Nefer 09.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dwa - od strony Teściów tylko niestety... http://images30.fotosik.pl/263/d7c12f0947069885med.jpg http://images34.fotosik.pl/340/899cbc6e4c33b955med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nefercia mnie bardzo się podobać ale to tylko apetytek zaostrzyło żądam więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Przeglądnąłem pobieżnie ... jestem jednak ...pod wrażeniem a kolor ...ja wiem jaki to jest - jasny czekam na następne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nefercia mnie bardzo się podobać ale to tylko apetytek zaostrzyło żądam więcej zdjęć Uuuuu droga Wu, to dopiero jutro - aparat się ładuje a po ciemnicy nie ma co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Tynk faktycznie, ładny ... lody waniliowe albo cuś, ale kolorek okien to zaje...sty jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Tynk faktycznie, ładny ... lody waniliowe albo cuś, ale kolorek okien to zaje...sty jest!!!! fakt, że okienka podobają mi się okrutnie, bo kolor bardzo konkretny jest - nawet teraz, taki zakurzony i brudny. Tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 kolorek jak dla mnie bardzo przyjemny....i fajnie pasuje do okien....no ale czego się można spodziewać....już Ty tam obmyśliłaś tak by wsio było "cycuś glancuś" jak mawiają w naszej Galicji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Przeglądnąłem pobieżnie ... jestem jednak ...pod wrażeniem a kolor ...ja wiem jaki to jest - jasny czekam na następne foty O witaj Bodziu Jak miło, że wpadłeś. Cieszę się, że Ci sie podoba . Foty będę ASAP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 kolorek jak dla mnie bardzo przyjemny....i fajnie pasuje do okien....no ale czego się można spodziewać....już Ty tam obmyśliłaś tak by wsio było "cycuś glancuś" jak mawiają w naszej Galicji.... Tiiaaaaaaa - bardzo obmyśliłam - tak sobie strzeliłam, bo Jolcia moja była zajęta , więc tylko mogłam dać na mszę, żeby jakoś to do kupy wyglądało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 I to ta msza pomogła... Musze przemyśleć ten pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nefercia do jutra to ja poczekam aż taka zołza nie jestem coby Cię po ciemnicy ganiać na sesję foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nefercia do jutra to ja poczekam aż taka zołza nie jestem coby Cię po ciemnicy ganiać na sesję foto Dobra z Ciebie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nefercia do jutra to ja poczekam aż taka zołza nie jestem coby Cię po ciemnicy ganiać na sesję foto ja też nie jestem taki upierdliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nefercia do jutra to ja poczekam aż taka zołza nie jestem coby Cię po ciemnicy ganiać na sesję foto ja też nie jestem taki upierdliwy... Wiem, wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.08.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dedukując... wyszło mi że mnie lubisz i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dedukując... wyszło mi że mnie lubisz i vice versa nioooooooooooo :) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Przeglądnąłem pobieżnie ... ja też, widzę tylko szare w robocie mi Fotosika zablokowali w domu obejrzę i pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Przeglądnąłem pobieżnie ... ja też, widzę tylko szare w robocie mi Fotosika zablokowali w domu obejrzę i pochwalę A któż to o tej porze w sobotę w pracy ? :) Witaj Jamlesik Miło, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Przeglądnąłem pobieżnie ... ja też, widzę tylko szare w robocie mi Fotosika zablokowali w domu obejrzę i pochwalę A któż to o tej porze w sobotę w pracy ? :) Witaj Jamlesik Miło, że jesteś a bo to groszek jakiś eko ludzie potrzebują to ktoś musi tego pilnować jutro, znaczy dzisiaj w niedzielę też ale w poniedziałek ......kanikuła się zaczyna, znaczy robota przy chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a bo to groszek jakiś eko ludzie potrzebują to ktoś musi tego pilnować jutro, znaczy dzisiaj w niedzielę też ale w poniedziałek ......kanikuła się zaczyna, znaczy robota przy chałupie No to rzeczywiście kanikuła... Jak dzisiaj zdjęłam folie z okien to takie brudne, że nie wiem czy się nie szarpnę na mycie jutro ...chociaż to niby niedziela, ale myje się po cichu ( chyba, że sie klnie na całą okolicę co jest możliwe w moim przypadku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts