Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie to z ręką na sercu już gnie bo moja kręgosłupa to nie lubi takich figli ale małż jeszcze więcej się natyrał to on jutro będzie biedny a wyjścia nie mieliśmy bo gruz potrzebny a solidny betonik skuwany z podjazdu ale trzeba było zabrać na już :( i miało być niby na 2 razy a wyszło 4 :wink: bardziej przykre że jutro też będzie gruzik do odbioru ale ci co kuć będą stwierdzili że jak im przyczepkę podstawimy to zamiast na ziemię to od razu na nią rzucać będą to chociaż połowę roboty oszczędzą :D

hmm.. bo też podczytuję nieregularnie...

w moim ZE, a jest to Zakład Energetyczny Zgierz atmosfera jest wyjątkowa.

wchodzisz, siadasz na krzesełku przed drzwiami do pokoju, w którym urzędują 3 biurka. w niewielkiej poczekalni kilka osób na krzesłach i ochroniarz z bronią :)

Przyłącza, umowy, cesje i inne załatwia jeden taki niemiły i Nigdy-Nie-Uśmiechnięty PAN Z. Równie dobrze mógłby mieć na nazwisko Mruk, Burczydło albo w podobie.

Spotkania z tym PANem kolega-sąsiad Misiek określił tak:

Często siadam na tych krzesełkach, bo to tego, a to tamtego brakuje. A to dowieź wniosek o umowę, a to umowę na wniosek itp. Czekam tylko, aż wpadnie ktoś, co mu się rano tabletek zapomniało i rozpierdzieli całość tego bajzlu od PANa Z. zaczynając.

męskie wydanie Pani nr1 jak nic.

dobry wieczór

Brazula ale za to jak doskonale pamiętam ten pierwszy dzień :wink: dzisiaj żeby mi nie było lepiej od godziny 12 do 20-ej robiłam za nianię 3 dzieci z czego jedo prawie półtora drugie prawie dwa i pół a trzecie chwalić Bozię 10 letnie - ja już nie chcę sadzić babek z piasku :o

Kurka Nefercia miałam tę samą akcję z pier.lonymi numerkami A i C - co za gupi kretyni te cholerne numerki tak podpisują :evil: :evil: :evil:

Tym bardziej że tam gdzie ja załatwiałam przynajmniej, do A się podchodzi TYLKO z wnioskiem o grupę V/VI teoretycznie, ale w praktyce przenieśli niedawno składanie wniosków na inne piętro, więc nie wiem po co k.wa w ogóle ma być numerek A do wyboru! :evil:

Ufff, wygadałam się :wink: Dobranoc :D

Neferku to ja chyba u siebie w Grodzisku mam dziwne panie nie z tej bajki - i w urzędzie gminy i w starostwie, że już o US nie wspomnę- po prostu ludzie przez wielki L zyczliwi, uczynni i pomocni :o :D

jak tak zwiedzasz to do mnie jest max 40 min autem :) zapraszam

NO się w końcu muszę wybrać do Ciebie , bo aż mi wstyd.

A może masz czas w ten weekend, to wpadłabym na herbatę :):)

Daj znać kiedy CI odpowiada :) Ja się dostosuję.

hmm.. bo też podczytuję nieregularnie...

w moim ZE, a jest to Zakład Energetyczny Zgierz atmosfera jest wyjątkowa.

wchodzisz, siadasz na krzesełku przed drzwiami do pokoju, w którym urzędują 3 biurka. w niewielkiej poczekalni kilka osób na krzesłach i ochroniarz z bronią :)

Przyłącza, umowy, cesje i inne załatwia jeden taki niemiły i Nigdy-Nie-Uśmiechnięty PAN Z. Równie dobrze mógłby mieć na nazwisko Mruk, Burczydło albo w podobie.

Spotkania z tym PANem kolega-sąsiad Misiek określił tak:

Często siadam na tych krzesełkach, bo to tego, a to tamtego brakuje. A to dowieź wniosek o umowę, a to umowę na wniosek itp. Czekam tylko, aż wpadnie ktoś, co mu się rano tabletek zapomniało i rozpierdzieli całość tego bajzlu od PANa Z. zaczynając.

męskie wydanie Pani nr1 jak nic.

Oj dobre, dobre Mrozku :)

No to siarczysty buziak dla Maluszka ode mnie :D :D I ładuj te akumulatory, ładuj, sił potrza jeszcze :D

Wiedziałam,że odpocznę..

Było przemiło - OK jest bardzo, bardzo stympatyczna. Nitubagę już znałam, ale zdania nie zmieniam, że to fajna babka jest :)

Dom Maluszka bardzo mi się podoba. Jest inny niż wszystkie. Moi panowie tynkarze uśmiechali się do mnie promiennie :):)

Pracują ładnie, więc wstydu nie ma.

Koty Maluszka są zaczapiste - no tylko pitulać. Ale mnie najbardziej podszedł Złoty kot ( on ma na serio pół ryjka złotego + dwa - słownie dwa - białe wąsy. Reszta wąsów czarna) Ścierwo porusza się z taką gracją :):)

I udało nam się nawet wybrać tynk dla Maluszka (znaczy się kolor) co oczywiście nie obliguje jej do zakupu tegoż :)

Miejsce bajeczne, cisza, świersze grają - poezja mówię Wam..

W kwestii zdjęć to chyba jest tylko jedno :

Chyba zaliczyłam fotkę na trasie jak się urwałam z korka ...ALe raz się żyje :) Jak dostanę to wkleję :)