Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

ja również komplementuję.... a na chwilowy brak Monsza to może czekoladka pomoże? :roll:

....roboty masz zaplanowane, że hoooooooooooo. no ale kto ma sobie z tym poradzić, jak nie Ty....

i czekamy na foty z zakupów....koniecznie.... :lol:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować :)

Hm, a jestem pewna, ze to raczej sprawiedliwosc niz zlosliwosc. Sprawedliwa do bolu, to tak w to uwierze. :D :wink:

p.s. Nefercia domek cudny po prostu jest. I taki nietuzinkowy. Ma to cos. Zupelnie tak jak Ty. :D :wink:

Lista nie kiepska.

Dasz rade. :D

Zaginelas w tym srodmiesciu czy moze do nas jedziesz ? :D

Właśnie wróciłam. Wizytacja teściów zakończona pomyślnie.

Podobno dzwonili do nich moi rodzice :o

Jeszcze na wiosnę w romowie z moimi teściami mój tatuś stwierdził, że w życiu tego domu nie wybudujemy, że nie damy rady, że nie ma mowy.

Ciekawe czy ostatnio się tam przejechał...Chwała Bogu nie muszę już im niczego udawadniać :roll:

Dla niewtajemniczonych : mój kontakt z moimi rodzicami ostatnio nastąpił ...hmmm.... kilka lat temu (ok. 4 ? :roll: . Już nawet nie liczę.)

I był to kontakt jednorazowy - po uprzedniej przerwie 3 letniej :)

Cóż - nikt sobie rodziców nie wybiera...

Ale wracając do teściów - bardzo mojemu Teściowi się podobało - i kolorek i podbitka i ich część mieszkania . Połaził, pooglądał i był zadowolony.

Co prawda 3 h to trwało, ale nie miałam wyjścia :) Teściowa wspomniała wczoraj Teściowi, że zapyta mnie czy na działkę ich zawiozę. I dziś od 7.00 rano Teść jej dupę zawracał :) No ja go po prostu love z kapciami włącznie :)

Dzięki za wiarę w mój łagodny charakter, ale wierzci e- złośliwa jestem okrutnie - fakt, że na to trzeba zapracować :)

Hm, a jestem pewna, ze to raczej sprawiedliwosc niz zlosliwosc. Sprawedliwa do bolu, to tak w to uwierze. :D :wink:

p.s. Nefercia domek cudny po prostu jest. I taki nietuzinkowy. Ma to cos. Zupelnie tak jak Ty. :D :wink:

Hmmm niektórzy to mają o mnie takie dobre zdanie :):) Umiem sobie ten PR robić kurteczka :):)

Fajnie,że Ci się podoba Żelko, bo Twój jest taki śliczny, że jak go zobaczyłam to sobie pomyślałam, że nie mam w życiu szans tak ładnei dobrać tego tynku i w ogóle..... I dalej twierdzę,że Twój jest ładniejszy :)

Byłam u Ciebie w dzienniku, poczytałam i.....zbierałam szczenę :oops:

Jestem pod wrazeniem i wierzę że dasz rade z wykończeniówka, w końcu nie takie decyzje juz podejmowałaś :lol:

A domek super juz wyglada :lol: :lol: :lol:

A dziękuję serdecznie :) Z moim poczuciem estetyki te kolory to mogły różnie wyjsć :):) A jednak się udało :)

I dalej twierdzę,że Twój jest ładniejszy :)

No i tylko dlatego, ze mnie tak lubisz i nie szukasz dziury w calym. :D :wink:

Nieprawda - masz odważniejsze kolory - a ja stchórzyłam :)

He,he nie uwierze. Wyglada jakby Ktos :wink: dokonal swiadomego wyboru elegantckiego koloru do elegantckiego domu! :D A potem do tego tak samo swiadomie wybral podbitke, a potem.., cala reszte.... :wink:

Na Twoim miejscu to ja bym sie wcale nie martwila czy mezowi sie spodoba! Przeciez tu kazdy wie, ze Tobie udac sie musi, bo sprobowalo by byc inaczej!!!!!!!!! No i za to Cie my wszyscy wlasnie kochamy, wojowniczko Ty nasza! :wink:

Widziałam. Myśle.

Zaczęłabym od priva do Oskara ( zajrzyj na "warunki zabudoy, pomogę..." tam się udziela.).

NIe mam pojęcia o prawie regulującym developerkę.

Ale przecież masz podpisaną z nimi jakąś umowę ? Co w niej jest na temat jej rozwiązania i gwarancji/rękojmi i zgłaszania usterek ?

Na pewno po podpisaniu aktu będzie trudniej - pamiętaj, że dopóki kasa w grze to masz coś do powiedzenie. Po akcie kasa wpłacona i możesz ich ganiać latami..

Lista nie kiepska.

Dasz rade. :D

Zaginelas w tym srodmiesciu czy moze do nas jedziesz ? :D

Właśnie wróciłam. Wizytacja teściów zakończona pomyślnie.

Podobno dzwonili do nich moi rodzice :o

Jeszcze na wiosnę w romowie z moimi teściami mój tatuś stwierdził, że w życiu tego domu nie wybudujemy, że nie damy rady, że nie ma mowy.

Ciekawe czy ostatnio się tam przejechał...Chwała Bogu nie muszę już im niczego udawadniać :roll:

Dla niewtajemniczonych : mój kontakt z moimi rodzicami ostatnio nastąpił ...hmmm.... kilka lat temu (ok. 4 ? :roll: . Już nawet nie liczę.)

I był to kontakt jednorazowy - po uprzedniej przerwie 3 letniej :)

Cóż - nikt sobie rodziców nie wybiera...

Ale wracając do teściów - bardzo mojemu Teściowi się podobało - i kolorek i podbitka i ich część mieszkania . Połaził, pooglądał i był zadowolony.

Co prawda 3 h to trwało, ale nie miałam wyjścia :) Teściowa wspomniała wczoraj Teściowi, że zapyta mnie czy na działkę ich zawiozę. I dziś od 7.00 rano Teść jej dupę zawracał :) No ja go po prostu love z kapciami włącznie :)

Nefer nawet nie wiesz jak Cię rozumiem w kwestii rodziców :(

Z tym, że u mnie chodzi tylko o brak kontaktów z mamą, z tata jest super :lol: i to mi dodaje skrzydeł :lol:

Ale cóż....takie życie, a my tu budować dalej będziemy i wykańczać dom :lol: i siebie przy okazji troszkę też :cry: ale damy radę, jestem pewna a potem Twoi rodzice zapewne przyjadą pooglądają i przyznają że JESTEŚ WIELKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobrze, że teść przyjechał, znaczy lepiej mu, i myslę, że ten dom też mu dużo daje :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki :lol: :lol: :lol: