ale nijak nie wiedzialam co - teraz wiem cappucino :D

Neferciu śliczoności i tak w sumie lepiej nie macać :roll:

Ależ macany był już przez Maluszka i Maluszkowego Małża :):)

macałam :D :D :D a co :D (ale tylko taki malutki kawałek tynku, który pozostał na taśmie, żeby nie zostawić śladów na elewacji).

Tynk jest rewelacyjny :D Kolorek tak bardzo mi się spodobał :D że nawet spytałam Nefer czy mogę taki sam u siebie zrobić :D i się zgodziła :D :D :D :D :D

Bynajmniej nie jest on biały ani żółty ani fioletowy ani inny. Nie wiem jak określić ten kolor, ale właśnie spojrzałam na swoje poranne cappucino i to jest to :D No może u Nefer jest ciut jaśniejszy.

Po zrobieniu tynków i wylewek chałupka już zaczyna przypominać dom :D :D :D Tak się przytulnie w środku zrobiło :D :D :D

witam wszystkich.....

Nefercia skoro Maluszek tak pisze, to ja już widzę jakie Ty cudeńka tam masz.... a kolorek w słoneczku wygląda super....a to, że ciężko go zidentyfikować sprawi, że będziesz miała całe mnóstwo macantów go ugoszczenia.... :lol: w tym mnie samą....

pozdrawiam słonecznie.....nareszcie.... :lol: 8)

Kochane,

Mój dom stoi dla Was otworem :):) ( jakim otworem ? :o co to za obrzydliwie seksualne sformułowanie ! :wink: )

Zapraszam na macanie, oglądanie i głaskanie.

Noclegu co prawda nie mogę już obiecac (przydałby sie jakiś kibelek, prysznik i kawałek karimaty chociaż :))

Na razie strasznie wilgotno i jeszcze "budowlano". Ale w przyszłym tygodniu ściagam ekipę do wysprzątania terenu budowy i zaczynam kupować glazurę, terakotę i sanitariaty. Więc dajcie mi troszkę czasu :):)

Niemniej nocowanie jest możliwe tanio w W-wie jakby co .

Moja znajoma, która przyjechała wczoraj z Wrocławia wynajęła sobie mieszkanko na kilka dni z widokiem na Barbakan i Starówkę. Dwa pokoje, kuchnia, dwa łóżka i materac (hihi) i płaci chyba coś koło 200 pln za dobę. WIęc w 2 sztuki to żaden wydatek i na pewno taniej niż hotel.

Niestety, nie mogę zaproponować moje mieszkania :cry: bo to po prostu szuflandia ... Ale jak będzie dom to sobie to odbijemy :)

Kochane,

Mój dom stoi dla Was otworem :):) ( jakim otworem ? :o co to za obrzydliwie seksualne sformułowanie ! :wink: )

Zapraszam na macanie, oglądanie i głaskanie.

na głaskanie się piszę:lol:

bry...

Noclegu co prawda nie mogę już obiecac (przydałby sie jakiś kibelek, prysznik i kawałek karimaty chociaż :))

Na razie strasznie wilgotno i jeszcze "budowlano". Ale w przyszłym tygodniu ściagam ekipę do wysprzątania terenu budowy i zaczynam kupować glazurę, terakotę i sanitariaty. Więc dajcie mi troszkę czasu :):)

Niemniej nocowanie jest możliwe tanio w W-wie jakby co .

Moja znajoma, która przyjechała wczoraj z Wrocławia wynajęła sobie mieszkanko na kilka dni z widokiem na Barbakan i Starówkę. Dwa pokoje, kuchnia, dwa łóżka i materac (hihi) i płaci chyba coś koło 200 pln za dobę. WIęc w 2 sztuki to żaden wydatek i na pewno taniej niż hotel.

Niestety, nie mogę zaproponować moje mieszkania :cry: bo to po prostu szuflandia ... Ale jak będzie dom to sobie to odbijemy :)