Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Ano kilka etatów te sprawy. Póki człowiek ma rączki i nózki to wszystko się da zrobić :)

i dlatego właśnie Cię lubię :D :D

pozdrawiam

m.

I wzajemnie Maksiu i wzajemnie - bardzo się cieszę, że wpadasz do mnie czasem :):)

a zaglądam, podczytuje... czasem coś klepnę, ale rzadko :D

ale czytam regularnie, nawet dziennik zaprenumerowałem :D

pozdrawiam

m.

Wow !!! :) Jest mi bardzo miło :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Nefer :-)

Przede wszystkim duzo zdrowka dla Tescia! Powiedz Mu, aby szybko sie z tego szpitala zabieral, bo tu wszystcy trzymamy za Niego kciukasy! :-)

A domek rosnie Ci czaderski. No i te okna ... wiesz bardzo mnie zachwycaja :-) Lubie takie jasne i przestronne domiszcza :-) Kolorek tynku elegnacki. Drzwi bardzo fajne ... ale te okna ... uuuuuuuu .... bosssskie 8)

A dzięki Amberku :) Mam nadzieję, że kiedyś przyjedziesz pomacać te okna osobiście :):)

Dzieki :-) Pewnie tak 8) Przyznac tez musze, ze masz super bryle domu :D

A z kolorem tynku, to idealnie trafilas. Nie to co byl u nas ;) :lol:

Przed Toba wykonczeniowka, czyli chyba najwieksza szarpanina ... ale jestem o Ciebie spokojna! Taka dzielna Twardzielka ze wszystkim da rade :D :D :D

No nie wiem czy mi starczy sił. Ale już za daleko zaszłam, żeby się wycofać.

Na szczęście jestem dość zdecydowana i zakupy robię w 5 minut ( ciuchów też nie przymierzam) więc mam nadzieję, że proces dycyzyjny wyboru płytek i innych pierdół mnie nie zabije intelektualnie i fizycznie :)

Nefercia dzięki za docenienie mnie :D

cudny ten Twój domek jak patrzę na ten tynk tak z bliska to nie wiem czemu ale mam skojarzenie z takimi dobrymi kremowymi lodami waniliowymi :wink: :roll:

dokładnie Nefercia jak to mówią trza być twardym a nie miętkim :D

a to cudo na 40 butelek jakbyś tak potrzebowała pomocy w opróżnaniu to ja i owszem chętnie pomogę :wink:

No ja mam nadzieję Wu, mam nadzieję .

MOże to rzeczywiście lody waniliowe ? Też może być :) Grunt, że nie żółte i nie różowe :):)

Dzień doberek....

przyszłam się przywitać i życzyć miłego dzionka mimo paskudnej pogody....

o kolorze już nic nie powiem. bo już mówiłam...że siuper :wink: wybieram się dziś na budowę i już czuję niepokój, ze nie wytrzymam i tam napyskuję niepotrzebnie jak zobaczę Roberta, który wiecznie ma o coś pretensje....w ubiegłym tygodniuo to, że nie robimy płytek...dziś pewnie powie, że robimy i mu to przeszkadza w dokończeniu wentylacji.... :evil:

no ale jakoś będzie....w końcu to jest nic wobec wszechświata i wszechczasu.. :lol: dzięki Nefercia...buziaczki przesyłam....i życzenia zdrówka dla teścia.... :wink:

Dzień dobry mówię, życzenia dla Teścia przesyłam ... oby zdrówko Mu jak najdłużej służyło :D :D

Nefercia, zaczynasz byc moją idolką, a to jest z lekka niepokojące ... :roll: :wink: :-?

Stopka zajebista ... :D :D :D

:):) Możesz dopisać się do FunClubu :):)

I dzień dobry Wszystkim :):):)

Dzień dobry mówię, życzenia dla Teścia przesyłam ... oby zdrówko Mu jak najdłużej służyło :D :D

Nefercia, zaczynasz byc moją idolką, a to jest z lekka niepokojące ... :roll: :wink: :-?

Stopka zajebista ... :D :D :D

:):) Możesz dopisać się do FunClubu :):)

I dzień dobry Wszystkim :):):)

Jakie dopisać :o Kobieto!!!! Ja Prezeską już jestem!!!!!!!

do tego clubu fan to ja jeszcze chcę należeć....

Nefercia mam pytanko - odpowiedź może być na priv jeśli tak wolisz...ale jak masz/będziesz mieć montowany alarm - w sensie czujki przy oknach....na klej do ościeżnicy czy wwiercane w ramę okna?

w środę ma być szaman u mnie i nie wiem na co się zdecydować... :roll: :roll: :roll: