Aga J.G 25.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nefer fajny ten geodeta i jak widać jak się chce to można szkoda że nie spotykamy więcej takich życzliwych ludzi na swoich drogach. Trzymam kciukasy za te papierzyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A tak w ogole Nefer to ty znasz włoski - bo tak z włoska numerujesz? Pytam bo mam duzy sentyment do tego jezyka i sama mam z ta nacja wiele wspolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A tak w ogole Nefer to ty znasz włoski - bo tak z włoska numerujesz? Pytam bo mam duzy sentyment do tego jezyka i sama mam z ta nacja wiele wspolnego? No co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 To co podpuchy robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 To co podpuchy robisz! A tak - dla jaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Normalnie on-line nam sie zrobil No zesmy sobie o budowie pogadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Normalnie on-line nam sie zrobil No zesmy sobie o budowie pogadaly Dla mnie cool :) Uciekam do chałupki - będzie na dziś :)PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.05.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nefer, GEODETA to "życiowy" chłop. Szkoda, że mało takich, co zauważają tylko TO co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nefer, GEODETA to "życiowy" chłop. Szkoda, że mało takich, co zauważają tylko TO co chcą Jak już naniesie swoje "spostrzeżenia" to dam znać Zobaczymy jak dobry ma wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ...ta moja działka to jedna wielka dżungla nie do opanowania Choć może rzeczywiście to lepsze niż pustynia...ale jeśli chodzi o budowanie to chyba wolałabym puste pole... ja właśnie mam taką pustynię i z zazdrością patrzę na wasze dostojne drzewa. minie wieczność nim u nas coś wyrośnie. trochę porządków i będziecie mieli piękny ogórd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Widzisz Nefer, Pan geodeta ma baaardzo dobry wzrok, skoro zobaczył jednego iglaczka . Mówiłam Ci, że to "życiowy chłop" A notariusz jak widać będzie musiał poczekać. Szkoda, bo już byś miała tą sprawę za sobą. Ale jak powiadają : co się odwlecze, to nie uciecze . Może i Ty do Finlandii z mężulkiem polecisz? Tak dla relaksu ? ... a zapomniałam,, przecież jesteś umówiona z Panem od kominków i nie możesz . Proszę o dokładny opis tego Twojego kominka, co i jak i w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Widzisz Nefer, Pan geodeta ma baaardzo dobry wzrok, skoro zobaczył jednego iglaczka . Mówiłam Ci, że to "życiowy chłop" A notariusz jak widać będzie musiał poczekać. Szkoda, bo już byś miała tą sprawę za sobą. Ale jak powiadają : co się odwlecze, to nie uciecze . Może i Ty do Finlandii z mężulkiem polecisz? Tak dla relaksu ? ... a zapomniałam,, przecież jesteś umówiona z Panem od kominków i nie możesz . Proszę o dokładny opis tego Twojego kominka, co i jak i w kolorze Zaraz będzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.05.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nefer, ... SZKŁO ... od żółtego po purpurę . Łałłł ! toż to zupełnie "odjechany" ten kominek będzie Pan od kominka do którego jedziesz to tą szklaną obudową też się zajmie, czy tylko montażem i wkładem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 31.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dla Adrianki - kominek. W stereo i w kolorze nie ma jeszsze, ale to takie pofałdowane nad wkładem to będzie szkło ( nadmieniam, że wkład i obudowa to półokrągła jest) A kolory ? No marzy mi się od dolu od żółtego, przez pomarańczowy, przez czerwony do pupury - nie wiem czy to technicznie możliwe... się zobaczy:) http://images4.fotosik.pl/39/b66ec6ec2de9cb4emed.jpg sorry za jakość - się spieszyłam No, no o ile pamiętam to kominek miał być z kamienia a tu taka zmiana No kochana, ale kredyt już wybrany? Ja to wybieram rozwiązania ekonomiczne, aby potem zawału serca nie dostać przy wycenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nefer - koncepcja kminka (jak to zreszta zawsze u ciebie ) bardzo mnie zachwycila. O lie jak sie tej technice orientuje - z technologia co do uzyskania kolorow nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 01.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nefer Dziewczyno jak ja się nie mogę doczekać aż te wszystkie Twoje koncepcje staną się rzeczywistością!!!! Pomysły masz na prawdę oryginalne i porywjące. BOMBA!!!!!! Inwencja na 6!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Adrianko Wkład będzie Spartherm taaaaki duży i do tego wezmę kogoś innego . Obudowa musi być jakaś "neutrealna" mocno ... bo będzie tego za dużo. Pan będzie się zajmował tylko szkłem i podświetleniem tego bałaganu ( nie wiem jeszcze czy podświetlę - nie chcę zrobić wsi w chałupie...) Ewik1tak, ten kominek z kamienia strasznie mi się podobał. Niestety nijak nie będzie pasował do wnętrza :( Dlatego musiałam wybrać coś z "pazurkiem" - no i zakręciłam się na fusing i się w tym zakochałam... Ja tak mam, że najpierw wynajduję sobie technologię lub materiał a potem mam problem gdzie to w chałupie wkleić :) Igamyślisz? Mam nadzieję, że sie uda... i mam nadzieję, że nie za 18.000 tysięcy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nefer pomysł bardzo orginalny i nie tuzinkowy , mojemu mężowi ostatnio chodziło szkło po głowie jak się dowiesz o cenę to daj znać sprowadzę go na ziemię Ja poprostu nie mogę się doczekać Twojej wykończeniówki Trzymam kciuki za papierzyska A pan Geodeta człowiek znający sięna rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nefer pomysł bardzo orginalny i nie tuzinkowy , mojemu mężowi ostatnio chodziło szkło po głowie jak się dowiesz o cenę to daj znać sprowadzę go na ziemię Ja poprostu nie mogę się doczekać Twojej wykończeniówki Trzymam kciuki za papierzyska A pan Geodeta człowiek znający sięna rzeczy A propos szkła to chodzi mi po głowie "kontynuacja tego motywu na ścianie w kuchni.... ale nie wiem co z tego będzie... Znalazłam kilka sklepów internetowych w US, które sprzedają takie nieduże płytki fusingowane - ale kasa chora . Chyba trzeba sie lokalnie rozejrzeć. Mam jeszcze jeden namiar... na takiego trochę nawiedzonego artystę. Martwię się czy nie mam zbyt wysokich wymagań..jak sie nie uda to będę bardzo cierpieć ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kiedyś jak mnie pamięć nie zawodzi do szkła w kuchnio przymierzała się Sonika może ma jakieś namiary lub info Mi też chodziło po głowie ale w końcu wybrałam blachę Z racji tego że ja jestem taki pomysłowy dobromir to stwirdziłam że na tą scianę położe szkoło hartowane ale potem koncepcja się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts