jamles 09.08.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a bo to groszek jakiś eko ludzie potrzebują to ktoś musi tego pilnować jutro, znaczy dzisiaj w niedzielę też ale w poniedziałek ......kanikuła się zaczyna, znaczy robota przy chałupie No to rzeczywiście kanikuła... Jak dzisiaj zdjęłam folie z okien to takie brudne, że nie wiem czy się nie szarpnę na mycie jutro ...chociaż to niby niedziela, ale myje się po cichu ( chyba, że sie klnie na całą okolicę co jest możliwe w moim przypadku ) daj spokój oknom, sasiadki nie zauważą, ale usłyszą na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 eh, patrzeć nie mogę - coś mi sie popsuło w mózgu. Bo nie pamiętam kiedy ostatnio osobiście myłam okna. Chyba z 10 la temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 eh, patrzeć nie mogę - coś mi sie popsuło w mózgu. Bo nie pamiętam kiedy ostatnio osobiście myłam okna. Chyba z 10 la temu ja 13 zanim junior się nie wygramolił od tego czasu ....... nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mój mąż też nie umie :) Wielu nieprzyjemnych rzeczy nie umie :) Łacznie z gotowaniem makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mój mąż też nie umie :) Wielu nieprzyjemnych rzeczy nie umie :) Łacznie z gotowaniem makaronu makaron to ja umiem, mnie się nie rozgotowywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A mój do mnie dzwoni i pyta : "to ile się ma gotować ?". Ale za to ma wiele innych zalet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 mnie najgorzej z kasą idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 mnie najgorzej z kasą idzie Eee tam. Pieniądze dziś są jutro nie ma. Bywają gorsze nieszczęścia. Mnie się już zdarzało nie mieć na chleb i jakoś tragicznie tego nie wspominam. Przeżyłam, wiem, że mogę i to pozwala mi wierzyć, że jak się zdarzy jeszcze raz to też sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 mnie najgorzej z kasą idzie Eee tam. Pieniądze dziś są jutro nie ma. Bywają gorsze nieszczęścia. Mnie się już zdarzało nie mieć na chleb i jakoś tragicznie tego nie wspominam. Przeżyłam, wiem, że mogę i to pozwala mi wierzyć, że jak się zdarzy jeszcze raz to też sobie poradzę. to okna bym umiał myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić no ................ ja już muszę zacząć coś robić .....dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić i dlatego właśnie Cię lubię :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.08.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 za zdjątka dziękuję tu widać lepiej kolorek zdecydowanie a co do roboty co to sie jej kobieta pracujaca nie boi to niestety nie wszyscy mają takie podejscie i jedyne co potrafią ta labidzić jak to jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Zaległości nadrobiłam Przyleciałam sie przywitać po wakacjach A capucino jest śliczne ...i reszta tyż Pozdrowienia dla Nefer i wszystkich gości Jak zdrówko teścia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić Ale do tego trzeba jeszcze uwierzyć, że jak się chce to można Pozdrawiam P.s. Ależ Ty masz tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić i dlatego właśnie Cię lubię :D pozdrawiam m. I wzajemnie Maksiu i wzajemnie - bardzo się cieszę, że wpadasz do mnie czasem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Zaległości nadrobiłam Przyleciałam sie przywitać po wakacjach A capucino jest śliczne ...i reszta tyż Pozdrowienia dla Nefer i wszystkich gości Jak zdrówko teścia???? Witaj Wypoczęta :) Fajnie,że już wróciłaś ( choć Ty się pewnie tak nie radujesz, co ) Teść miał wyjść w piątek, ale dostał ataku epilepsji, bo od dwóch tygodni nie podawano mu leku przeciw właśnie takim atakom. Ma zwężone naczynia krwionośne w mózgu ( po zawale mózgu) i jak się tego leku nie podaje, to sie bardziej zawężają i powodują ataki. Fajnie, co ? Ma wyjść (podobno) jutro - to już 3-cia próba. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić Ale do tego trzeba jeszcze uwierzyć, że jak się chce to można Pozdrawiam P.s. Ależ Ty masz tempo Trochę wiary się przyda. Aczkowliek ja wolę po prostu WIEDZIEĆ, że dam radę. Bo dam Jak widzę ludzi na wózkach, z poważnymi kłopotami , po porażeniu mózgowym - to ja powinnam leżeć plackiem w kościele ___________ Tempo takie sobie - właśnie jeden z ekipy ocieplenia poddasza spadł z drabiny - w szpitalu leży, to się znowu robi obsuwa. Mieli wejść z ociepleniem i ścianami poddasza w połowie sierpnia, a wejdą koniec sierpnia. Ale może to i lepiej - ja w przyszłym tygodniu będę biegać za glazurą, terakotą, gresami i trawertynem żywicowanym. Więc nie będą mi głowy zawracać. Małża nie ma w Polsce, szefowa na urlopie i robię za nią - ciekawe kiedy ja te sklepy zaliczę .... Damy radę Jadę zrobić zdjęcia, bo obiecałam, a piękne słoneczko świeci I'll be back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Obiecane zdjęcia wrzucone. Zaczyna wyglądać do ludzi. Jak postrzątam ten burdel, położą kostkę i zrobią ogrodzenie to będzie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić i dlatego właśnie Cię lubię :D pozdrawiam m. I wzajemnie Maksiu i wzajemnie - bardzo się cieszę, że wpadasz do mnie czasem :) a zaglądam, podczytuje... czasem coś klepnę, ale rzadko ale czytam regularnie, nawet dziennik zaprenumerowałem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts