nitubaga 01.09.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 o rety ino weekend mnie nie było - a tu już jakieś stołki, fuchy i plakietki rozdają...no ja też chce...a co? a wogóle to dzień dobry...i ide patrzeć na wełnę...bo kominek już widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czlonkow zwyklych statut nie przewiduje. Mozna byc jedynie czlonkiem jakiegos ciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no toż ciało będzie kolegialne z prezesami i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 jak to nikogo cały dzień nie było dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Aaaaaaaaaaa dobry wieczór Zbieram się wkleić poddasze ciąg dalszy , ale jakoś mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 lecę lookać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Normalnie śliczny hangar ....Widać tę przestrzeń Ściany, ściany, ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Normalnie śliczny hangar ....Widać tę przestrzeń Ściany, ściany, ściany... Właśnie przestrzeń się zaczyn amocno zawężać co mnie nieco przeraża, ale może coś zostanie ... Śmiesznie to wygląda. Jutro zrobię zdjątka za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no jak dla mnie bomba widać już duszę domu jak stają scianki i niknie wełna to już tak jakby mieszkać można było bo widać kształt pomieszczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Te zwisające kable wyglądaja jak serpentyny i to romantyczne swiatełko z żarówki..no imprezowy klimat po prostu. A w tych radach nadzorczych i inszych ciałach nie zapmnijcie wyznaczyc zaufanego skarbnika.Ważna rzecz kto kasę trzyma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Prawda ? Ja też dopiero teraz naprawdę zaczynam czuć ten dom. Co prawda pierwszy błysk był jak zobaczyłam zrobioną elewację - tak mi serce urosło :) Chyba jakaś jestem nienormalan, ale dziś mi wybaczcie, bo nie bardzo się czuję A teraz już tak fajnie :) Coraz fajniej. Chyba zacznę mieć frajdę z tym wykańczaniem - póki co bardziej się bałam tej bieganiny, ale teraz jakoś tak mi się chyba chce poelsperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Eksperymenty sa debeściarskie, można się nieźle ubawić i ... pośliznąć ... no, ale Tobie poślizg nie grozi Letem popatrzeć na hangar, toz to jego ostatnie chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no to teraz to co namilsze Cię czeka - pora tchnąć w niego życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jestem pełen podziwu i uznaniu dla rozmachu inwestycji, Jezu ależ to wielkie , moj domek przy tym to drewutnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Gawełku, co Ty gadasz - teraz to się mniejsze zrobiło Albo ja mam coś z oczamy W ogóle tego nie widzę A jeszcze jak stanie reszta ścianek to już w ogóle będzie kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak tu wchodze to tylko się stresuję ze u ciebie tak szybko robią a u mnie tak wolno. Z płytami na poddaszu u mnie całe wakacje się bawili a i teraz jeszcze coś przy nich dłubią. Masz rację, że teraz lepiej widac że to domek a nie budowa, też tak to odczuwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak tu wchodze to tylko się stresuję ze u ciebie tak szybko robią a u mnie tak wolno. Z płytami na poddaszu u mnie całe wakacje się bawili a i teraz jeszcze coś przy nich dłubią. Masz rację, że teraz lepiej widac że to domek a nie budowa, też tak to odczuwałam. U mnie zamierzają skończyc w ciągu max 2 tygodni - fakt, że zasuwają do nocy we czterech ( z sobotnią przerwą na pępkowe - jak się okazało ). Gonić trzeba :) A Ty nie marudź, bo u Ciebie jest super i na końcówce też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No kofana, ależ Ty tam masz pięknie....i to światełko....hm na romantyczne spotkania jak znalazł... bardzo się cieszę, ze wsio gładko i szybko idzie do przodu... Mam jedno pytanie a propos skosów....jak Ci panowie połączyli te płyty k-g....zapewne jakąś siatką....mam tylko pytanie jak ona wyglądała...bardziej jak bandaż (taka z dziurkami) czy może bardziej jak hm....tapeta czyli bez tych dziurek.... ...pytam, bo u nas jest zrobione tym "bandażem" i po pierwszym malowaniu sąsiadce popękało na łączeniach...i jej malarz musiał wsio jeszcze raz łączyć właśnie taką inną taśmą....bez dziurek. Ja bym chciała to od razu załatać porządnie - więc pytam jak jest u Ciebie... czekamy na następne foteczki - pewnikiem padnie na geberyciki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A co to są te telewizorki w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts