Nefer 03.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No kofana, ależ Ty tam masz pięknie....i to światełko....hm na romantyczne spotkania jak znalazł... bardzo się cieszę, ze wsio gładko i szybko idzie do przodu... Mam jedno pytanie a propos skosów....jak Ci panowie połączyli te płyty k-g....zapewne jakąś siatką....mam tylko pytanie jak ona wyglądała...bardziej jak bandaż (taka z dziurkami) czy może bardziej jak hm....tapeta czyli bez tych dziurek.... ...pytam, bo u nas jest zrobione tym "bandażem" i po pierwszym malowaniu sąsiadce popękało na łączeniach...i jej malarz musiał wsio jeszcze raz łączyć właśnie taką inną taśmą....bez dziurek. Ja bym chciała to od razu załatać porządnie - więc pytam jak jest u Ciebie... czekamy na następne foteczki - pewnikiem padnie na geberyciki... Póki co to płyty są przykręcanie do różnych profili i na razie gipsowane profile i śruby. Jeszcze nic nie ma na tym. Jak będą wylańczać to dam znać. Na razie jeszcze mają kupę do przykręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A co to są te telewizorki w dzienniku? A taki se ładny znalazłam Pioneera Kuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.09.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 (...) Na razie jeszcze mają kupę do przykręcenia Czyją???? Ludzie różne rzeczy we fundamentach zatapiają, ale żeby kupę przykręcać do g-k?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 uffff dzień dobry ale mi ulżyło wreszcie wiem co Nefcia wkleiła w dzienniczku mam fatalny monitor w robocie i wiziałam jakieś czarne tło i białą zmorę na tym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 (...) Na razie jeszcze mają kupę do przykręcenia Czyją???? Ludzie różne rzeczy we fundamentach zatapiają, ale żeby kupę przykręcać do g-k?!?!? A jak wiadomo przykręcenie kupy do g-k jest trudniejsze niż przybicie galaretki do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 uffff dzień dobry ale mi ulżyło wreszcie wiem co Nefcia wkleiła w dzienniczku mam fatalny monitor w robocie i wiziałam jakieś czarne tło i białą zmorę na tym tle :) Przepraszam, że Cię przestraszyłam tu wygląda lepiej : http://i.expansys.com/i/b/b169597.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nitubaga, wiesz co ? Widziałam u nich karton takiej taśmy wyglądającej jak fizelina, tylko bardziej ścisłej (właściwie to nawet jak papier biały wygląda, tylko jest bardziej elastyczne) . To nie jest siateczka z całą pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Kofana a mogłabym kiedyś do Ciebie wpaść pomacać toto na żywca? może Twoje chłopy jak skończą do mnie by podeszli ino poobklejać mi te skosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Wiesz co to raczej wiekszosc robi ta niby fizelina wiec gdzie nie zapytasz w sklepie to beda wiedziec, no moze nie w spozywczym ale jakims budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 rety Ty mi nie mów, że większość ma na tej flizelinie, a ja jak zwykle nie...i musze to sama załatwiać by było ok... Nefercia a Ty teraz masz czas...?tak do 16,30?bo ja siedzem w chałupie siem nudzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 rety Ty mi nie mów, że większość ma na tej flizelinie, a ja jak zwykle nie...i musze to sama załatwiać by było ok... Nefercia a Ty teraz masz czas...?tak do 16,30?bo ja siedzem w chałupie siem nudzem... Kochanie, ja w robocie A o 16.30 robię wjazd na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dzieki Nefercia a powiem Ci że teraz to cud mniód i orzeszki nie tylko telewizorek ale całe to wnętrze takie no .... nie wiem jakie ale mnie się bardzo podoba ma coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a już wiem eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 rety Ty mi nie mów, że większość ma na tej flizelinie, a ja jak zwykle nie...i musze to sama załatwiać by było ok... Nefercia a Ty teraz masz czas...?tak do 16,30?bo ja siedzem w chałupie siem nudzem... Kochanie, ja w robocie A o 16.30 robię wjazd na budowę hm..a mogłabym wtedy wpaść? ale się napraszam co? ino to już by musiało być z dzieckami..tak ok 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Doberek Fajnie się robi u Ciebie Nefer Życzę trafnych wyborów i nie mogę doczekać się końca budowy i Waszej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 rety Ty mi nie mów, że większość ma na tej flizelinie, a ja jak zwykle nie...i musze to sama załatwiać by było ok... Nefercia a Ty teraz masz czas...?tak do 16,30?bo ja siedzem w chałupie siem nudzem... Kochanie, ja w robocie A o 16.30 robię wjazd na budowę hm..a mogłabym wtedy wpaść? ale się napraszam co? ino to już by musiało być z dzieckami..tak ok 17 A wpadaj - tak koło 17 to już może będę miała przegadane wszystko ze wszystkimi - zresztą nie musze CIę niańczyć - sama sobie poradzisz. Ja w każdym razie jestem na budowie, więc zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nefercia - senkju.... A Wam moi drodzy, życzę ekip, efektów i nastroju jaki panuje w domu Tej kobiety.... buziaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nefercia - senkju.... A Wam moi drodzy, życzę ekip, efektów i nastroju jaki panuje w domu Tej kobiety.... buziaki.. Kochana, zawsze jesteś mile widziana - szczególnie z tak niezwykle grzecznymi dziećmi Bąbelki są super :) Pocałuj je mocno odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dobra dobra a teraz zdjecia please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nefercia - senkju.... A Wam moi drodzy, życzę ekip, efektów i nastroju jaki panuje w domu Tej kobiety.... buziaki.. Kochana, zawsze jesteś mile widziana - szczególnie z tak niezwykle grzecznymi dziećmi Bąbelki są super :) Pocałuj je mocno odemnie wycmokałam....dzięki.... no i też czekam na foteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts