Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga tylko pozazdrościć równowagi emocjonalnej :wink:

Ja mam jak Neferka raz górka raz dołek :roll:

Nefer trzymam kciuki za jak najszybsze zamknięcie rozdziału pt. PAPIEROLOGiA :D

Monka Ci co ze mną przebywają chyba są czasami innego zdania cięzko się mieszka z takim wołem jak ja ( co to jak się uprze to nie ma siły i jeszcze zawsze ma rację )

Nefer

Przeczytałam wszystkie Twoje posty, przeszłaś długą drogę papierkową , a teraz ruszaj do boju budowlanego, trzymam kciuki. :wink:

A dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego dziennika, niestety nie wiem co robie nie tak, ale podpis w żaden sposób mi nie wychodzi, jeśli ktoś nie wie jak wyglada osioł to wkleję swoje zdjęcie.

Twój sposób też nie pomaga, pewnie jakis głupi błąd ale nie wychodzi :cry: :cry:

Cały czas nie moge sie nadziwić nad fenomenem tego Forum.

A to nie Forum - to fenomen ludzi, którzy tu piszą.

Jesteście KOCHANI

anetmar - spojrzę Ci w oczy jak wyleję fundamenty :):)

Zeljka - wiesz, że pójdziesz z butami do nieba? Wieeeesz - musisz to wiedzieć, jeśli masz tyle siły, żeby ładować akumulatory wszystkim, których spotykasz na swojej drodze :) Rzadko można spotkać ludzi tak bezinteresownie życzliwych :) Oby Ci tak zostało (gdzieś Ty się uchowała?):)

AdrianoNo dziewczyno - przecież Ty zaraz glazurę będziesz kładła:) Ja sobie te rysuneczki przekładam z kupki na kupkę i mnie krew zalewa, bo to ciągle FIKCJA - ale spoko, spoko, prę do przodu - również dzieki TObie :)

Mamoniu - dzięki - tak zrobię - zaglądaj często - nie ma jak fachowa porada - a ja się słucham grzecznie - i ten zalotny uśmiech:):):)

Jollasuper, że dołączyłaś do grona "pisaczy" - z zapartym tchem będę czytać Twój dziennik - nawet jak nie piszę w komentarzach to go czytam :) A podpisem się nie przejmuj (mnie to też zajęło ładnych kilka prób :) Że nie powiem już nic na temat avatarka ( w ogóle nie widziałam o czym te ludzie tu gadają :o :) Po 500-tnym poście nie będzie już dla Ciebie tajemnic :) I spotkamy się wszyscy na RW :):):)

Zeljka - wiesz, że pójdziesz z butami do nieba? Wieeeesz - musisz to wiedzieć, jeśli masz tyle siły, żeby ładować akumulatory wszystkim, których spotykasz na swojej drodze :) Rzadko można spotkać ludzi tak bezinteresownie życzliwych :) Oby Ci tak zostało (gdzieś Ty się uchowała?):)

Co Ty powiesz, to ja lece buty kupowac, bo te co mam nie bardzo sie nadajom! Nowe kupie i niech sobie poleza. Buty moga lezec ze sto lat, nie? Nie psujom siem... :wink: Ja siem przewaznie po kątach chowam... :lol:

Ale sie dzis usmialam z Twojej rozmowy z geodeta. Wlasnie jak Ty cos napiszesz, to ja albo jestem rozbawiona albo siedze i Cie podziwiam... 8)

No i Cie nie chwale, prawde mowie, tylko... :D

Co Ty powiesz, to ja lece buty kupowac, bo te co mam nie bardzo sie nadajom! Nowe kupie i niech sobie poleza. Buty moga lezec ze sto lat, nie? Nie psujom siem... :wink: Ja siem przewaznie po kątach chowam... :lol:

Ale sie dzis usmialam z Twojej rozmowy z geodeta. Wlasnie jak Ty cos napiszesz, to ja albo jestem rozbawiona albo siedze i Cie podziwiam... 8)

No i Cie nie chwale, prawde mowie, tylko... :D

Póki co nie ma co podziawiać :):)

:):):) A Ty wiesz jak ja strasssznie lubię takich kreatywnych geodetów :):):)

BTW: faceta na oczy nie widziałam ani on mnie. Nawet nie wie czy ta działka jest moja. Nie mamy umowy. Powiedział, że za tydzień będzie mapka to się spotkamy :o :o Chyba go jeszcze nikt nie wystawił :)

W gminie się powienni uczyć :):)

Nefer,

Podczytuję Twój dziennik i jestem pod wrażeniem Twojego uporządkowania :-)

Jesli w tej chwili masz już wszystko tak zaplanowane - to budowa pójdzie Ci jak z płatka :-)

Zresztą budowanie jest całkiem przyjemne :-) Ja już myślę, że smutno bedzie jak nasza ekipa skończy prace lada tydzień. Jakoś pusto się zrobi...

W każdym razie życzę powodzenia :-)

Nefer,

Podczytuję Twój dziennik i jestem pod wrażeniem Twojego uporządkowania :-)

Jesli w tej chwili masz już wszystko tak zaplanowane - to budowa pójdzie Ci jak z płatka :-)

Zresztą budowanie jest całkiem przyjemne :-) Ja już myślę, że smutno bedzie jak nasza ekipa skończy prace lada tydzień. Jakoś pusto się zrobi...

W każdym razie życzę powodzenia :-)

Zuzza Dzięki serdeczne - ale jak ja Ci zazdroszczę :oops: :oops:

Oluśano geodeta to jakiś kozak chyba jest. Zobaczymy jak mu mapa wyjdzie. Szczególnie, że nieduże pieniądze chce (jak na warszawskie warunki)...chyba, że chłop nie umie rysować :)

Smoku A ja tak kombinowałam jak tego geodetę podejść... a tu proszę - jaki rozgarnięty Pan :):) Bez wycinki i tak się nie obejdzie... ale nie ma lekko...:)

Troche mnie tu nie bylo - ale zaraz sie poprawie :D :oops:

W kazdym razie dzieki towiom super skanom ucze sie sama robic projekty- tez trzeba bedzie tak sciany kuchni i łazienki porysowac - dzieki tobie mam niezla sciage.

Masz duze szczescie - udalo ci sie trafic na odpowiedniego :wink: geodete :D Wystarczy troche zyczliwosci i i zobaczcie jak bardzo mozna drugiemu zycie uproscic i uprzyjemnic :) Oby takich myslacych ludzi bylo wiecej, tobysmy wszyscy milej sobie zyli :D

W kazdym razie trzymam kciuki za szybkie dalsze papierki :D byle do przodu :D

Troche mnie tu nie bylo - ale zaraz sie poprawie :D :oops:

W kazdym razie dzieki towiom super skanom ucze sie sama robic projekty- tez trzeba bedzie tak sciany kuchni i łazienki porysowac - dzieki tobie mam niezla sciage.

Masz duze szczescie - udalo ci sie trafic na odpowiedniego :wink: geodete :D Wystarczy troche zyczliwosci i i zobaczcie jak bardzo mozna drugiemu zycie uproscic i uprzyjemnic :) Oby takich myslacych ludzi bylo wiecej, tobysmy wszyscy milej sobie zyli :D

W kazdym razie trzymam kciuki za szybkie dalsze papierki :D byle do przodu :D

Fajnie, że przydały się rysunki - bardzo się cieszę. Jak będą nowsze (Jola wyrysowuje tak całą chałupę :):)) to też wkleję - szczególnie, że będę miała sporo podświetlonych ścian g-k w salonie ... bo tak lubię :):) TO może coś Cię zainspiruje :)