DorciaIQ 14.08.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Fajna lodóweczka Ja taką planuję w sali kinowej a obok maszynkie do pocornu PS I Ty myślisz że ktoś Ci uwierzy w te brednie o tej wrednej samicy???? Prrrrroszę Cię! PPS Słyszałam że jakieś zapisy są? A miejscówki zostały do tego fanklubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dorcia - no przecież jest miejsce dla Ciebie :) NO ten popcorn to mus mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A i zapomniałabym: czaderski podpis I tamten też był niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A i zapomniałabym: czaderski podpis I tamten też był niczego sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2008 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :) Ci co mnie znają to wiedzą Ale czas pokaże :)Pierdzielisz Nie pierdzielę - dziś moja recepcjonistka się przekonała, jak przychodzenie do pracy setny raz pól godziny po czasie podnosi mi adrenalinę - i zamieniam się w Hydrę Moze trzeba jej zmienic czas pracy na pol godziny wczesniej? Podpis swietny, sama go wymyslilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :) Ci co mnie znają to wiedzą Ale czas pokaże :)Pierdzielisz Haaaaa, alem się ubawiła, Nefer wredna - hahahahahahahahaaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.08.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Neferku Ty wredna? no podejrzewam, że chyba , że ktoś na maksa Ci na odcisk nadepnie... ale to wtedy sam sobie winien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Nefercia wredna???????????? niemożliwe... cześć kobieto czynu... nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale powiem jak jest z gwarancją na okna w kontekście alarmu - choć może każda firma rządzi się swoimi prawami - to u mnie jest tak, że oficjalnie traci się gwarancję...ale jeśli będzie jakaś usterka i ekipa przyjedzie i stwierdzi, że nie ma ona nic wspólnego z nawierceniami pod czujkę kontaktronową - to robią naprawę normalnie w ramach gwarancji... więc zdaje się że będę wiercić... buziaki dla wszystkich.... a u nas pogoda paskudna...buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 A ja tam we wredność Neferci wierzę .... w końcu każdy ma swoje granice wytrzymałości Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :) Ci co mnie znają to wiedzą Ale czas pokaże :)Pierdzielisz Nie pierdzielę - dziś moja recepcjonistka się przekonała, jak przychodzenie do pracy setny raz pól godziny po czasie podnosi mi adrenalinę - i zamieniam się w Hydrę Moze trzeba jej zmienic czas pracy na pol godziny wczesniej? Podpis swietny, sama go wymyslilas? Od tego jest recepcjonistką, żeby była w firmie przed wszystkimi i obsługiwała kurierów, listonoszy, telefony - i to zostało jasno określone przed podpisywaniem umowy. Jak jej dam pół godziny wcześniej, to po 2 dniach będę musiała ją zwolnić Argemnt z wczoraj : nie mogłam męża obudzić ... Poprzednie argumenty: autobus nie dojechał,Ojej-nie zauważyłam, wypadek był, ząb mi pękł, dziecko chore ( a potem mąż przyjeżdża do firmy z dzieckiem zdrowym jak byk), byłam po śniadanie, był korek... ALe ustaliłysmy , że jak się będzie spóźniać to będzie wypisywać podanie o urlop i może iść do domu. Jak skończy sie jej urlop - weźmie bezpłatny i może iść do domu. Ciekawe komu sie znudzi. Kuźwa, 3 miesiące delikatnie zwracałam uwagę, żartowałam na ten temat, przeprowadziłam jedną rozmowę ostrzegawczą. A tu nic - więc trzeba wprowadzić represje ... :) Aż tak kreatywna nie jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Nefercia wredna???????????? niemożliwe... cześć kobieto czynu... nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale powiem jak jest z gwarancją na okna w kontekście alarmu - choć może każda firma rządzi się swoimi prawami - to u mnie jest tak, że oficjalnie traci się gwarancję...ale jeśli będzie jakaś usterka i ekipa przyjedzie i stwierdzi, że nie ma ona nic wspólnego z nawierceniami pod czujkę kontaktronową - to robią naprawę normalnie w ramach gwarancji... więc zdaje się że będę wiercić... buziaki dla wszystkich.... a u nas pogoda paskudna...buuu Tak przypuszczałam z tą gwarancją. Aczkolwiek wiercić też trzeba umieć i po prostu mogą zniszczyć okna - na ręce trzeba patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować eeeeeee tak to chyba każdy ma...jak ktoś sobie dobrze zasłuży to i dostanie TO na co zasłużył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 ZDJĘCIA - NOWE ZDJĘCIA W DZIENNIKU - ZDJĘCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no kurde, jak się człowiek nie upomni to go nikt nie pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam Nefer, ja pozwolę sobie pochwalić . Jest C.U.D.N.I.E! Właśnie skończyłam czytać Twój dziennik od deski do deski; domek przepiękny. Będę zaglądać i czekać z niecierpliwością, jak wykończycie wnętrza. pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No - na taką recenzję warto było czekać :) Dzięki Bartolinko Miło mi CIę widzieć I fajnie, że Ci się podoba. Mnie się chyba też zaczyna powoli podobać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Darłaś się .... to i polazłam ... i owszem fajnie jest!!!!! No w mordę, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Darłaś się .... to i polazłam ... i owszem fajnie jest!!!!! No w mordę, super Mowa, że sie darłam - pazerna jestem na komplementy jak fuck :) Dziękuję - od razu mi lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Pewnie, że ładnie, zresztą już kiedyś mówiłam, że ładnie! Ciekawa jestem jak urządzisz wnętrza - czy patrząc na Twój nowoczesny i chyba minimalistyczny wystrój wnętrz przekonam się do czystych form i dużej ilości przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 W tej pazerności na komplementa to jedyna nie jesteś ... żeby Ci się w głowie nie przewróciło przypadkiem Dom jest naprawdę elegancki, możesz mi wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts