anjamen 30.08.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 juz kible???? chyba tez pora zalozyc suwaczek Neferko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 juz kible???? chyba tez pora zalozyc suwaczek Neferko JUŻ ? Ja musze mieć geberity na poniedziałek ! Chyba jestem w panice :) A suwaczek Jesssss jaka ja jestem zachowawcza - chyba nic sobie nie chce obiecywać czy co ? Jeszcze nie jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 tja i pewnego dnia pewnie bardzo szybko, ni z gruszki ni z pietruszki napiszesz juz mieszkam a wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.08.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Hej Kobitko z najfajniejszym dziennikiem , no i miałam dzwonić i nie dzwoniła...ale zadzwonię! Też żeśmy kible dziś oglądali...maaamo! Kominek wypas! A gdzie u Ciebie stanie - jakoś na środku ściany, czy z boku, czy w rogu..? Bo mi kurna koncepcja upada i chyba jednka w projekcie przeniesiemy kominek z bocznej na centralną ścianę salonową. Ale tu skarbnica pomysłów, więc przyszłam popatrzać i popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 tja i pewnego dnia pewnie bardzo szybko, ni z gruszki ni z pietruszki napiszesz juz mieszkam a wszyscy To też możliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Hej Kobitko z najfajniejszym dziennikiem , no i miałam dzwonić i nie dzwoniła...ale zadzwonię! Też żeśmy kible dziś oglądali...maaamo! Kominek wypas! A gdzie u Ciebie stanie - jakoś na środku ściany, czy z boku, czy w rogu..? Bo mi kurna koncepcja upada i chyba jednka w projekcie przeniesiemy kominek z bocznej na centralną ścianę salonową. Ale tu skarbnica pomysłów, więc przyszłam popatrzać i popytać. :) Centralnie. Dlatego tyle kosztuje - bo to najważniejszy element całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.08.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 JUŻ ? Ja musze mieć geberity na poniedziałek ! Chyba jestem w panice :) a w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 JUŻ ? Ja musze mieć geberity na poniedziałek ! Chyba jestem w panice :) a w czym problem A czym one się różnią ? Czy ja tera zmusze sie decydować na sanitariaty ? Weszłam do Castoramy a tam pierdzielnięte wszystko na kupę i obsług anic nie wiedząca... Pytanie za 100 plkt : czy kupując np. stelaż Koło mogę założyć innej firmy sanitariaty ( kibelek i bidet). Czy może kupić oryginalny Geberit ? A co do tego pasuje Mamusiu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 JUŻ ? Ja musze mieć geberity na poniedziałek ! Chyba jestem w panice :) a w czym problem A czym one się różnią ? Czy ja tera zmusze sie decydować na sanitariaty ? Weszłam do Castoramy a tam pierdzielnięte wszystko na kupę i obsług anic nie wiedząca... Pytanie za 100 plkt : czy kupując np. stelaż Koło mogę założyć innej firmy sanitariaty ( kibelek i bidet). Czy może kupić oryginalny Geberit ? A co do tego pasuje Mamusiu .... A nie mozesz kupic zestawu calego, co by nie myslec za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A nie mozesz kupic zestawu calego, co by nie myslec za duzo? Ha, no właśnie- czyli musze sie już zdecydować co mi sie podoba - najgorzej mieć wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Przywitać po przerwie się przyszłam. Kominek piękny, o kiblach nie mam pojęcia, ale takie, co są u Rrmi bardzo mi się podobały. Tylko drogie jakieś strasznie były, bo takie eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Przywitać po przerwie się przyszłam. Kominek piękny, o kiblach nie mam pojęcia, ale takie, co są u Rrmi bardzo mi się podobały. Tylko drogie jakieś strasznie były, bo takie eleganckie. Łorety - chyba muszę spytać jak wygląda elegancki kibel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Cześć Na Gebericie na pewno powiesisz każdy, przypuszczam, że na innych też, ale Geberita jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Cześć Na Gebericie na pewno powiesisz każdy, przypuszczam, że na innych też, ale Geberita jestem pewna OK - dzieki - czyli już wiem co jutro kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A nie mozesz kupic zestawu calego, co by nie myslec za duzo? Ha, no właśnie- czyli musze sie już zdecydować co mi sie podoba - najgorzej mieć wybór Ja to nie rozumiem tego szalenstwa na temat kibli - no moze dlatego, ze ja mam tak mikroskopijne lazienki, ze ich nawet nie widac, ale wzielam normalnie zestaw cersanitu i gites. Nie doradze Ci w kwestii, czy jedno bedzie do drugiego pasowac - ja jako hydraulicznie zupelnie nieznajaca sie kobieta wzielam wszystko jak leci i nawet nie zagladalam do pudelka. Jedyna decyzja to jaki miec przycisk - czy blyszczacy czy matowy czy bialy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Obawiam się, że mój stosunek do sanitariatów jest podobny do Twojego Małgosiu.. w końcu rozmawiamy o kiblach a nie o samochodach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Cześć Na Gebericie na pewno powiesisz każdy, przypuszczam, że na innych też, ale Geberita jestem pewna OK - dzieki - czyli już wiem co jutro kupię Nie ma sprawy - sama tak kupowałam Tyle że wiedziałam, jaki chcę kibel i stelaża do niego firma nie robiła Małgoś ma rację co do przycisków - geberity w zależności od "modelu" i firmy różnią się wyborem w przyciskach. Weź taki, który ma największy wybór przycisków, bo kibel powiesisz każdy, ale przycisku już nie Aha, geberity Geberita różnią się też wysokością, te niższe są droższe i właśnie też mają różne przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 ale trzeba uwazac ze stelazem na bidet, bo maja rozny rozstaw srob ale sie wymadrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 ale trzeba uwazac ze stelazem na bidet, bo maja rozny rozstaw srob ale sie wymadrzylam O to to to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja pierdziu - dlaczego to takie w d.upę skomplikowane ?Jadę do salonu Koła i kupuję jak leci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts