Nefer 10.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić i dlatego właśnie Cię lubię :D pozdrawiam m. I wzajemnie Maksiu i wzajemnie - bardzo się cieszę, że wpadasz do mnie czasem :) a zaglądam, podczytuje... czasem coś klepnę, ale rzadko ale czytam regularnie, nawet dziennik zaprenumerowałem pozdrawiam m. Wow !!! Jest mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Hej Nefer Przede wszystkim duzo zdrowka dla Tescia! Powiedz Mu, aby szybko sie z tego szpitala zabieral, bo tu wszystcy trzymamy za Niego kciukasy! A domek rosnie Ci czaderski. No i te okna ... wiesz bardzo mnie zachwycaja Lubie takie jasne i przestronne domiszcza Kolorek tynku elegnacki. Drzwi bardzo fajne ... ale te okna ... uuuuuuuu .... bosssskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A dzięki Amberku Mam nadzieję, że kiedyś przyjedziesz pomacać te okna osobiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A dzięki Amberku Mam nadzieję, że kiedyś przyjedziesz pomacać te okna osobiście :) Dzieki Pewnie tak Przyznac tez musze, ze masz super bryle domu A z kolorem tynku, to idealnie trafilas. Nie to co byl u nas Przed Toba wykonczeniowka, czyli chyba najwieksza szarpanina ... ale jestem o Ciebie spokojna! Taka dzielna Twardzielka ze wszystkim da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No nie wiem czy mi starczy sił. Ale już za daleko zaszłam, żeby się wycofać. Na szczęście jestem dość zdecydowana i zakupy robię w 5 minut ( ciuchów też nie przymierzam) więc mam nadzieję, że proces dycyzyjny wyboru płytek i innych pierdół mnie nie zabije intelektualnie i fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wielkie życzenia zdrówka dla Teścia. A chałupka w oczach pięknieje. Całkiem jak właścicielka (patrz stopka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wielkie życzenia zdrówka dla Teścia. A chałupka w oczach pięknieje. Całkiem jak właścicielka (patrz stopka). :) Prę dalej niepomna na przeciwności losu i wiatr w oczy i ..... w d.upę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nefercia dzięki za docenienie mnie cudny ten Twój domek jak patrzę na ten tynk tak z bliska to nie wiem czemu ale mam skojarzenie z takimi dobrymi kremowymi lodami waniliowymi dokładnie Nefercia jak to mówią trza być twardym a nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 a to cudo na 40 butelek jakbyś tak potrzebowała pomocy w opróżnaniu to ja i owszem chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 a to cudo na 40 butelek jakbyś tak potrzebowała pomocy w opróżnaniu to ja i owszem chętnie pomogę No ja mam nadzieję Wu, mam nadzieję . MOże to rzeczywiście lody waniliowe ? Też może być Grunt, że nie żółte i nie różowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nefercia ze mną jak z dzieckiem - za rączkę i tak dalej bardzo apetyczny kolor i wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Grunt, że nie żółte i nie różowe :) No właśnie nie wiem jak Ci się to udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień doberek.... przyszłam się przywitać i życzyć miłego dzionka mimo paskudnej pogody.... o kolorze już nic nie powiem. bo już mówiłam...że siuper wybieram się dziś na budowę i już czuję niepokój, ze nie wytrzymam i tam napyskuję niepotrzebnie jak zobaczę Roberta, który wiecznie ma o coś pretensje....w ubiegłym tygodniuo to, że nie robimy płytek...dziś pewnie powie, że robimy i mu to przeszkadza w dokończeniu wentylacji.... no ale jakoś będzie....w końcu to jest nic wobec wszechświata i wszechczasu.. dzięki Nefercia...buziaczki przesyłam....i życzenia zdrówka dla teścia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dzień dobry dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień dobry mówię, życzenia dla Teścia przesyłam ... oby zdrówko Mu jak najdłużej służyło Nefercia, zaczynasz byc moją idolką, a to jest z lekka niepokojące ... Stopka zajebista ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień dobry mówię, życzenia dla Teścia przesyłam ... oby zdrówko Mu jak najdłużej służyło Nefercia, zaczynasz byc moją idolką, a to jest z lekka niepokojące ... Stopka zajebista ... :) Możesz dopisać się do FunClubu :) I dzień dobry Wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Neferko - zdrówka Teściowi życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nefer skąd Ty bierzesz te złote myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień dobry mówię, życzenia dla Teścia przesyłam ... oby zdrówko Mu jak najdłużej służyło Nefercia, zaczynasz byc moją idolką, a to jest z lekka niepokojące ... Stopka zajebista ... :) Możesz dopisać się do FunClubu :) I dzień dobry Wszystkim :) Jakie dopisać Kobieto!!!! Ja Prezeską już jestem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 do tego clubu fan to ja jeszcze chcę należeć.... Nefercia mam pytanko - odpowiedź może być na priv jeśli tak wolisz...ale jak masz/będziesz mieć montowany alarm - w sensie czujki przy oknach....na klej do ościeżnicy czy wwiercane w ramę okna? w środę ma być szaman u mnie i nie wiem na co się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts