Nefer 07.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochane, Mój dom stoi dla Was otworem :) ( jakim otworem ? co to za obrzydliwie seksualne sformułowanie ! ) Zapraszam na macanie, oglądanie i głaskanie. na głaskanie się piszę bry... No ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja na oblewanie chetnie. Macac to tak srednio lubie Z macaniem kur mi sie kojarzy Nigdy nie macałam kury A może to przyjemne ... w końcu kura taka mięciutka jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Zasadniczo ja tez nie macalam kury , ale tak mi sie wlasnie skojarzylo , ale raczej nie za taka mieciutka , tylko jakos tak inaczej Moze wypuszcze sie na wies i poszukam kury do pomacania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 macanie kur? to ja też wolę głaskanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 1950 ooo fajnie widzieć bo chciałabym conieco doprecyzować. to ja na priw idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 no i faktycznie z otwartymi Neferciu dziekowac za zaproszenie skumam sie z efilo o ile oczywiście zechce i zobaczymy z noclegiem nie problem i tak na noc do dom wrócić muszę bo MĘŻCZYZNA MOJEGO ŻYCIA spać beze mnie nie będzie co do kur macać nie macałam w ręce miałam i co do miękkości powiem tak - zależy gdzie się złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Z kurami to jest tak, że jak się złapie za dziób to twarde, a jak za pióra to miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 brazuniu mnie to bardziej chodziło skrzydełko czy brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Z kurami to jest tak, że jak się złapie za dziób to twarde, a jak za pióra to miękkie Łaaaaaaaaaa dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.08.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Byście się wstydziły (ja tam wolę macać twarde ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 nie no joola myślisz że ten maly druczek coś ukryje niegrzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochane, Mój dom stoi dla Was otworem :) ( jakim otworem ? co to za obrzydliwie seksualne sformułowanie ! ) Zapraszam na macanie, oglądanie i głaskanie. Noclegu co prawda nie mogę już obiecac (przydałby sie jakiś kibelek, prysznik i kawałek karimaty chociaż ) Na razie strasznie wilgotno i jeszcze "budowlano". Ale w przyszłym tygodniu ściagam ekipę do wysprzątania terenu budowy i zaczynam kupować glazurę, terakotę i sanitariaty. Więc dajcie mi troszkę czasu :) Niemniej nocowanie jest możliwe tanio w W-wie jakby co . Moja znajoma, która przyjechała wczoraj z Wrocławia wynajęła sobie mieszkanko na kilka dni z widokiem na Barbakan i Starówkę. Dwa pokoje, kuchnia, dwa łóżka i materac (hihi) i płaci chyba coś koło 200 pln za dobę. WIęc w 2 sztuki to żaden wydatek i na pewno taniej niż hotel. Niestety, nie mogę zaproponować moje mieszkania bo to po prostu szuflandia ... Ale jak będzie dom to sobie to odbijemy no to może ja pomogę....jak mnie weźmiecie z sobą na to macanko czy głaskanko....tu zostawiam dowolność - to potem mozna przekimać u mnie....o ile obie panie wyrażą zgodę na spanko na jednej ale sporej sofce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 żeby życie miało smaczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 dziewczynki doświadczone poradźcie proszę ZROBIŁAM MINI SONDAŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.08.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 kolor to jak na moj komputer wychodzi - kawa z mlekiem. Duzo melka, malo kawy. Nefer ma juz dom! Nefer ma juz dooom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 i na okoliczność otynkowania domku Neferki zaczyna być coraz zabawniej nitubaga we własnym imieniu dziękuję efilo widzę że ma wątpliwości ja tam nieszkodliwa ale musiałabym zabrać na nocleg mojego MĘŻCZYZNĘ a spanie z nim póki co to czysty kryminał i prokuratorem pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 i na okoliczność otynkowania domku Neferki zaczyna być coraz zabawniej nitubaga we własnym imieniu dziękuję efilo widzę że ma wątpliwości ja tam nieszkodliwa ale musiałabym zabrać na nocleg mojego MĘŻCZYZNĘ a spanie z nim póki co to czysty kryminał i prokuratorem pachnie no podejrzewam że jak ja bym wzięła moją ukochaną to już w ogóle kratki nie do uniknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 efilko wielaż ma Twoja ukochana bo może byśmy wtedy uniknęły kratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie kratki Wam pisane ale psychiatryk Podoba mi się ten tynk Neferciu, nawet bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 nadrobiłam trochę dziennika hmm idzie jak po maśle, brawo (pamiętam jak to było z tymi papierkami - i masz nagrodę) jesteś świetnie przygotowana, domek wygląda świetnie, duże okno super. ile masz tych okien dachowych nad salonem nie mogę się doliczyć jak wysoko jest w kuchni fajnie podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts