Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :):)

Ci co mnie znają to wiedzą :) Ale czas pokaże :):):)

Pierdzielisz :D

Nie pierdzielę - dziś moja recepcjonistka się przekonała, jak przychodzenie do pracy setny raz pól godziny po czasie podnosi mi adrenalinę - i zamieniam się w Hydrę :)

Moze trzeba jej zmienic czas pracy na pol godziny wczesniej? :roll: :roll: :roll: Podpis swietny, sama go wymyslilas? :roll: :lol: :lol: :lol:

Nefercia wredna????????????

niemożliwe...

cześć kobieto czynu...

nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale powiem jak jest z gwarancją na okna w kontekście alarmu - choć może każda firma rządzi się swoimi prawami - to u mnie jest tak, że oficjalnie traci się gwarancję...ale jeśli będzie jakaś usterka i ekipa przyjedzie i stwierdzi, że nie ma ona nic wspólnego z nawierceniami pod czujkę kontaktronową - to robią naprawę normalnie w ramach gwarancji... :wink:

więc zdaje się że będę wiercić... :wink:

buziaki dla wszystkich....

a u nas pogoda paskudna...buuu :roll:

NAwet nie wiesz Wu jaka ja jestem wredna suka :):)

Ci co mnie znają to wiedzą :) Ale czas pokaże :):):)

Pierdzielisz :D

Nie pierdzielę - dziś moja recepcjonistka się przekonała, jak przychodzenie do pracy setny raz pól godziny po czasie podnosi mi adrenalinę - i zamieniam się w Hydrę :)

Moze trzeba jej zmienic czas pracy na pol godziny wczesniej? :roll: :roll: :roll: Podpis swietny, sama go wymyslilas? :roll: :lol: :lol: :lol:

Od tego jest recepcjonistką, żeby była w firmie przed wszystkimi i obsługiwała kurierów, listonoszy, telefony - i to zostało jasno określone przed podpisywaniem umowy.

Jak jej dam pół godziny wcześniej, to po 2 dniach będę musiała ją zwolnić :o

Argemnt z wczoraj : nie mogłam męża obudzić ...

Poprzednie argumenty: autobus nie dojechał,Ojej-nie zauważyłam, wypadek był, ząb mi pękł, dziecko chore ( a potem mąż przyjeżdża do firmy z dzieckiem zdrowym jak byk), byłam po śniadanie, był korek...

ALe ustaliłysmy , że jak się będzie spóźniać to będzie wypisywać podanie o urlop i może iść do domu. Jak skończy sie jej urlop - weźmie bezpłatny i może iść do domu. Ciekawe komu sie znudzi.

Kuźwa, 3 miesiące delikatnie zwracałam uwagę, żartowałam na ten temat, przeprowadziłam jedną rozmowę ostrzegawczą. A tu nic - więc trzeba wprowadzić represje ...

:):) Aż tak kreatywna nie jestem :):)

Nefercia wredna????????????

niemożliwe...

cześć kobieto czynu...

nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale powiem jak jest z gwarancją na okna w kontekście alarmu - choć może każda firma rządzi się swoimi prawami - to u mnie jest tak, że oficjalnie traci się gwarancję...ale jeśli będzie jakaś usterka i ekipa przyjedzie i stwierdzi, że nie ma ona nic wspólnego z nawierceniami pod czujkę kontaktronową - to robią naprawę normalnie w ramach gwarancji... :wink:

więc zdaje się że będę wiercić... :wink:

buziaki dla wszystkich....

a u nas pogoda paskudna...buuu :roll:

Tak przypuszczałam z tą gwarancją. Aczkolwiek wiercić też trzeba umieć i po prostu mogą zniszczyć okna - na ręce trzeba patrzeć :)

Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować :)

eeeeeee tak to chyba każdy ma...jak ktoś sobie dobrze zasłuży to i dostanie TO na co zasłużył... :wink:

Pewnie, że ładnie, zresztą już kiedyś mówiłam, że ładnie!

Ciekawa jestem jak urządzisz wnętrza - czy patrząc na Twój nowoczesny i chyba minimalistyczny wystrój wnętrz przekonam się do czystych form i dużej ilości przestrzeni... :lol: