Aga J.G 28.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Super kominek Mam nadzieję że już będę wspierać na bierząco, bom coś ostatnio zaniedbałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Aguś - na pewno miałaś coś innego do roboty ALe zaglądaj - będzie nam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Miałam, miałam ale mam nadzieję że już wychodzimy na prostą czasową Może kiedyś skrobnę coś w dzienniku w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dobry wieczór Nefercia Twój dziennik i komentarze to chyba najlepsza lektura na tym forum - chyba nawet na pewno toteż i ja zapisuję się w kolejkę po egzemplarza na piśmie koniecznie z awtografem bo ja maniak-czytacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Miałam, miałam ale mam nadzieję że już wychodzimy na prostą czasową Może kiedyś skrobnę coś w dzienniku w tym temacie No myślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dobry wieczór Nefercia Twój dziennik i komentarze to chyba najlepsza lektura na tym forum - chyba nawet na pewno toteż i ja zapisuję się w kolejkę po egzemplarza na piśmie koniecznie z awtografem bo ja maniak-czytacz Nie wiem czy ktoś to wyda :) Będę musiała znależć sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a tam zaraz sponsor trzaśnij sama na kompie a potem sie pokseruje zbinduje i każdy se przyleci po autograf a i puszeczkę naszykuj coby wrzuta na papier do ksero była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a tam zaraz sponsor trzaśnij sama na kompie a potem sie pokseruje zbinduje i każdy se przyleci po autograf a i puszeczkę naszykuj coby wrzuta na papier do ksero była Eeeeeeeeee mam znajomą drukarnię - może za dużo nie policzą :) Jesoo ale zanim ja to przerobię a normalny format No, trzeba będzie poczekać. Zresztą mam taki plan, że edycją zajmę się siedząc na tarasie mojego zamieszkałego domu - no jakoś musi się to skończyć .... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no to widzisz żaden proble drukną i cacy poczekać trochu można a patrząc jak szybko i sprawnie to u Ciebie idzie to już niedługo będziesz się delektować kawką na własnym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cześć To ja się polecam do składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Skoro koniec dziennika ma nastapić na własnym tarasie to i ja zaczekam Lubię historie z happy endem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pomolestowalam swojego pomocnika i stwierdzil, ze namalowac to sie wszystko da. I na szkle i na k-g, tylko pytanie, czy to mialoby miec jakies rzeczywiste wypuklosci, bo to moglby byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Miałam, miałam ale mam nadzieję że już wychodzimy na prostą czasową Może kiedyś skrobnę coś w dzienniku w tym temacie No myślę :) TYlko najpierw musze nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Czytam i czytam i wyszło mi, że sprawa obudowy i "udekorowania" kominka załatwiona To good Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Rrmi , OK, Anjamen, tak czułam, że nabijacie ten licznik :) Ale wściekła trzeba będzie zaliczy i w realu Bedziem zaliczali , ale chyba nie w ta Niedziele. Zajedziemy przejazdem do Maluszka polukac na chwilke . Bede dzwonila Oki przyjedziesz razem z rrmisią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pomolestowalam swojego pomocnika i stwierdzil, ze namalowac to sie wszystko da. I na szkle i na k-g, tylko pytanie, czy to mialoby miec jakies rzeczywiste wypuklosci, bo to moglby byc problem. NO MAłgoś - miód na moje serce. NIe, wypukłości nie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 przyjedziesz razem z rrmisią? jeszcze nie mam planów na niedzielę, więc nie obiecuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pomolestowalam swojego pomocnika i stwierdzil, ze namalowac to sie wszystko da. I na szkle i na k-g, tylko pytanie, czy to mialoby miec jakies rzeczywiste wypuklosci, bo to moglby byc problem. NO MAłgoś - miód na moje serce. NIe, wypukłości nie musi być. No widzisz, jeszcze miodopedzaczem zostane. Jak by co, to wiesz, gdzie mnie szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzień dobry cóż tak pusto u Neferci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Nefercia wybiera kibel.Wiszący.geberit. KUŹWA !!!!!!!!!!!!! Kto tego tyle wymyślił ???????????// CHyba pójde na łatwiznę , pojadę do salonu Koła i poproszę wyposażenie do 4 łazienek. I szlus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts