malgos2 19.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Tylko czasami rzeczywiscie zwiedzamy... W zasadzie z promocjostessami nie mam wiekszego problemu, najczesciej je ignoruje. Najgorzej jest z ulotkarzami - czasami tak sie ustawia, ze nie ma ich jak minac. Masz jakis tekst na nich? POzdrawiam ich gestem papieża Działa - trzeba zacząć wtedy, gdy pacjent z ulotka namierza Cię i robi pierszy ruch by podejść Jest kilka takich miejsc w Krakowie, gdzie probuja Ci wcisnac ulotke nawet, jesli niesiesz 6 siatek i 2 gazety pod pacha. Wyprobuje gest papieza jak wroce. Do tej pory tez strzelalam piorunami i mowilam, ze dziekuje, ale to za duzo mowienia jest czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zdecydowany ruchem ręki "stopujesz" zapęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przyznaję się, że też się uśmiałam jak przeczytałam opowieść Stoenową chociaż będąc na Twoim miejcu wcale by mi do śmiechu nie było. Mnie panie od promocji też nie zaczepiają tak samo ludzie od różnych ulotek Bo Ty masz wzrok dziki W komentarzach Nitubagi na Ciebie czekają o cholibka chyba czas się zmienić byłam już tam też wpadniesz do mnie ? Hę coś widziałam o haśle "jutro". A jutro to ja mam urwanie jajec Czyli : - o 10.00 spotkanie z moim Inwestorem Zastępczym - o 12.00 wizyte Klienta - o 13.00 lunch z Klientem mam nadzieję wsadzić ją w taxi ok 15.00 A to Wy będziecie już po imprezie Jutro to u mnie też odpada no chyba, że wieczorkiem - wtedy raczej już będę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ale ładnie dom wygląda Nie wiem jaki to kolor ale bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ale ładnie dom wygląda Nie wiem jaki to kolor ale bardzo pasuje Oj, dzięki Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jutro to u mnie też odpada no chyba, że wieczorkiem - wtedy raczej już będę w domu.Daj znać jak się ustawisz z Laskami. Ja to raczej tak tez wieczorkiem bym wolała w tym całym pierdolcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 widzę że szkolenie toczy się w najlepsze robię notatki i wprowadzę w życie któregoś pięknego dnia ............. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zdecydowany ruchem ręki "stopujesz" zapęd OK. Zawsze sobie mysle, ze taka podla robote ktos ma, ze czasami mi go zal. Ale potem cos mi podpowiada: trzeba sie bylo uczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jutro to u mnie też odpada no chyba, że wieczorkiem - wtedy raczej już będę w domu.Daj znać jak się ustawisz z Laskami. Ja to raczej tak tez wieczorkiem bym wolała w tym całym pierdolcu... ja też wolę taką porę się po prostu zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Fajnie sie czyta , ale to nie do smiechu . Ja mialam rozmowe z elektrownia. Wyszlo na to , jak twierdzila jakas zdzira , ze z mojej winy zaginely 3 razy moje papiery w elektrowni. Slowo daje , ze gdybym nie uslyszlala to nie uwierzylabym @^$*($*#$#& syny Zastanawiam sie czy taka pinda zdaje sobie sprawe z tego co mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Z kierownikiem trzeba bylo, z kierownikiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 dobra czytam i powoli narasta we mnie jakaś potworna potrzeba - kurde nie wszyscy urzędnicy są niemili no proszę ja Was bądźcie obiektywne ludzie są też bardzo milutcy i pomocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No co Ty Wu ? ALe to co palisz to niezły towar jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mily urzednik to martwy urzednik. No dobra, moze troche przesadzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mily urzednik to martwy urzednik. No dobra, moze troche przesadzilam... nieeeeeeeeee tylko przekupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Małgoś Nefercia a Wy paskudy jedne nie ważne kto czym się zajmuje tylko jakim jest człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Małgoś Nefercia a Wy paskudy jedne nie ważne kto czym się zajmuje tylko jakim jest człowiekiem Amen, amen. Oczywiście generalizujemy. Ale jak popatrzę wstecz to niewielu urzędników spotkałam ok. Po prostu się uodparniają czy jak ? Nie wiem. Wiem, że zapominają, że są ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Gdyby byl dobrym czlowiekiem to bysmy nie musialy sie na niego wkurzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 kurde dziwne ale za 9 lat pracy jeszcze sie na mnie nikt nie skarżył a jeden osobnik to mnie prawie na rękach z radości nosił to czegoś nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 kurde dziwne ale za 9 lat pracy jeszcze sie na mnie nikt nie skarżył a jeden osobnik to mnie prawie na rękach z radości nosił to czegoś nie rozumiem Kochana Wu - Ty jesteś po prostu człowiekiem i o tym nie zapominasz. Napewno jest takich ludzi kilku (wielu ?) tylko ja nich nie rafiłam. Choć do pani 2 ze stoenu nie mam absolutnie nic - wykonała po prostu swoją pracę i już. I chwała jej za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts