nitubaga 17.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ja również komplementuję.... a na chwilowy brak Monsza to może czekoladka pomoże? ....roboty masz zaplanowane, że hoooooooooooo. no ale kto ma sobie z tym poradzić, jak nie Ty.... i czekamy na foty z zakupów....koniecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Chyba zaliczam jakiegoś doła czy co ... nic mi sie nie chce.Właśnie dzwoniła teściowa - no i mam rundę do śródmieścia a potem na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A i dzięki za dokarmienie mojego rozbuchanego Ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Lista nie kiepska. Dasz rade. Zaginelas w tym srodmiesciu czy moze do nas jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować Hm, a jestem pewna, ze to raczej sprawiedliwosc niz zlosliwosc. Sprawedliwa do bolu, to tak w to uwierze. p.s. Nefercia domek cudny po prostu jest. I taki nietuzinkowy. Ma to cos. Zupelnie tak jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Lista nie kiepska. Dasz rade. Zaginelas w tym srodmiesciu czy moze do nas jedziesz ? Właśnie wróciłam. Wizytacja teściów zakończona pomyślnie. Podobno dzwonili do nich moi rodzice Jeszcze na wiosnę w romowie z moimi teściami mój tatuś stwierdził, że w życiu tego domu nie wybudujemy, że nie damy rady, że nie ma mowy. Ciekawe czy ostatnio się tam przejechał...Chwała Bogu nie muszę już im niczego udawadniać Dla niewtajemniczonych : mój kontakt z moimi rodzicami ostatnio nastąpił ...hmmm.... kilka lat temu (ok. 4 ? . Już nawet nie liczę.) I był to kontakt jednorazowy - po uprzedniej przerwie 3 letniej Cóż - nikt sobie rodziców nie wybiera... Ale wracając do teściów - bardzo mojemu Teściowi się podobało - i kolorek i podbitka i ich część mieszkania . Połaził, pooglądał i był zadowolony. Co prawda 3 h to trwało, ale nie miałam wyjścia Teściowa wspomniała wczoraj Teściowi, że zapyta mnie czy na działkę ich zawiozę. I dziś od 7.00 rano Teść jej dupę zawracał No ja go po prostu love z kapciami włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować Hm, a jestem pewna, ze to raczej sprawiedliwosc niz zlosliwosc. Sprawedliwa do bolu, to tak w to uwierze. p.s. Nefercia domek cudny po prostu jest. I taki nietuzinkowy. Ma to cos. Zupelnie tak jak Ty. Hmmm niektórzy to mają o mnie takie dobre zdanie :) Umiem sobie ten PR robić kurteczka :) Fajnie,że Ci się podoba Żelko, bo Twój jest taki śliczny, że jak go zobaczyłam to sobie pomyślałam, że nie mam w życiu szans tak ładnei dobrać tego tynku i w ogóle..... I dalej twierdzę,że Twój jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Byłam u Ciebie w dzienniku, poczytałam i.....zbierałam szczenę Jestem pod wrazeniem i wierzę że dasz rade z wykończeniówka, w końcu nie takie decyzje juz podejmowałaś A domek super juz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Byłam u Ciebie w dzienniku, poczytałam i.....zbierałam szczenę Jestem pod wrazeniem i wierzę że dasz rade z wykończeniówka, w końcu nie takie decyzje juz podejmowałaś A domek super juz wyglada A dziękuję serdecznie Z moim poczuciem estetyki te kolory to mogły różnie wyjsć :) A jednak się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nefercia, ja tam nie tylko wierzę w Ciebie, ale wiem na pewno, że dasz radę z palcem w doopie. Przecież Ty dynamit jesteś. A do tego złote serce masz, Dziewczyno Nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nefercia, ja tam nie tylko wierzę w Ciebie, ale wiem na pewno, że dasz radę z palcem w doopie. Przecież Ty dynamit jesteś. A do tego złote serce masz, Dziewczyno Nasza. Depesia zawsze wie jak mi zrobić dobrze...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I dalej twierdzę,że Twój jest ładniejszy No i tylko dlatego, ze mnie tak lubisz i nie szukasz dziury w calym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I dalej twierdzę,że Twój jest ładniejszy No i tylko dlatego, ze mnie tak lubisz i nie szukasz dziury w calym. Nieprawda - masz odważniejsze kolory - a ja stchórzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I dalej twierdzę,że Twój jest ładniejszy No i tylko dlatego, ze mnie tak lubisz i nie szukasz dziury w calym. Nieprawda - masz odważniejsze kolory - a ja stchórzyłam He,he nie uwierze. Wyglada jakby Ktos dokonal swiadomego wyboru elegantckiego koloru do elegantckiego domu! A potem do tego tak samo swiadomie wybral podbitke, a potem.., cala reszte.... Na Twoim miejscu to ja bym sie wcale nie martwila czy mezowi sie spodoba! Przeciez tu kazdy wie, ze Tobie udac sie musi, bo sprobowalo by byc inaczej!!!!!!!!! No i za to Cie my wszyscy wlasnie kochamy, wojowniczko Ty nasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nefercia - Ty jestes złota kobita.... prosze zerknij tutaj, co? http://forum.muratordom.pl/post2679085.htm#2679085 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f010.gif Sie nie ma co calowac i przytulac. Sama prawda Zeljka pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam. Myśle.Zaczęłabym od priva do Oskara ( zajrzyj na "warunki zabudoy, pomogę..." tam się udziela.).NIe mam pojęcia o prawie regulującym developerkę.Ale przecież masz podpisaną z nimi jakąś umowę ? Co w niej jest na temat jej rozwiązania i gwarancji/rękojmi i zgłaszania usterek ?Na pewno po podpisaniu aktu będzie trudniej - pamiętaj, że dopóki kasa w grze to masz coś do powiedzenie. Po akcie kasa wpłacona i możesz ich ganiać latami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f010.gif Sie nie ma co calowac i przytulac. Sama prawda Zeljka pisze Ja tam się lubię popitulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Lista nie kiepska. Dasz rade. Zaginelas w tym srodmiesciu czy moze do nas jedziesz ? Właśnie wróciłam. Wizytacja teściów zakończona pomyślnie. Podobno dzwonili do nich moi rodzice Jeszcze na wiosnę w romowie z moimi teściami mój tatuś stwierdził, że w życiu tego domu nie wybudujemy, że nie damy rady, że nie ma mowy. Ciekawe czy ostatnio się tam przejechał...Chwała Bogu nie muszę już im niczego udawadniać Dla niewtajemniczonych : mój kontakt z moimi rodzicami ostatnio nastąpił ...hmmm.... kilka lat temu (ok. 4 ? . Już nawet nie liczę.) I był to kontakt jednorazowy - po uprzedniej przerwie 3 letniej Cóż - nikt sobie rodziców nie wybiera... Ale wracając do teściów - bardzo mojemu Teściowi się podobało - i kolorek i podbitka i ich część mieszkania . Połaził, pooglądał i był zadowolony. Co prawda 3 h to trwało, ale nie miałam wyjścia Teściowa wspomniała wczoraj Teściowi, że zapyta mnie czy na działkę ich zawiozę. I dziś od 7.00 rano Teść jej dupę zawracał No ja go po prostu love z kapciami włącznie Nefer nawet nie wiesz jak Cię rozumiem w kwestii rodziców Z tym, że u mnie chodzi tylko o brak kontaktów z mamą, z tata jest super i to mi dodaje skrzydeł Ale cóż....takie życie, a my tu budować dalej będziemy i wykańczać dom i siebie przy okazji troszkę też ale damy radę, jestem pewna a potem Twoi rodzice zapewne przyjadą pooglądają i przyznają że JESTEŚ WIELKA Dobrze, że teść przyjechał, znaczy lepiej mu, i myslę, że ten dom też mu dużo daje Pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts