Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to coby go nie wykurwiło :lol: :lol: :lol:

A monsz Małgoś nie mógłby Ci w razie czego pierdyknąć tej obudowy? :wink:

Przecież on się właśnie tym zajmuje - tzn. nie fusingiem, ale imitowaniem chyba wszystkich możliwych materiałów :lol: To pewnie i fusing może zaimitować.

A to jest koncepcja - musi umie malowac jakby co .... NO dałaś mi do myślenia - musze się udac do Małgosi..

http://faux.pginterarts.com/fauxPL/

To ich stronka :)

Czy tym razem meza mi przypadkiem nie obrazasz??? :roll: :roll: :roll: Co to jest fusing??? :o :o :o

Nie obrażam, gdzież bym śmiała :wink:

Fusing to technika polegająca na spiekaniu różnokolorowego szkła, przepiękne rzeczy z tego wychodzą :roll:

A na czym mam to namalowac? :roll: :roll: :roll:

Dopytaj, dopytaj :lol:

Ja mam plafon w łazience udający szkło fusingowe, właśnie malowany, i z daleka toto nawet wygląda, ale z bliska to już widać, że za mocno się nie przyłożyli. A kominek to raczej z bliska się ogląda :roll: Ale pewnie i to się da zrobić...

Nie dziw się, że tyle osób czyta Twój dziennik bo:

Piszesz super i budujesz super dom, chociaż nawet gdybyś budowała kibel to i tak dziennik byłby pewno z jajem :lol: , tyle że krótszy. Drugi powód to to że kiedyś to był dziennik domu którego nie było, a teraz jest i to wielki i wypasiony. Sam czytam na bieżąco :D bo dziennik jest bardzo fajnie pisany.

Nie dziw się, że tyle osób czyta Twój dziennik bo:

Piszesz super i budujesz super dom, chociaż nawet gdybyś budowała kibel to i tak dziennik byłby pewno z jajem :lol: , tyle że krótszy. Drugi powód to to że kiedyś to był dziennik domu którego nie było, a teraz jest i to wielki i wypasiony. Sam czytam na bieżąco :D bo dziennik jest bardzo fajnie pisany.

Gaweł :):) Aż mi się cieplutko zrobiło na sercu :)

Jakiś czas temu już zauważyłam, że ciągnięcie tej budowy to tak naprawdę przez ten dziennik.

Często nie mam już suły - dzieci, dom, praca po 18 h,mąż zagranicą.

Ale wiem, że kuźwa będzie WSTYD jak nie będę dalej szła do przodu. Będzie wstyd jeśli nic nie napiszę w dizenniku.

Po prostu publicznie dam doopy i już. I co ja powiem moim Czytaczom ?

Że się nie chciało ? Że nie dałam rady ? Że odpadłam ?

Wiem,że bez dziennika i bez komentarzy i bez tych wszystkich ludzi, którzy tu są, zaglądają, czasem mieszkają w moim dzienniku - nie dałabym rady.

NIe kadzę - zupełnie serio tak myślę.

Drugim katalizatorem jest mój wykonawca, który po prostu umawia ekipy i nie mam nic do gadania :):)

To idiotyczne, ale śmieję się z Wami, płaczę, cieszę sie z urodzin i żalę w chwilach ostatecznych, które mnie dotykają.

Kuźwa - to magia.

Albo to tylko ja jestem nienormalna... :):):)

Dlatego DZIĘKUJĘ BARDZO 10000000 razy.

Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :):) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu :)

Bedziem zaliczali , ale chyba nie w ta Niedziele.

Zajedziemy przejazdem do Maluszka polukac na chwilke .

Bede dzwonila :D

Oki :)

Witam, witam - już wróciłam z Okęcia, małż w domu, dzieci pójdą spać to się nim zajmę :)

Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :):) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu :)

Mrozku1 - profilaktycznie zapisz sie do psychiatry i regularnie uczęszczaj. Możesz odwalić jakąś nieudaną próbę samobójczą i nadal uczęszczać. Leków przepisanych nie bierz. Moja znajoma świetnie na tym wyszła i wydymała wszystkich wokół - z przyjaciółmi włącznie :):)

Dobroszko Jesteś dzielna niebywale - przejść to wszystko to ... szacuneczek. Masz egzemplarz autorski na bank z dedykacją :):)

Maluszku - jak tak tynkarze? Fajnie, że Ci się podoba kominek. Ja zupełnie ześwirowałam na jego punkcie.. nienormalna, nie ?

Wu Rzeczy, które wydają się oczywiste mogą sprawiać tylko takie wrażenie: Bo Ty nie wiesz jak ja się miotam z każdą decyzją :):):)

ja jestem jak najbardziej za :wink: