Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Normalnie śliczny hangar :wink: ....Widać tę przestrzeń :D Ściany, ściany, ściany...

Właśnie przestrzeń się zaczyn amocno zawężać co mnie nieco przeraża, ale może coś zostanie ... Śmiesznie to wygląda. Jutro zrobię zdjątka za dnia :)

Prawda ? Ja też dopiero teraz naprawdę zaczynam czuć ten dom.

Co prawda pierwszy błysk był jak zobaczyłam zrobioną elewację - tak mi serce urosło :):) Chyba jakaś jestem nienormalan, ale dziś mi wybaczcie, bo nie bardzo się czuję :)

A teraz już tak fajnie :):) Coraz fajniej. Chyba zacznę mieć frajdę z tym wykańczaniem - póki co bardziej się bałam tej bieganiny, ale teraz jakoś tak mi się chyba chce poelsperymentować :)

Jak tu wchodze to tylko się stresuję ze u ciebie tak szybko robią a u mnie tak wolno. Z płytami na poddaszu u mnie całe wakacje się bawili a i teraz jeszcze coś przy nich dłubią. Masz rację, że teraz lepiej widac że to domek a nie budowa, też tak to odczuwałam.

Jak tu wchodze to tylko się stresuję ze u ciebie tak szybko robią a u mnie tak wolno. Z płytami na poddaszu u mnie całe wakacje się bawili a i teraz jeszcze coś przy nich dłubią. Masz rację, że teraz lepiej widac że to domek a nie budowa, też tak to odczuwałam.

U mnie zamierzają skończyc w ciągu max 2 tygodni - fakt, że zasuwają do nocy we czterech ( z sobotnią przerwą na pępkowe - jak się okazało :)). Gonić trzeba :):)

A Ty nie marudź, bo u Ciebie jest super i na końcówce też :)

No kofana, ależ Ty tam masz pięknie....i to światełko....hm na romantyczne spotkania jak znalazł... :lol: bardzo się cieszę, ze wsio gładko i szybko idzie do przodu...

Mam jedno pytanie a propos skosów....jak Ci panowie połączyli te płyty k-g....zapewne jakąś siatką....mam tylko pytanie jak ona wyglądała...bardziej jak bandaż (taka z dziurkami) czy może bardziej jak hm....tapeta :o czyli bez tych dziurek....

...pytam, bo u nas jest zrobione tym "bandażem" i po pierwszym malowaniu sąsiadce popękało na łączeniach...i jej malarz musiał wsio jeszcze raz łączyć właśnie taką inną taśmą....bez dziurek. Ja bym chciała to od razu załatać porządnie - więc pytam jak jest u Ciebie... :wink:

czekamy na następne foteczki - pewnikiem padnie na geberyciki... :lol: