Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór :D

Nefercia Twój dziennik i komentarze to chyba najlepsza lektura na tym forum - chyba nawet na pewno :wink: toteż i ja zapisuję się w kolejkę po egzemplarza na piśmie koniecznie z awtografem :D bo ja maniak-czytacz :D

Nie wiem czy ktoś to wyda :):) Będę musiała znależć sponsora :)

a tam zaraz sponsor trzaśnij sama na kompie a potem sie pokseruje zbinduje i każdy se przyleci po autograf a i puszeczkę naszykuj coby wrzuta na papier do ksero była :wink:

Eeeeeeeeee mam znajomą drukarnię - może za dużo nie policzą :):)

Jesoo ale zanim ja to przerobię a normalny format :o :roll: :roll:

No, trzeba będzie poczekać.

Zresztą mam taki plan, że edycją zajmę się siedząc na tarasie mojego zamieszkałego domu - no jakoś musi się to skończyć .... kiedyś :)

Pomolestowalam swojego pomocnika i stwierdzil, ze namalowac to sie wszystko da. I na szkle i na k-g, tylko pytanie, czy to mialoby miec jakies rzeczywiste wypuklosci, bo to moglby byc problem.

NO MAłgoś - miód na moje serce. NIe, wypukłości nie musi być.

Pomolestowalam swojego pomocnika i stwierdzil, ze namalowac to sie wszystko da. I na szkle i na k-g, tylko pytanie, czy to mialoby miec jakies rzeczywiste wypuklosci, bo to moglby byc problem.

NO MAłgoś - miód na moje serce. NIe, wypukłości nie musi być.

No widzisz, jeszcze miodopedzaczem zostane. :D Jak by co, to wiesz, gdzie mnie szukac. :wink: