anjamen 27.08.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nefer a Ty chcesz wcisnac plasz wodny do spartherma, ja planuje Varia ah i musze tam wsadzic pw, slyszalam o jakims termo boxie produkowanym przez sparherma moze Ty masz wieksza wiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Płaszcz wodnego nie będzie Ano jest taki termo box - nowa technilogia , ale nie wnikałam. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Zawodowy ten Twój wkładzik Ostatnio właśnie mam fazę na oglądanie kominków (no i co że dopiero stan zero???? ) Czekam na jeszcze wizualizacji i wnętrzarskich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Piękny, piękny ten wkładzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Zawodowy ten Twój wkładzik Ostatnio właśnie mam fazę na oglądanie kominków (no i co że dopiero stan zero???? ) Czekam na jeszcze wizualizacji i wnętrzarskich pomysłów Dziś zero - jutro zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Piękny, piękny ten wkładzik Prawda ? W końcu ktoś mnie rozumie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja też Cię rozumiem Kominek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja też Cię rozumiem Kominek super Uff dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ależ nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jako czytacz dziekuje za pozdrowienia Kominek ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 To pod tę książkę Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 przyszlam na wscieklego pieska zdrowko i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrozek1 27.08.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dziś zero - jutro zamknięty ...oddział. chyba się przejadę do pobliskiego ośrodka zobaczyć jak tam jest naprawdę. A co, lepiej mieć świadomość gdzie mam dużą szansę spędzić kawał żywota. A jak zamorduję dostawcę czy wykonawcę to i tak lepiej świra udawać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witajcie , Postanowiłam się ujawnić i przywitać za jednym zamachem.W ramach przygotowań do własnej budowy zaczytuję się dziennikami budowy Forumowiczów.Dziennik Nefer wciągnął mnie do tego stopnia,że przedarłam się nawet przez komentarze Pomysł żeby go wydać w formie książkowej popieram w pełni. Dom podoba mi się bardzo .Lubię kiedy bryła nie do końca ujawnia ile przestrzeni kryje się w środku. Po tym co zobaczyłam do tej pory dołączam do grona ciekawskich czekających na pomysły wykończeniowe tak niebanalnej Inwestorki P.S. Nowy nabytek kominkowy super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 pikny kominek witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dobry wieczór kominek i wszystko piękne no ale wiadomo to Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, witam - już wróciłam z Okęcia, małż w domu, dzieci pójdą spać to się nim zajmę Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu Mrozku1 - profilaktycznie zapisz sie do psychiatry i regularnie uczęszczaj. Możesz odwalić jakąś nieudaną próbę samobójczą i nadal uczęszczać. Leków przepisanych nie bierz. Moja znajoma świetnie na tym wyszła i wydymała wszystkich wokół - z przyjaciółmi włącznie :) Dobroszko Jesteś dzielna niebywale - przejść to wszystko to ... szacuneczek. Masz egzemplarz autorski na bank z dedykacją :) Maluszku - jak tak tynkarze? Fajnie, że Ci się podoba kominek. Ja zupełnie ześwirowałam na jego punkcie.. nienormalna, nie ? Wu Rzeczy, które wydają się oczywiste mogą sprawiać tylko takie wrażenie: Bo Ty nie wiesz jak ja się miotam z każdą decyzją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to zdróweczko Za cudny kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to zdróweczko Za cudny kominek Się zobaczy :) Czy cudny Na razie mam problem - jak go wykończyć. Wkliłam na kominkach to Wam też pokażę, z czym mam problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nefcia na 100 % to nie wiem jak się miotasz ale domyślać sie mogę to są trudne decyzje bo nie robisz na rok dwa ale na kilka ładnych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts