Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

a bo to groszek jakiś eko ludzie potrzebują to ktoś musi tego pilnować :-?

jutro, znaczy dzisiaj w niedzielę też :evil:

ale w poniedziałek ......kanikuła się zaczyna, znaczy robota przy chałupie :wink:

No to rzeczywiście kanikuła...

Jak dzisiaj zdjęłam folie z okien to takie brudne, że nie wiem czy się nie szarpnę na mycie jutro ...chociaż to niby niedziela, ale myje się po cichu ( chyba, że sie klnie na całą okolicę co jest możliwe w moim przypadku :))

daj spokój oknom, sasiadki nie zauważą, ale usłyszą na pewno :wink:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie najgorzej z kasą idzie :-? :oops:

Eee tam. Pieniądze dziś są jutro nie ma. Bywają gorsze nieszczęścia. Mnie się już zdarzało nie mieć na chleb i jakoś tragicznie tego nie wspominam. Przeżyłam, wiem, że mogę i to pozwala mi wierzyć, że jak się zdarzy jeszcze raz to też sobie poradzę.

mnie najgorzej z kasą idzie :-? :oops:

Eee tam. Pieniądze dziś są jutro nie ma. Bywają gorsze nieszczęścia. Mnie się już zdarzało nie mieć na chleb i jakoś tragicznie tego nie wspominam. Przeżyłam, wiem, że mogę i to pozwala mi wierzyć, że jak się zdarzy jeszcze raz to też sobie poradzę.

to okna bym umiał myć 8) :wink:

Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić :)

i dlatego właśnie Cię lubię :D :D

pozdrawiam

m.

I wzajemnie Maksiu i wzajemnie - bardzo się cieszę, że wpadasz do mnie czasem :):)

Zaległości nadrobiłam :lol:

Przyleciałam sie przywitać :lol: po wakacjach :lol:

A capucino jest śliczne :lol: :lol: :lol: :lol:

...i reszta tyż :lol:

Pozdrowienia dla Nefer i wszystkich gości

Jak zdrówko teścia????

Witaj Wypoczęta :):) Fajnie,że już wróciłaś ( choć Ty się pewnie tak nie radujesz, co :wink: )

Teść miał wyjść w piątek, ale dostał ataku epilepsji, bo od dwóch tygodni nie podawano mu leku przeciw właśnie takim atakom.

Ma zwężone naczynia krwionośne w mózgu ( po zawale mózgu) i jak się tego leku nie podaje, to sie bardziej zawężają i powodują ataki.

Fajnie, co ?

Ma wyjść (podobno) jutro - to już 3-cia próba. Zobaczymy.

Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić :)

Ale do tego trzeba jeszcze uwierzyć, że jak się chce to można :wink:

Pozdrawiam :D

P.s. Ależ Ty masz tempo :o

Trochę wiary się przyda. Aczkowliek ja wolę po prostu WIEDZIEĆ, że dam radę. Bo dam :) Jak widzę ludzi na wózkach, z poważnymi kłopotami , po porażeniu mózgowym - to ja powinnam leżeć plackiem w kościele

Tempo takie sobie - właśnie jeden z ekipy ocieplenia poddasza spadł z drabiny - w szpitalu leży, to się znowu robi obsuwa.

Mieli wejść z ociepleniem i ścianami poddasza w połowie sierpnia, a wejdą koniec sierpnia.

Ale może to i lepiej - ja w przyszłym tygodniu będę biegać za glazurą, terakotą, gresami i trawertynem żywicowanym. Więc nie będą mi głowy zawracać. Małża nie ma w Polsce, szefowa na urlopie i robię za nią - ciekawe kiedy ja te sklepy zaliczę .... Damy radę :)

Jadę zrobić zdjęcia, bo obiecałam, a piękne słoneczko świeci :)

I'll be back :)

i dlatego właśnie Cię lubię :D :D

pozdrawiam

m.

I wzajemnie Maksiu i wzajemnie - bardzo się cieszę, że wpadasz do mnie czasem :):)

a zaglądam, podczytuje... czasem coś klepnę, ale rzadko :D

ale czytam regularnie, nawet dziennik zaprenumerowałem :D

pozdrawiam

m.