dobroszka 27.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nooo na takie dzieło z taką dedykacją to muszę sobie jakąś specjalistyczną gablotę strzelić .Coby mi odwiedzające wycieczki paluchami nie usmoliły eksponatu A czy masz już jakieś pomysły na obudowanie tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, witam - już wróciłam z Okęcia, małż w domu, dzieci pójdą spać to się nim zajmę miłego zajmowania się małżem Maluszku - jak tak tynkarze? walczą powoli mam już tego dosyć ale nic to trzeba jeszcze jakiś czas wytrzymać Fajnie, że Ci się podoba kominek. Ja zupełnie ześwirowałam na jego punkcie.. nienormalna, nie ? wcale nie - ja też się uparłam na swój i go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja wściekłego to i w sieci i w realu Twoje zdrowie, żeby Cię nie wykończyła zbytnio ta wykończeniówka I.... żeby się ten pikny kominek nie rozsechł (?*) * nie mam pojęcia co się może stać z kominkiem, jak się go odpowiednio nie obleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A mnie chodzi po głowie coś nie-do-zrobienia.. czyli obudowa mojego kominka Jesli nie oglądaliście filmu "CEsarzowa" to obejrzyjcie. Często widac tam wnętrze pałacu - między innymi bajeczną kolumnadę. Kolumny wyglądają jakby były szklane ( ze szkła fusingowanego) poświetlone od środka i od dołu byly kolory : fiolet, czerwiń , żołty, zielony do granatu. Tu coś znalazam, ale te kolumny mają mniej kolorów i są zbyt różowe: http://gfx.filmweb.pl/ph/28/34/262834/93020.1.jpg I taka marzy mi się obudowa nad wkładem. Szkło fusingowane to majątek i specjalny stelaż , bo ciężkie jak fuck... Chyba pozotaje mi znaleźć artyste malarza co takie coś mi pierdyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja wściekłego to i w sieci i w realu Twoje zdrowie, żeby Cię nie wykończyła zbytnio ta wykończeniówka I.... żeby się ten pikny kominek nie rozsechł (?*) * nie mam pojęcia co się może stać z kominkiem, jak się go odpowiednio nie obleje MOże go wykurwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 wcale nie - ja też się uparłam na swój i go mam Aaaa czyli ze mną wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nefcia na 100 % to nie wiem jak się miotasz ale domyślać sie mogę to są trudne decyzje bo nie robisz na rok dwa ale na kilka ładnych lat A cholera wie. Jak sie wkurzę to przy pierwszej okazji może to w plichy sprzedam ? :) Bo będę mieć nowe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nooo na takie dzieło z taką dedykacją to muszę sobie jakąś specjalistyczną gablotę strzelić .Coby mi odwiedzające wycieczki paluchami nie usmoliły eksponatu A czy masz już jakieś pomysły na obudowanie tego cuda? No kurde właśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja wściekłego to i w sieci i w realu Twoje zdrowie, żeby Cię nie wykończyła zbytnio ta wykończeniówka I.... żeby się ten pikny kominek nie rozsechł (?*) * nie mam pojęcia co się może stać z kominkiem, jak się go odpowiednio nie obleje MOże go wykurwić ? No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nooo na takie dzieło z taką dedykacją to muszę sobie jakąś specjalistyczną gablotę strzelić .Coby mi odwiedzające wycieczki paluchami nie usmoliły eksponatu A czy masz już jakieś pomysły na obudowanie tego cuda? No kurde właśnie ... No się ciut spóźniłam z tym pytaniem...Ale wykrakałam te niebanalne pomysły Zastanawiam się kogo by tu bałamucić o pomoc w wykonaniu takiego "cusia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi.. http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ To ich stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi.. http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ To ich stronka Oooo widzę , że na tym Forum odpowiedzi znajdują się lotem błyskawicy. Dla OK chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 OK, Wiem, oglądałam, ale obawiam się, że nie będzie mnie stać - ja nie mam apartamentu przy Centrla Parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nooo na takie dzieło z taką dedykacją to muszę sobie jakąś specjalistyczną gablotę strzelić .Coby mi odwiedzające wycieczki paluchami nie usmoliły eksponatu A czy masz już jakieś pomysły na obudowanie tego cuda? No kurde właśnie ... No się ciut spóźniłam z tym pytaniem...Ale wykrakałam te niebanalne pomysły Zastanawiam się kogo by tu bałamucić o pomoc w wykonaniu takiego "cusia"... Będę gmerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 OK, Wiem, oglądałam, ale obawiam się, że nie będzie mnie stać - ja nie mam apartamentu przy Centrla Parku Kupił - nie kupił, potargować warto Może nie będzie tak źle, a chyba lepiej niż szkło fusingowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 OK, Wiem, oglądałam, ale obawiam się, że nie będzie mnie stać - ja nie mam apartamentu przy Centrla Parku Kupił - nie kupił, potargować warto Może nie będzie tak źle, a chyba lepiej niż szkło fusingowe... Dobrze gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Co by to nie było, jestem straszliwie ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi.. http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ To ich stronka Czy tym razem meza mi przypadkiem nie obrazasz??? Co to jest fusing??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi.. http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ To ich stronka Czy tym razem meza mi przypadkiem nie obrazasz??? Co to jest fusing??? Nie obrażam, gdzież bym śmiała Fusing to technika polegająca na spiekaniu różnokolorowego szkła, przepiękne rzeczy z tego wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts