nitubaga 08.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 i na okoliczność otynkowania domku Neferki zaczyna być coraz zabawniej nitubaga we własnym imieniu dziękuję efilo widzę że ma wątpliwości ja tam nieszkodliwa ale musiałabym zabrać na nocleg mojego MĘŻCZYZNĘ a spanie z nim póki co to czysty kryminał i prokuratorem pachnie no podejrzewam że jak ja bym wzięła moją ukochaną to już w ogóle kratki nie do uniknięcia Wy mnie nic tłumaczyć nie musicie....ja to znam z autopsji....ale jakby co to wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 efilko wielaż ma Twoja ukochana bo może byśmy wtedy uniknęły kratek yyyyy rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 efilko no to rewelacja moje kochanie ma niecałe 17 miechów pasi idealnie my jako przyzwoitki nitubaga wiem i dziękujem trzeba mieć wielkie serce coby dwie kobiałki każdą z kochaniem zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 efilko no to rewelacja moje kochanie ma niecałe 17 miechów pasi idealnie my jako przyzwoitki nitubaga wiem i dziękujem trzeba mieć wielkie serce coby dwie kobiałki każdą z kochaniem zaprosić no to jak na miesiące przeliczamy no to muszę małe sprostowanie - za tydzień 14 poproszę o jakąś fotkę Twojego kochania (uwielbiam takie słodaski oglądać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/collections/200807161613/content_11935_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 hihihi Brażuniu lepiej bys księżniczkę zapodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Efilciu, Ty mnie nie prowokuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ależ prowokuj, prowokuj....bo te zdjęcia są piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 kolor to jak na moj komputer wychodzi - kawa z mlekiem. Duzo melka, malo kawy. Nefer ma juz dom! Nefer ma juz dooom!!! Taki jeszcze nie za bardzo domowy ten dom, ale już ma kształt - to fakt :) Musisz przyjechać. W przyszłym tygoniu zamawiam ekipę do sprzątania tego burdelu budowlanego to będziesz mogła zapakować Stefka i go zabrać - będzie bezpieczny. Teraz za dużo niebezpiecznych śmieci u mnie jest porozwalanych... Ale już niedługo i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nie kratki Wam pisane ale psychiatryk Podoba mi się ten tynk Neferciu, nawet bardzo!!! :) Dzięki - dziś była ekipa z hurtowni w której kupowałam tynk - im się też kolor podoba W ogóle jakoś tak każdemu się podoba :) I dobrze, bo jakby się nie spodobał to w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 nadrobiłam trochę dziennika hmm idzie jak po maśle, brawo (pamiętam jak to było z tymi papierkami - i masz nagrodę) jesteś świetnie przygotowana, domek wygląda świetnie, duże okno super. ile masz tych okien dachowych nad salonem nie mogę się doliczyć jak wysoko jest w kuchni fajnie podoba mi się Witaj dawno niewiedziana koleżanko :) Tak jak myślałam - wolę się kopać z ekipami ( żywymi ludźmi) niż z machiną biurwokracji Z oknami dachowymi jest tak, że nad antresolą są 2. Pozostałe 8 są w pokojach chłopaków ( po 3 w każdym) i w 2 łazienkach ( po jednym) Z kuchnią jest tak , że nad nią jest połać dachu. I nie będę robić sufitu podwieszanego , więc będzie otwarta przestrzeń - a więc ta wysokość jest w każdym miejscu inna :) Jak sie stoi plcami do okna w kuchni ( twarzą w stronę salonu) to wygląda to tak : http://images34.fotosik.pl/338/7f918763f2da8772med.jpg Salon od kuchni oddziela belka konstrukcyjna. Nad nią jest pustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Efilciu, Ty mnie nie prowokuj!!!! Dawaj Księżniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Brażo Ty tu się nie kryguj tylko nam księżniczkę wklej bo my tu wytęsknione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nie kratki Wam pisane ale psychiatryk Podoba mi się ten tynk Neferciu, nawet bardzo!!! :) Dzięki - dziś była ekipa z hurtowni w której kupowałam tynk - im się też kolor podoba W ogóle jakoś tak każdemu się podoba :) I dobrze, bo jakby się nie spodobał to w łeb Ja mam bardzo silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy, już o tym wspominałam Mnie długo o chwalenie się Brazylią prosić nie trzeba, zarac wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://images32.fotosik.pl/338/fa5011f2c8e94fb7med.jpg http://images29.fotosik.pl/261/39dc2ce12d6d4be9med.jpg I żeby nie było, że tylko żre i się byczy: http://images34.fotosik.pl/339/deec9c15ef25432bmed.jpg http://images34.fotosik.pl/339/fd1404dc3b6929e5med.jpg Nefercia, wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no........ muszę się zastanowić nad tym tynkiem, moim zdaniem widziałem lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Księżniczka jak zwykle piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Brażuniu patrzę i aż mi się serce ściska ze wzruszenia. piękna silna i gibka. no normalnie gdybym była koniem to już po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no........ muszę się zastanowić nad tym tynkiem, moim zdaniem widziałem lepsze podbierasz Nefercie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Braza, poznaję Dziki Zachód Też mam zdjęcie na koniu Cze Neferka i wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts