Aga J.G 20.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mnie dołki dopadają rzadko a odkąd mieszkamy to wcale Trzeba mocno stąpać po ziemi i się nie dawać Ja jak mnie już coś dopada to mówię sobie że inni mają gorzej więc trzeba się cieszyc tym co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Aga tylko pozazdrościć równowagi emocjonalnej Ja mam jak Neferka raz górka raz dołek Nefer trzymam kciuki za jak najszybsze zamknięcie rozdziału pt. PAPIEROLOGiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Dzięki moje Dobre Duszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Aga tylko pozazdrościć równowagi emocjonalnej Ja mam jak Neferka raz górka raz dołek Nefer trzymam kciuki za jak najszybsze zamknięcie rozdziału pt. PAPIEROLOGiA Monka Ci co ze mną przebywają chyba są czasami innego zdania cięzko się mieszka z takim wołem jak ja ( co to jak się uprze to nie ma siły i jeszcze zawsze ma rację ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 21.05.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nefer trzymam kciuki coby już skończył się ten etap wirtualno abstrakcyjny i niech robota rusza!!! A jak ruszy to te dołki i górkibędą urozmaicałyCi spojżenie na cel ostateczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nefer, ja nie tylko w zwiazku z budowa, ale tak juz od jakiegos czasu czytam Twoje posty i musze napisac, ze Cie podziwiam i bardzo cie lubie. (tak zdrowo lubie) Jestes wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nefer, już coraz mniej tych papierzysk, już niedługo uporasz się z nimi i będzie TYLKO BUDOWA !!! Jak miło popatrzeć na rysunki, co ma być i gdzie... fajnie tak... i chce się już mieszkać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nefer - popieram pomysł z niezależnym kierownikiem budowy. Jakbyś przystała na znajomego wykonawcy byłyby kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 23.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Nefer Przeczytałam wszystkie Twoje posty, przeszłaś długą drogę papierkową , a teraz ruszaj do boju budowlanego, trzymam kciuki. A dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego dziennika, niestety nie wiem co robie nie tak, ale podpis w żaden sposób mi nie wychodzi, jeśli ktoś nie wie jak wyglada osioł to wkleję swoje zdjęcie. Twój sposób też nie pomaga, pewnie jakis głupi błąd ale nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 23.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 A na dodatek teraz wyskoczyło coś czego nie wklejałam, zawsze zamykałam klamre i wpisywałam Dzienik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Cały czas nie moge sie nadziwić nad fenomenem tego Forum. A to nie Forum - to fenomen ludzi, którzy tu piszą. Jesteście KOCHANI anetmar - spojrzę Ci w oczy jak wyleję fundamenty :) Zeljka - wiesz, że pójdziesz z butami do nieba? Wieeeesz - musisz to wiedzieć, jeśli masz tyle siły, żeby ładować akumulatory wszystkim, których spotykasz na swojej drodze Rzadko można spotkać ludzi tak bezinteresownie życzliwych Oby Ci tak zostało (gdzieś Ty się uchowała?) AdrianoNo dziewczyno - przecież Ty zaraz glazurę będziesz kładła:) Ja sobie te rysuneczki przekładam z kupki na kupkę i mnie krew zalewa, bo to ciągle FIKCJA - ale spoko, spoko, prę do przodu - również dzieki TObie Mamoniu - dzięki - tak zrobię - zaglądaj często - nie ma jak fachowa porada - a ja się słucham grzecznie - i ten zalotny uśmiech:):) Jollasuper, że dołączyłaś do grona "pisaczy" - z zapartym tchem będę czytać Twój dziennik - nawet jak nie piszę w komentarzach to go czytam A podpisem się nie przejmuj (mnie to też zajęło ładnych kilka prób Że nie powiem już nic na temat avatarka ( w ogóle nie widziałam o czym te ludzie tu gadają Po 500-tnym poście nie będzie już dla Ciebie tajemnic I spotkamy się wszyscy na RW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zeljka - wiesz, że pójdziesz z butami do nieba? Wieeeesz - musisz to wiedzieć, jeśli masz tyle siły, żeby ładować akumulatory wszystkim, których spotykasz na swojej drodze Rzadko można spotkać ludzi tak bezinteresownie życzliwych Oby Ci tak zostało (gdzieś Ty się uchowała?) Co Ty powiesz, to ja lece buty kupowac, bo te co mam nie bardzo sie nadajom! Nowe kupie i niech sobie poleza. Buty moga lezec ze sto lat, nie? Nie psujom siem... Ja siem przewaznie po kątach chowam... Ale sie dzis usmialam z Twojej rozmowy z geodeta. Wlasnie jak Ty cos napiszesz, to ja albo jestem rozbawiona albo siedze i Cie podziwiam... No i Cie nie chwale, prawde mowie, tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zeljka - wiesz, że pójdziesz z butami do nieba? Wieeeesz - musisz to wiedzieć, jeśli masz tyle siły, żeby ładować akumulatory wszystkim, których spotykasz na swojej drodze Rzadko można spotkać ludzi tak bezinteresownie życzliwych Oby Ci tak zostało (gdzieś Ty się uchowała?) Co Ty powiesz, to ja lece buty kupowac, bo te co mam nie bardzo sie nadajom! Nowe kupie i niech sobie poleza. Buty moga lezec ze sto lat, nie? Nie psujom siem... Ja siem przewaznie po kątach chowam... Ale sie dzis usmialam z Twojej rozmowy z geodeta. Wlasnie jak Ty cos napiszesz, to ja albo jestem rozbawiona albo siedze i Cie podziwiam... No i Cie nie chwale, prawde mowie, tylko... Póki co nie ma co podziawiać :) :) A Ty wiesz jak ja strasssznie lubię takich kreatywnych geodetów :) BTW: faceta na oczy nie widziałam ani on mnie. Nawet nie wie czy ta działka jest moja. Nie mamy umowy. Powiedział, że za tydzień będzie mapka to się spotkamy Chyba go jeszcze nikt nie wystawił W gminie się powienni uczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Fajny ten Twój geodeta. Też takich lubię, przynajmniej zaoszczędzi Ci następnej papierologii związanej z wycinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Geodeta: "ok - zobaczę co zauważę" dobry jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 25.05.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nefer, Podczytuję Twój dziennik i jestem pod wrażeniem Twojego uporządkowania Jesli w tej chwili masz już wszystko tak zaplanowane - to budowa pójdzie Ci jak z płatka Zresztą budowanie jest całkiem przyjemne Ja już myślę, że smutno bedzie jak nasza ekipa skończy prace lada tydzień. Jakoś pusto się zrobi... W każdym razie życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nefer, Podczytuję Twój dziennik i jestem pod wrażeniem Twojego uporządkowania Jesli w tej chwili masz już wszystko tak zaplanowane - to budowa pójdzie Ci jak z płatka Zresztą budowanie jest całkiem przyjemne Ja już myślę, że smutno bedzie jak nasza ekipa skończy prace lada tydzień. Jakoś pusto się zrobi... W każdym razie życzę powodzenia Zuzza Dzięki serdeczne - ale jak ja Ci zazdroszczę Oluśano geodeta to jakiś kozak chyba jest. Zobaczymy jak mu mapa wyjdzie. Szczególnie, że nieduże pieniądze chce (jak na warszawskie warunki)...chyba, że chłop nie umie rysować Smoku A ja tak kombinowałam jak tego geodetę podejść... a tu proszę - jaki rozgarnięty Pan :) Bez wycinki i tak się nie obejdzie... ale nie ma lekko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Troche mnie tu nie bylo - ale zaraz sie poprawie W kazdym razie dzieki towiom super skanom ucze sie sama robic projekty- tez trzeba bedzie tak sciany kuchni i łazienki porysowac - dzieki tobie mam niezla sciage. Masz duze szczescie - udalo ci sie trafic na odpowiedniego geodete Wystarczy troche zyczliwosci i i zobaczcie jak bardzo mozna drugiemu zycie uproscic i uprzyjemnic Oby takich myslacych ludzi bylo wiecej, tobysmy wszyscy milej sobie zyli W kazdym razie trzymam kciuki za szybkie dalsze papierki byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Troche mnie tu nie bylo - ale zaraz sie poprawie W kazdym razie dzieki towiom super skanom ucze sie sama robic projekty- tez trzeba bedzie tak sciany kuchni i łazienki porysowac - dzieki tobie mam niezla sciage. Masz duze szczescie - udalo ci sie trafic na odpowiedniego geodete Wystarczy troche zyczliwosci i i zobaczcie jak bardzo mozna drugiemu zycie uproscic i uprzyjemnic Oby takich myslacych ludzi bylo wiecej, tobysmy wszyscy milej sobie zyli W kazdym razie trzymam kciuki za szybkie dalsze papierki byle do przodu Fajnie, że przydały się rysunki - bardzo się cieszę. Jak będą nowsze (Jola wyrysowuje tak całą chałupę :)) to też wkleję - szczególnie, że będę miała sporo podświetlonych ścian g-k w salonie ... bo tak lubię :) TO może coś Cię zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Jasne, ze wklajaj Dzieki Ja tez caly czas kombinuje nad oswietleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts