Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...ta moja działka to jedna wielka dżungla nie do opanowania :( Choć może rzeczywiście to lepsze niż pustynia...ale jeśli chodzi o budowanie to chyba wolałabym puste pole...

ja właśnie mam taką pustynię i z zazdrością patrzę na wasze dostojne drzewa. minie wieczność nim u nas coś wyrośnie.

trochę porządków i będziecie mieli piękny ogórd.

Widzisz Nefer, Pan geodeta ma baaardzo dobry wzrok, skoro zobaczył jednego iglaczka :wink: :lol: . Mówiłam Ci, że to "życiowy chłop" :lol:

A notariusz jak widać będzie musiał poczekać. Szkoda, bo już byś miała tą sprawę za sobą. Ale jak powiadają : co się odwlecze, to nie uciecze 8) . Może i Ty do Finlandii z mężulkiem polecisz? Tak dla relaksu ? :wink: ... a zapomniałam,, przecież jesteś umówiona z Panem od kominków i nie możesz 8) .

Proszę o dokładny opis tego Twojego kominka, co i jak i w kolorze :wink: :lol:

Widzisz Nefer, Pan geodeta ma baaardzo dobry wzrok, skoro zobaczył jednego iglaczka :wink: :lol: . Mówiłam Ci, że to "życiowy chłop" :lol:

A notariusz jak widać będzie musiał poczekać. Szkoda, bo już byś miała tą sprawę za sobą. Ale jak powiadają : co się odwlecze, to nie uciecze 8) . Może i Ty do Finlandii z mężulkiem polecisz? Tak dla relaksu ? :wink: ... a zapomniałam,, przecież jesteś umówiona z Panem od kominków i nie możesz 8) .

Proszę o dokładny opis tego Twojego kominka, co i jak i w kolorze :wink: :lol:

Zaraz będzie w dzienniku :)

Dla Adrianki - kominek.

W stereo i w kolorze nie ma jeszsze, ale to takie pofałdowane nad wkładem to będzie szkło ( nadmieniam, że wkład i obudowa to półokrągła jest)

A kolory ? No marzy mi się od dolu od żółtego, przez pomarańczowy, przez czerwony do pupury - nie wiem czy to technicznie możliwe... się zobaczy:)

http://images4.fotosik.pl/39/b66ec6ec2de9cb4emed.jpg

sorry za jakość - się spieszyłam :)

No, no o ile pamiętam to kominek miał być z kamienia a tu taka zmiana :D

No kochana, ale kredyt już wybrany?

Ja to wybieram rozwiązania ekonomiczne, aby potem zawału serca nie dostać przy wycenie.

Adrianko Wkład będzie Spartherm taaaaki duży i do tego wezmę kogoś innego . Obudowa musi być jakaś "neutrealna" mocno ... bo będzie tego za dużo. Pan będzie się zajmował tylko szkłem i podświetleniem tego bałaganu ( nie wiem jeszcze czy podświetlę - nie chcę zrobić wsi w chałupie...:))

Ewik1tak, ten kominek z kamienia strasznie mi się podobał. Niestety nijak nie będzie pasował do wnętrza :(:( Dlatego musiałam wybrać coś z "pazurkiem" - no i zakręciłam się na fusing :) i się w tym zakochałam...

Ja tak mam, że najpierw wynajduję sobie technologię lub materiał a potem mam problem gdzie to w chałupie wkleić :):)

Igamyślisz? Mam nadzieję, że sie uda... i mam nadzieję, że nie za 18.000 tysięcy :):)

Nefer pomysł bardzo orginalny i nie tuzinkowy :lol: , mojemu mężowi ostatnio chodziło szkło po głowie jak się dowiesz o cenę to daj znać sprowadzę go na ziemię :wink: :)

Ja poprostu nie mogę się doczekać Twojej wykończeniówki :)

Trzymam kciuki za papierzyska :)

A pan Geodeta człowiek znający sięna rzeczy :)

Nefer pomysł bardzo orginalny i nie tuzinkowy :lol: , mojemu mężowi ostatnio chodziło szkło po głowie jak się dowiesz o cenę to daj znać sprowadzę go na ziemię :wink: :)

Ja poprostu nie mogę się doczekać Twojej wykończeniówki :)

Trzymam kciuki za papierzyska :)

A pan Geodeta człowiek znający sięna rzeczy :)

A propos szkła to chodzi mi po głowie "kontynuacja tego motywu na ścianie w kuchni.... ale nie wiem co z tego będzie... Znalazłam kilka sklepów internetowych w US, które sprzedają takie nieduże płytki fusingowane - ale kasa chora :(. Chyba trzeba sie lokalnie rozejrzeć. Mam jeszcze jeden namiar... na takiego trochę nawiedzonego artystę. Martwię się czy nie mam zbyt wysokich wymagań..jak sie nie uda to będę bardzo cierpieć ...):)

Kiedyś jak mnie pamięć nie zawodzi do szkła w kuchnio przymierzała się Sonika może ma jakieś namiary lub info :)

Mi też chodziło po głowie ale w końcu wybrałam blachę :)

Z racji tego że ja jestem taki pomysłowy dobromir :wink: :) to stwirdziłam że na tą scianę położe szkoło hartowane ale potem koncepcja się zmieniła 8)