braza 12.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zawsze sie w coś wpakuję No musi taka już Twoja uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 FunClub przyjmuje bez ograniczeń jeszcze nie wiem co to za klub ale chopów przyjmujecie jak to jest Legia to sorry......rezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 FunClub przyjmuje bez ograniczeń jeszcze nie wiem co to za klub ale chopów przyjmujecie jak to jest Legia to sorry......rezygnuję Chłopów bieremy a do Legii nam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2008 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zielona, jak już skończysz projekt, to Neferka wyjmie Ci ten palec, nie ma strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Maluszku, przecież ja nic nie zrobiłam Przyszłaś, spodobało się i już :) Cieszę sie, że Ci się podoba. Jak widziałaś ekipa ładnie pracuje - ja jestem z nich zadowolona póki co Ale jutro jadę na budowę, więc to się może zmienić :) Aczkolwiek chyba najtańsi nie są, ale warci swojej ceny... jak to nic - pomogłaś :D Twoje chłopaki przychodzą do mnie od poniedziałku i zaczyna się tynkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Przyszłam się przywitać ... nie żebym namolna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Nefercia bo Ty normalnie dobry człowiek jesteś pozdrowionka dla wszystkich tylko ktoś mi ukradł słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 wu - nie tylko Tobie U nas też gdzieś sobie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 to niech wystąpi tan co ma będziemy wiedzieć kto taki pazerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Maluszku, przecież ja nic nie zrobiłam Przyszłaś, spodobało się i już :) Cieszę sie, że Ci się podoba. Jak widziałaś ekipa ładnie pracuje - ja jestem z nich zadowolona póki co Ale jutro jadę na budowę, więc to się może zmienić :) Aczkolwiek chyba najtańsi nie są, ale warci swojej ceny... jak to nic - pomogłaś :D Twoje chłopaki przychodzą do mnie od poniedziałku i zaczyna się tynkowanie Nie żartuj. Przecież to nie ja będę tynkować :) Ale z ich pracy jestem zadowolona - parapety obsadzili pięknie, porządnia i bez zapierniczenia wszystkiego wokół. A tynk też ładnie kładą -nie mam się co czepiać. Mam nadzieję, że u Ciebie tez ładnie będzie :) Tu masz ich hurtownię , gdzie wybierałam tynk - to jest dokładnie ta główna droga jak się jedzie do Zelki ( górczewską proooooooooosto) http://www.zumi.pl/1534507,JACK_BUD_Ocieplenia_-_Kreisel,Koczargi_Nowe,firma.html Jakbyś potrzebowała pomocy w wyborze koloru to wiesz - ja wybieram różowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.08.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Nefercia bo Ty normalnie dobry człowiek jesteś pozdrowionka dla wszystkich tylko ktoś mi ukradł słoneczko NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :) Ci co mnie znają to wiedzą Ale czas pokaże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 eeee tam Nefcia tak sobie pochlebiasz co najwyżej konsekwentna a to zaleta nie wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Jakbyś potrzebowała pomocy w wyborze koloru to wiesz - ja wybieram różowe :) chętnie skorzystam z pomocy bo już zaczynam mieć kręćka od tych kolorów. dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja wybrałam kolor "bazowy" i szłam w dół - coraz jaśniejsze od tego koloru. I chyba to najlepsze rozwiązanie. Wyklucz sobie najpierw jakich mieć nie chcesz- będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Tak zrobiłam, ale tych kolorów to jest od zatrzęsienia i trochę. Muszę poprosić stolarza, żeby podrzucił próbkę drewna z docelowym kolorem i pojadę do tej hurtowni wybrać kolorek. miłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 miłego dnia wszystkim oddali mi słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Neferka, Twój podpis mnie rozbawił, udało Ci się wywołać uśmiech Ty to potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Neferka, Twój podpis mnie rozbawił, udało Ci się wywołać uśmiech Ty to potrafisz Staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :) Ci co mnie znają to wiedzą Ale czas pokaże :)Pierdzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :) Ci co mnie znają to wiedzą Ale czas pokaże :)Pierdzielisz Nie pierdzielę - dziś moja recepcjonistka się przekonała, jak przychodzenie do pracy setny raz pól godziny po czasie podnosi mi adrenalinę - i zamieniam się w Hydrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts