Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

juz kible????

chyba tez pora zalozyc suwaczek Neferko :wink:

JUŻ ? Ja musze mieć geberity na poniedziałek ! Chyba jestem w panice :):)

A suwaczek :oops: Jesssss jaka ja jestem zachowawcza - chyba nic sobie nie chce obiecywać czy co ? :o Jeszcze nie jestem gotowa :)

Hej Kobitko z najfajniejszym dziennikiem :lol: , no i miałam dzwonić i nie dzwoniła...ale zadzwonię! :wink:

Też żeśmy kible dziś oglądali...maaamo!

Kominek wypas! A gdzie u Ciebie stanie - jakoś na środku ściany, czy z boku, czy w rogu..?

Bo mi kurna koncepcja upada i chyba jednka w projekcie przeniesiemy kominek z bocznej na centralną ścianę salonową. Ale tu skarbnica pomysłów, więc przyszłam popatrzać i popytać. :D

Hej Kobitko z najfajniejszym dziennikiem :lol: , no i miałam dzwonić i nie dzwoniła...ale zadzwonię! :wink:

Też żeśmy kible dziś oglądali...maaamo!

Kominek wypas! A gdzie u Ciebie stanie - jakoś na środku ściany, czy z boku, czy w rogu..?

Bo mi kurna koncepcja upada i chyba jednka w projekcie przeniesiemy kominek z bocznej na centralną ścianę salonową. Ale tu skarbnica pomysłów, więc przyszłam popatrzać i popytać. :D

:):)

Centralnie. Dlatego tyle kosztuje - bo to najważniejszy element całego domu :)

a w czym problem :o

A czym one się różnią ? Czy ja tera zmusze sie decydować na sanitariaty ?

Weszłam do Castoramy a tam pierdzielnięte wszystko na kupę i obsług anic nie wiedząca...

Pytanie za 100 plkt : czy kupując np. stelaż Koło mogę założyć innej firmy sanitariaty ( kibelek i bidet).

Czy może kupić oryginalny Geberit ? A co do tego pasuje

Mamusiu ....:(

a w czym problem :o

A czym one się różnią ? Czy ja tera zmusze sie decydować na sanitariaty ?

Weszłam do Castoramy a tam pierdzielnięte wszystko na kupę i obsług anic nie wiedząca...

Pytanie za 100 plkt : czy kupując np. stelaż Koło mogę założyć innej firmy sanitariaty ( kibelek i bidet).

Czy może kupić oryginalny Geberit ? A co do tego pasuje

Mamusiu ....:(

A nie mozesz kupic zestawu calego, co by nie myslec za duzo?

Przywitać po przerwie się przyszłam. :D

Kominek piękny, o kiblach nie mam pojęcia, ale takie, co są u Rrmi bardzo mi się podobały. :D

Tylko drogie jakieś strasznie były, bo takie eleganckie. :roll:

Przywitać po przerwie się przyszłam. :D

Kominek piękny, o kiblach nie mam pojęcia, ale takie, co są u Rrmi bardzo mi się podobały. :D

Tylko drogie jakieś strasznie były, bo takie eleganckie. :roll:

Łorety - chyba muszę spytać jak wygląda elegancki kibel :)

A nie mozesz kupic zestawu calego, co by nie myslec za duzo?

Ha, no właśnie- czyli musze sie już zdecydować co mi sie podoba - najgorzej mieć wybór :roll:

Ja to nie rozumiem tego szalenstwa na temat kibli - no moze dlatego, ze ja mam tak mikroskopijne lazienki, ze ich nawet nie widac, ale wzielam normalnie zestaw cersanitu i gites. Nie doradze Ci w kwestii, czy jedno bedzie do drugiego pasowac - ja jako hydraulicznie zupelnie nieznajaca sie kobieta wzielam wszystko jak leci i nawet nie zagladalam do pudelka. Jedyna decyzja to jaki miec przycisk - czy blyszczacy czy matowy czy bialy... :roll: :roll: :roll:

Cześć :)

Na Gebericie na pewno powiesisz każdy, przypuszczam, że na innych też, ale Geberita jestem pewna :roll:

OK - dzieki - czyli już wiem co jutro kupię :)

Nie ma sprawy - sama tak kupowałam :lol:

Tyle że wiedziałam, jaki chcę kibel i stelaża do niego firma nie robiła :roll:

Małgoś ma rację co do przycisków - geberity w zależności od "modelu" i firmy różnią się wyborem w przyciskach. Weź taki, który ma największy wybór przycisków, bo kibel powiesisz każdy, ale przycisku już nie :wink: Aha, geberity Geberita różnią się też wysokością, te niższe są droższe i właśnie też mają różne przyciski :roll: