Nefer 31.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Szkoda dzielić takie doborowe towarzystwo Więc pewnie hurtem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 To moze od razu prezesa wybierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Prezesa parapatówy ? :) Jakaś mania tytułów Maaaaaaaaaaaaaaaaałgoś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Nieeeee, raczej zarzad reprezentacji forumowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Acha, a jak by co, to ja mam juz pieczatke "prezes zarzadu", moge pozyczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Acha, a jak by co, to ja mam juz pieczatke "prezes zarzadu", moge pozyczyc... A ja nie mam :) Sporo nerwów straciłam, by sie jej wywinąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Acha, a jak by co, to ja mam juz pieczatke "prezes zarzadu", moge pozyczyc... A ja nie mam :) Sporo nerwów straciłam, by sie jej wywinąć :) A ja sie na ochotnika zglosilam... Ale w zarzadzie mam meza i jego najblizszego kumpla, zero przychodow, zero kapitalu i duuuuuzo wina wypitego na spotkaniach zarzadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Acha, a jak by co, to ja mam juz pieczatke "prezes zarzadu", moge pozyczyc... A ja nie mam :) Sporo nerwów straciłam, by sie jej wywinąć :) A ja sie na ochotnika zglosilam... Ale w zarzadzie mam meza i jego najblizszego kumpla, zero przychodow, zero kapitalu i duuuuuzo wina wypitego na spotkaniach zarzadu. Nie macie jakiegoś wolnego miejsca w zarządzie ? Do takiego to bym się sama zapisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Acha, a jak by co, to ja mam juz pieczatke "prezes zarzadu", moge pozyczyc... A ja nie mam :) Sporo nerwów straciłam, by sie jej wywinąć :) A ja sie na ochotnika zglosilam... Ale w zarzadzie mam meza i jego najblizszego kumpla, zero przychodow, zero kapitalu i duuuuuzo wina wypitego na spotkaniach zarzadu. Nie macie jakiegoś wolnego miejsca w zarządzie ? Do takiego to bym się sama zapisała Ale musialabys jeszcze kogos przyprowadzic, bo musi byc nieparzyscie. Chetnie przyjmujemy kazdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale musialabys jeszcze kogos przyprowadzic, bo musi byc nieparzyscie. Chetnie przyjmujemy kazdego. Śmietanka będzie na parapetówce, możemy zrobić losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale musialabys jeszcze kogos przyprowadzic, bo musi byc nieparzyscie. Chetnie przyjmujemy kazdego. Śmietanka będzie na parapetówce, możemy zrobić losowanie Tylko to oznacza regularne spotkania, bo uchwaly trzeba uchwalac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale musialabys jeszcze kogos przyprowadzic, bo musi byc nieparzyscie. Chetnie przyjmujemy kazdego. Śmietanka będzie na parapetówce, możemy zrobić losowanie Tylko to oznacza regularne spotkania, bo uchwaly trzeba uchwalac... Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale musialabys jeszcze kogos przyprowadzic, bo musi byc nieparzyscie. Chetnie przyjmujemy kazdego. Śmietanka będzie na parapetówce, możemy zrobić losowanie Tylko to oznacza regularne spotkania, bo uchwaly trzeba uchwalac... Cudnie ' Mozemy jeszcze Komisje Rewizyjna i Rade Programowa powolac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Oczywiście ! A rada nadzorcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 No tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 to ja moge byc przewodniczaca RN, bo potrafie duzo wypic czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dobra, to ja musze zaczac statut modyfikowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 To już normalnie nie można się napić tylko RN trzeba wybierać nieeenoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry ja tam nie mam zapędów na stołki to czy mogę skromnie na zwykłego członka się zgłosić - cholera coś kiepsko to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja to Prezesem jakimś już jestem, tylko że mi z głowy wyszło jakim To się nie pcham, mogę byc szaraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts