Nefer 11.08.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 do tego clubu fan to ja jeszcze chcę należeć.... Nefercia mam pytanko - odpowiedź może być na priv jeśli tak wolisz...ale jak masz/będziesz mieć montowany alarm - w sensie czujki przy oknach....na klej do ościeżnicy czy wwiercane w ramę okna? w środę ma być szaman u mnie i nie wiem na co się zdecydować... Dobre pytanie Odpowiedź : nie wiem :) Chyba Twój szaman będzie przed moim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Neferko - zdrówka Teściowi życzę miłego dnia Dzięki - teść już w domku. Jest w całkiem niezłym stanie - dawno go takiego nie wiedziałam. Mieliśmy 3 h by sobie jaja porobić na oddziale kardiologii inwazyjnej ( część OIOMowa) :) A co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jakie dopisać Kobieto!!!! Ja Prezeską już jestem!!!!!!! Łaaaa to ja nie wiedziałam, że już struktury powstały :) Jest nieźle - Prezeska mi się podoba - Członkowie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nefer skąd Ty bierzesz te złote myśli? skątowni ? Obawiam się, że znikąd czyli z głowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 że jakieś zapisy były ja nic nie pamiętam kolorek na domku bardzo fajny stopka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A mnie się podoba domek. Te okna i tynk i w ogóle. Mówiłam już zresztą. I w ogóle Nefer debeściara jest - ale to przecież wszyscy wiedzą od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 jak wszyscy to wszyscy ja też kcem do clubu fan i jeszcze kcem plakietkę że należę a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Neferko - zdrówka Teściowi życzę miłego dnia Dzięki - teść już w domku. Jest w całkiem niezłym stanie - dawno go takiego nie wiedziałam. Mieliśmy 3 h by sobie jaja porobić na oddziale kardiologii inwazyjnej ( część OIOMowa) :) A co ! Neferko - cieszę się, że Teść już się lepiej czuje i że jest już w domku Jeśli wszystko wypali to tynkarze wchodzą do nas w przyszłym tygodniu - zależy jaką p. Marek rzuci nam cenę za zrobienie tynku. Był dzisiaj, obejrzał - jutro ma pomierzyć i zobaczymy co powie. Kochana wiszę Ci flaszeczkę dobrego winka :D Oczywiście do fan clubu się dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Maluszku, przecież ja nic nie zrobiłam Przyszłaś, spodobało się i już :) Cieszę sie, że Ci się podoba. Jak widziałaś ekipa ładnie pracuje - ja jestem z nich zadowolona póki co Ale jutro jadę na budowę, więc to się może zmienić :) Aczkolwiek chyba najtańsi nie są, ale warci swojej ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 FunClub przyjmuje bez ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No, ja to chyba od dawna na liście. Dzxień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witajcie wszystkie dobre ludki ja jestem na liście ale jako mnie uczyli chcem na piśmie co jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A plakietkę o i ja bym wziena ... tego fan clubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Braza .... plakietkę ? No nieeeee... Wiesz ile kosztuje projekt graficzny ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witanko Pozdrowienia i życzenia zdrówka dla teścia i całej Twojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nefer, kiedys ogladalam Twoj dziennik , tak na poczatku, a dzis niechcacy zajrzalam i... Masz niesamowity dom, okna suuuper!!! A kolorek elewacji calkiem, calkiem, delikatny i milutki, budyniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witanko Pozdrowienia i życzenia zdrówka dla teścia i całej Twojej rodzinki A dzięki - chyba Teściowi dobrze robi pozytywna energia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nefer, kiedys ogladalam Twoj dziennik , tak na poczatku, a dzis niechcacy zajrzalam i... Masz niesamowity dom, okna suuuper!!! A kolorek elewacji calkiem, calkiem, delikatny i milutki, budyniowy? Eee tam niesamowity zaraz Taki wyszedł - nie miałam na o wpływu BUdyniowy mówisz ? Ok Podoba mi się budyniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A stanowisko skarbnika juz obstawione? Bo jakby co to moge - świetnie sie do tego nadaje - pieniadze sie mnie kompletnie nie trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Braza .... plakietkę ? No nieeeee... Wiesz ile kosztuje projekt graficzny ? :) Oj taaam, coś się wymyśli Zielonooka, znaczy się jesteś wręcz idealną kandydatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts