Nefer 27.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czy tym razem meza mi przypadkiem nie obrazasz??? Co to jest fusing??? Ściemniasz :) To stapiane szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 tu :http://www.witrazesc.com.pl/polish/stapiane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 tu :http://www.witrazesc.com.pl/polish/stapiane.html http://www.witraz.com/galeria/galeria_stapiane/stapiane_przedmioty_i_3d/kolumna_ken/kolumna_ken.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to coby go nie wykurwiło A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów To pewnie i fusing może zaimitować. A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi.. http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ To ich stronka Czy tym razem meza mi przypadkiem nie obrazasz??? Co to jest fusing??? Nie obrażam, gdzież bym śmiała Fusing to technika polegająca na spiekaniu różnokolorowego szkła, przepiękne rzeczy z tego wychodzą A na czym mam to namalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 tu :http://www.witrazesc.com.pl/polish/stapiane.html http://www.witraz.com/galeria/galeria_stapiane/stapiane_przedmioty_i_3d/kolumna_ken/kolumna_ken.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A na szkle na przykład, da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Hm.... Muszem zapytac swojego asystenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Szkło za ciężkie - potrzebny byłby stelaż.Raczej na ścianie (obudowie) gk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ooooo, to juz brzmi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dopytaj, dopytaj Ja mam plafon w łazience udający szkło fusingowe, właśnie malowany, i z daleka toto nawet wygląda, ale z bliska to już widać, że za mocno się nie przyłożyli. A kominek to raczej z bliska się ogląda Ale pewnie i to się da zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Sorry Laski, mąż wrócił po 3 tygodniach a ja klepię :) Uciekam Dzięki Małgoś :) Sama przymiarka do tematu zrobiła mi dobrze - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 I tak sie Central Parkiem nie przejmuj. Teraz dolar nisko stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 28.08.2008 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 “Człowiek jest punktem wyjścia każdej rzeczy i każdego poznania, jest swoim własnym źródłem i swoim własnym odniesieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu Bedziem zaliczali , ale chyba nie w ta Niedziele. Zajedziemy przejazdem do Maluszka polukac na chwilke . Bede dzwonila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie dziw się, że tyle osób czyta Twój dziennik bo: Piszesz super i budujesz super dom, chociaż nawet gdybyś budowała kibel to i tak dziennik byłby pewno z jajem , tyle że krótszy. Drugi powód to to że kiedyś to był dziennik domu którego nie było, a teraz jest i to wielki i wypasiony. Sam czytam na bieżąco bo dziennik jest bardzo fajnie pisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie dziw się, że tyle osób czyta Twój dziennik bo: Piszesz super i budujesz super dom, chociaż nawet gdybyś budowała kibel to i tak dziennik byłby pewno z jajem , tyle że krótszy. Drugi powód to to że kiedyś to był dziennik domu którego nie było, a teraz jest i to wielki i wypasiony. Sam czytam na bieżąco bo dziennik jest bardzo fajnie pisany. Gaweł :) Aż mi się cieplutko zrobiło na sercu Jakiś czas temu już zauważyłam, że ciągnięcie tej budowy to tak naprawdę przez ten dziennik. Często nie mam już suły - dzieci, dom, praca po 18 h,mąż zagranicą. Ale wiem, że kuźwa będzie WSTYD jak nie będę dalej szła do przodu. Będzie wstyd jeśli nic nie napiszę w dizenniku. Po prostu publicznie dam doopy i już. I co ja powiem moim Czytaczom ? Że się nie chciało ? Że nie dałam rady ? Że odpadłam ? Wiem,że bez dziennika i bez komentarzy i bez tych wszystkich ludzi, którzy tu są, zaglądają, czasem mieszkają w moim dzienniku - nie dałabym rady. NIe kadzę - zupełnie serio tak myślę. Drugim katalizatorem jest mój wykonawca, który po prostu umawia ekipy i nie mam nic do gadania :) To idiotyczne, ale śmieję się z Wami, płaczę, cieszę sie z urodzin i żalę w chwilach ostatecznych, które mnie dotykają. Kuźwa - to magia. Albo to tylko ja jestem nienormalna... :) Dlatego DZIĘKUJĘ BARDZO 10000000 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu Bedziem zaliczali , ale chyba nie w ta Niedziele. Zajedziemy przejazdem do Maluszka polukac na chwilke . Bede dzwonila Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, witam - już wróciłam z Okęcia, małż w domu, dzieci pójdą spać to się nim zajmę Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu Mrozku1 - profilaktycznie zapisz sie do psychiatry i regularnie uczęszczaj. Możesz odwalić jakąś nieudaną próbę samobójczą i nadal uczęszczać. Leków przepisanych nie bierz. Moja znajoma świetnie na tym wyszła i wydymała wszystkich wokół - z przyjaciółmi włącznie :) Dobroszko Jesteś dzielna niebywale - przejść to wszystko to ... szacuneczek. Masz egzemplarz autorski na bank z dedykacją :) Maluszku - jak tak tynkarze? Fajnie, że Ci się podoba kominek. Ja zupełnie ześwirowałam na jego punkcie.. nienormalna, nie ? Wu Rzeczy, które wydają się oczywiste mogą sprawiać tylko takie wrażenie: Bo Ty nie wiesz jak ja się miotam z każdą decyzją :) ja jestem jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nefercia - widziałam kominek...superaśny... i czytałam o Pani 1 - i tu wychodzi Twa wielkość...a Pani 1 już podziękujemy... buziaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts